Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My Huggiesky, newborn - meli jsme je i malickeho a byly jsme spokojeni, Pemprsky nam nevyhovovali vubec.. stejne to budete muset vyzkouset, co bude vyhovovat, tak kupte jedno baleni a pak muzete prikoupit nebo vyzkouset jine. A nebo taky treba budete hned potrebovat pak vetsi ![]()
@31Léňa píše:
@Avonte co ty jak pak se cítíš?
Ahoj:) Dneska dobrý, ale nic byla hrůza. Tvrdlo mně břicho, malej se nezastavil, vlnil se, břicho úplně vyboulený a tlačil mně dole, fakt jsem měla strach, že vyleze, ale dneska je to dobrý:) Břicho ok, malej taky klídek, tak ležím a snad ještě vydržím:) A co Ty?
@Anaj37 píše:
Holky, jaky plinky berete do porodnice?
My máme Pampers ty bílý nejmenší, koupili jsme je na doporučení známých, tak snad budou ok:)
Jste už zaregistrované u nějakého dětského lékaře? My se domluvili u Mudr. Remundové, tak snad bude fajn:) Máte zkušenosti?
@Trpaslice28 píše: Čau!!Prej až … to je za pár ty ažJá mam termín až 21.03.
@Anaj37 píše:
Holky, jaky plinky berete do porodnice?
Pokud můžu mluvit z mojí zkušenosti tak rozhodně bílé Pemprs čislo 1
nějak bych se začátku nepokoušela štěstí
@Avonte No u nás dobrý, neboj ono je to normální že se tak boulí už hledá konečnou polohu kde zůstane až do porodu
taky to mám podobný jako ty ale nějak se toho už nelekám taky abych se lekala po 2 dětech že
a taky Barušce je 1 a půl
tak že všechno docela v živé paměti
já nastupuju do Bohunic tak že už příští týden se jdu domluvit co a jak za Hrubanem do porodnice holky co vibrační lehátka máte nějaký? budete pořizovat? co taška už připravená?
No, ono to asi pěkně rychle uteče, ale přibrala jsem tolik, že je to už docela náročný a bude ještě víc. Mužskej mi už pomáhá jak z postele, tak z vany a dokonce i do zimních bot ![]()
Plenky mam zatím nachystané taky Pemprsky, na testování bude času dost ![]()
Jinak už mam vypráno, teď jsem dožehlila poslední plíny a do porodnice už i taky skoro vše nachystané ![]()
Jinak o vibračních lehátkách jsem ještě neslyšela ![]()
Tasku jeste nemam, jeste sem se k tomu nedokopala…lehatko budu mit pujceny od kamaradky a ani nevim, ale vibracni asi neni…prijde mi, ze nic neni univerzalni, a ze se vse bude muset zkouset od plinek pres kosmetiku az treba po ty lehatka
@Trpaslice28 píše:Úplně Ti rozumím, já funím jako kdybych pořád jezdila na kole do kopce:) Činosti jako holení nohou jsou pěkný zápřah!
No, ono to asi pěkně rychle uteče, ale přibrala jsem tolik, že je to už docela náročný a bude ještě víc. Mužskej mi už pomáhá jak z postele, tak z vany a dokonce i do zimních bot
Plenky mam zatím nachystané taky Pemprsky, na testování bude času dost
Jinak už mam vypráno, teď jsem dožehlila poslední plíny a do porodnice už i taky skoro vše nachystané
Jinak o vibračních lehátkách jsem ještě neslyšela
A kolik jste přibraly? já jsem u syna 14 let příbrala 33 kg u dcery 1,5 roku 29 a teď 1O, ale je to tím že jsem pořád v pohybu s ní nenechá mě moc odpočnout
no to vibrační lehátko je dobrý na prdíky pokud o tom uvažujete tak jsou i bazarové na bazošu ale raději ty vibrační, my měly toto a max spokojenost malá měla třmeny na nožičkách protože celou dobu byla ve špatné poloze a taky byla koncem pánevním
Ja mam 8 kg nahore…to je jak sem psala, musi se vyzkouset, nektery mimi to taky nesnesou, co sem se docetla, uvidime…co to je za znacku?
Jinak sem celou noc rodila, nastesti ve snu
Příspěvek upraven 31.01.14 v 10:03
Holky a co předporodní kurz? Absolvovala jste některá? Nebo se ještě chystáte?
Já nad tim dost přemýšlela jestli jo nebo ne. Ale myslim si, že by mě to spíš rozhodilo a na víc každá ženská to má jiný.. ![]()