Termín porodu březen 2014 - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
28.1.14 11:28
@kristýýý90 píše:
Monitor dechu taky nemám, koupila bych, kdyby se mimi narodilo předčasně…Stejně si myslím, že prvních pár týdnů budu tak vyjukaná, že u něj budu stát pořád… :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 12:16

Zrovna teďka jsem četla zajimavý článek o internetových sdílených galerií fotek dětí, kdy se rodiče chtějí pochlubit svými ratolestmi, ale neuvědomují si rizika. Co si o tom myslíte Vy? Máte FB? Já jo, a tohle mi docela vyrazilo dech, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela…Tady je odkaz:

http://cejkamichael.blog.respekt.ihned.cz/…ovy-pedotlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 12:27

Uz sem o tom cetla nekolikrat, ze fotky zejmena deti jsou zneuzitelny, FB mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.1.14 14:58

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Termín máme 14.3. Až bude chvilička, tak si to tu pročtu, abych byla v obraze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 14:59
@swanly píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :) Termín máme 14.3. Až bude chvilička, tak si to tu pročtu, abych byla v obraze :)

ahoj jasně, pojď mezi nás:) :palec:

• Citovat
  • Upravit
25
28.1.14 15:02

Jen jsem to tu prolétla ale asi čekáte první miminko, že? My už máme jednoho loupežníka doma :) a jak se cítíte? Já už se nemůžu dočkat až to bude za mnou :D Před chvilkou jsem dokoukala videa porodů a ne - neměla jsem to dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 15:08
@swanly píše:
Jen jsem to tu prolétla ale asi čekáte první miminko, že? My už máme jednoho loupežníka doma :) a jak se cítíte? Já už se nemůžu dočkat až to bude za mnou :D Před chvilkou jsem dokoukala videa porodů a ne - neměla jsem to dělat :D

My čekáme první, už se nemůžem dočkat, ale hrozí mi předčasný porod, tak budu ráda, když malý u mě zůstane co nejdýl:) Já se zatím porodu jaksi nebojím, hlavně abych donosila. Už víš, kde budeš rodit?

• Citovat
  • Upravit
Avonte
28.1.14 15:09

Jo a chodíte už na kontroly do porodnice nebo ještě ke svému Dr?

• Citovat
  • Upravit
25
28.1.14 15:13

Asi Bohunice, tam jsem rodila malého, teda císařem ale nakonec jsem byla ráda, že je hlavně v pořádku :) No já mám větší strach z porodu, jak u prvního - možná proto, že už vím do čeho jdu :D Jdu na kontrolu 7.2 ke své Dr. a doufám, že už mě pak nechá jít do porodnice.. Přeci jen budu klidnější no.. Nebojte, buďte v klidu a prcek určitě nikam spěchat nebude :) a už víte co čekáte? Asi už to tu někde, je, že? No já utíkám, jdeme s malým ještě ven, dokud je trošku slušně :) Beztak sníh napadne až na Velikonoce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 15:26

@swanly My chlapečka:) Já chci právě co nejdýl chodit ke své Dr, jeu 12.2. Na kontrolu a to budu v 34+2, tak uvidíme, co mi řekne. Užijte si procházku:)

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.14 16:14

Já bych měla celou dobu chodit ke svému gynekologovi, dělá i monitory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 19:34

My prý budem 10.02. v 35 týdnu natáčet srdíčko. Vůbec nevím co to znamená, máte to už některá za sebou?
Swanly jako již szkušená mamina by mohla vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.1.14 20:51

Za sebou to nemam, ale to ti pres pupik daj pasy a budou se natacet ozvy srdce, neco jak ekg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
28.1.14 22:44

Mně to dělali v nemocnici, dostaneš dva pásy na břicho a takové kulaté snímače, jeden níž na zádička a bříško miminka, kde snímají jeho srdíčko (130-160) a druhý snímač je pod hrudníke, ten sníma stahy dělohy, já neměla žádne a ukazovalo to lehce přes 20, mírné kontrakce jsou prý kolem 60 a kolem 120 už to prý pomalu přichází. Jen sedíš a nic neděláš, výsledkem je taková sinusoida, jako z EKG:) snímají to cca 30-45 minut nějak tak, ale říkám jen vlastní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
25
29.1.14 07:57

Ano, to budou ty monitory, me je moje dr. Taky nemuze prave udelat, nema takove vybaveni.. U maleho me jina dr. Poslala do porodnice na prvni kontrolu maleho v 37tt a hned si me tam nechali kvuli spatnym ozvam, proto bych taky ted chtela, aby me tam poslala driv, aby to nedopadlo stejne.. Chci klidnejsi porod a pokud by mala nemusela cisarem, tak bych se asi ani nezlobila :-). S miminkem to jde zvladnout i tak, clovek se da do kupy asi za dele, jak po prirozenem ale taky to jednou prijde a nakonec je clovek rad, ze je malicke v poradku :-) U nas da asi vice zabrat ten starsi, proto bych chtela byt proste k dispozici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí