Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka No teda, mas zlate nervy, kluci byvaji zlobidla
Hlavne se nenervuj, ja se taky snazim byt v pohode, no tim jak jsem rozhozena z hormonu jsem nervni i sama ze sebe ![]()
Brisko se snazim schovavat, no uz to moc nejde i ve volnem obleceni mam obrysy tehu
Nevim, ale sance vydrzet az do Vanoc je miziva, to budu muset s pravdou ven driv.. ![]()
Příspěvek upraven 29.11.18 v 21:55
@sonci82
Mě je taky 30 a taky cekame prvni
holky kolem te 30tky - bojite se Downova syndromu?
@mimka678
No u me je to taky uz celkem videt, ale je to spis tim, ze jsem nafoukla… V praci to planuju rict po screeninku, ten mam ale az 18.12., tak snad to do te doby nikdo nepozna, ale moc tomu nedavam ![]()
No neříkejte,že jsem tak stará
Mně je 36 a čekám druhé,první se narodil 1/2009. Takže jsem vlastně vše zapomněla
Teď manžel o 4r mladší a bude to první (budou první 2). První manžel o 2r starší.
@mimka678
Taky jsem puvodne chtela vydrzet do Vanoc, ale dneska zacinam 14tt a myslim, ze to nedam, zda se mi, ze to zacina byt videt ![]()
Screeningovi UZ mi delala prez bricho…
Krev mi brala pred 14 dnama a vysledky rekla dnes.
Je mi 34 a treti mimi…
Už jsem to tu někde psala… je mi 34, v době porodu mi bude měsíc 35 a čekám třetí. Doma dva kluci - 7 a 10.
@mimka678 je tam jeden, který vyhledává a vyvolává konflikty. Absolutně pak nereaguje, když na ne řvu, ať jdou od sebe. Moc mezi ně nechci, aby mě neprastili, ale když už tak je musím odtrhnout. Ale jakmile on není, je to zlatá práce. On taky není úplně nejhorší, ale bohužel je jak kohout ![]()
Holky já od ledna zhubla cca 8kg. Z 80 na 72. Teď mám 73. Sen byl 65, ale to jsem nestihla
Tak třeba pak s kočárkem
pupik jsem ale moc neshodila a teď už zas roste
takže jentak neschovali už
@mimka678 neboj ten perfekcionismus tě přejde. Mě taky přešel, jinak se zblázníš. Funguje rovnice spokojená maminka spokojené miminko a tomu prckovi je šumafuk, jestli je naklizeno, apod. Každá si musí najít svůj rytmus, ne tak, jak radí ostatní ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat