Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
26.11.18 18:19
@malone.v píše:
@mimka678 to zvladneme, nejsme v tom samy, koukam ze je nas tady vic :-). koupelna je fakt silena, nikdy jsem se nesprchovala tak rychle jako ted :-D vonavky jsem vyhazela neslo to cuchat a myslim ze uz me to bude smrdet navzdy :-D sprchac jedine bez vune :-) ale budeme verit, ze na Vanoce uz to bude ok, to je jeste mesic :-)

No je nas hodne holek, ktere trpime nevolnostmi a kterym vse smrdi.. :D Kdyz uz smrdi i moje oblibena avivaz a vsechny oblibene parfemy, tak to je sila..Lednice, kuchyne, koupelna, vsechno je ted obtizne zvladat ;)
No doufam, ze fakt na ty vanoce to bude ok, jeste me ceka peceni cukrovi a to bude mazec, kdyz me napina i z vajicek :lol: :zed: No jen vydrzet a snad se to zlepsi ;)

• načítám...
5331
26.11.18 18:25

@malone.v @mimka678 Holky, jak já vás lituji. Dnes začínám 15tt a špatně mi nebylo vůbec, smrady mi vadily kolem očekávané ms (takže vím, co to je), ale po 14 dnech to vymizelo. Přeji vám, aby to ustoupilo, co nejdřív

• načítám...
21681

@lucil-ka to me moc mrzi :,( :hug:

• načítám...
3077

@Zupina super vychytávka je mokrý kapesník na krk a omotat šálkem/plenou (priesnitzuv zábal) a taky jsou dobré kapky Kaloba.

• načítám...
5447
26.11.18 18:37

Holky,mňam teda. Salát jsem dělala nedávno,ale kapra nejime,takže my řízek :lol: :lol:

A vám co je špatně,tak vám bylo blbě od začátku zjištění tehu nebo pak až déle?
Já taky pořád čekám,aspoň že budu citlivá na pachy,ale nic zatím :lol:
Spíš mám takové stav,že dopoledne je mi dobře a po o se mi chce děsně spát,tak si třeba chvilku zdrimnu a vzbudím se a nemůžu vstát,bolí mi břicho,musím se najíst,je mi soufl…ale jako na zvracení ne,jen prostě tělo se cítí m divné,mi přijde…holt jiný stav

• načítám...
278
26.11.18 18:47

@sonci82
Me je spatne tak od 4-5 tydne.. jinak je mi taky hur vecer, ale navaluje se mi od rana, prubezne pres cely den, jedinne co me zachrani je rychle to zajist aspon jednim piskotem, takze se mi manzel pekne smal, kdyz jsem dnes rano v metru cestou do prace rychle sahla do kabelky a slupla dva piskoty :lol:

• načítám...
2368
26.11.18 19:40
@Dannylinka píše:
@malone.v @mimka678 Holky, jak já vás lituji. Dnes začínám 15tt a špatně mi nebylo vůbec, smrady mi vadily kolem očekávané ms (takže vím, co to je), ale po 14 dnech to vymizelo. Přeji vám, aby to ustoupilo, co nejdřív

Dekuji moc jsi hodna :hug: Je to fakt mazec, bo co nadelame :think: Nic jine, jen doufat, ze se to zlepsi :) Snad uz ani nevim, jak je to kdyz se citis fajn a nic ti neni :) Tak at se mas porad fajn a miminko hezky roste, my mame po kontrole aspon to me tesi, ze je v poradku drobecek :srdce:

• načítám...
2034
26.11.18 20:42

@iwinek to je super zpráva. Screening bude také určitě v pořádku :hug:

• načítám...
1152
26.11.18 20:49

@Ppawlusha ta nejlepší :palec: a doufám, že se tu budou dobré zprávy jen množit ;) budu držet palce, aby tobě a vlastně všem taky vše dopadlo na jedničku :hug: :kytka:

• načítám...
1152
26.11.18 20:53

@mimka678 koukám, že píšeš o kontrole… Je skvělé, že je vše v pořádku :kytka: :hug: jen tak dál :srdce:

• načítám...
2368
26.11.18 21:02
@iwinek píše:
@mimka678 koukám, že píšeš o kontrole… Je skvělé, že je vše v pořádku :kytka: :hug: jen tak dál :srdce:

Dekuji moc, taky gratuluji a jsem rada, ze je vse v poradku a ze nas pribiva s dobrymi zpravami :hug: :kytka: O necele dva tydny mam odbery a zrejme asi screening, tak moc si preji, at je vse v poradku a taky pro vsechny holky a miminka :srdce: Jak to mas s nevolnostmi? :)

• načítám...
1440
26.11.18 21:02

Holky co uz mate prcky, taky mate ted rychleji viditelnejsi brisko? Ja jsem v 10tt a s malou jsme byla porad plocha, i kdyz jsme vazila vic nez ted, ale ted uz mam pupik, ze to brzy neschovam.

• načítám...
2368
26.11.18 21:06
@sonci82 píše:
Holky,mňam teda. Salát jsem dělala nedávno,ale kapra nejime,takže my řízek :lol: :lol:A vám co je špatně,tak vám bylo blbě od začátku zjištění tehu nebo pak až déle?
Já taky pořád čekám,aspoň že budu citlivá na pachy,ale nic zatím :lol:
Spíš mám takové stav,že dopoledne je mi dobře a po o se mi chce děsně spát,tak si třeba chvilku zdrimnu a vzbudím se a nemůžu vstát,bolí mi břicho,musím se najíst,je mi soufl…ale jako na zvracení ne,jen prostě tělo se cítí m divné,mi přijde…holt jiný stav

Tak rizecky delam jen jako bonus, u nas kapr musi byt ;) Jinak nevolnosti mi zacli tak kolem konce 4 tydne a naplno se projevili v 5 tydnu a porad to trva, mozna 3-4 dny mi bylo lip, no to byl plany poplach a ted me to drzi uz porad a taky unava, uz musim spat pred den aspon hodku a nekdy priserna bolest hlavy :) Tak bud rada Sonci, ze to nemas ;) :palec:

• načítám...
1384
26.11.18 21:10

@Michaela198 s dcerou jsem měla vidět břicho až tak 25.tt. teď jsem 13.tt. a vždycky na večer to vidět je

• načítám...
1152
26.11.18 21:11

@mimka678 neboj všechno určitě v pořádku bude :hug: člověk má takhle aspoň na co se těšit :palec: zda se, že nechutenství malinko ustupuje… Ale za to mě teď trápí hlava a delší stání není pro mě hned mám žaludek vzhůru nohama… A co ty trošičku lepší?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100