Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
1.12.18 08:20

@Jíťa31
Drzim vsechny palce, at je vsechno v poradku! :srdce: A posilam spoustu pozitivni energie! :hug:

• načítám...
7012
1.12.18 08:26
@GoldGirl píše:
Holky me vcera přestala tak o 70% bolet mene prsa :nevim: Priznam ze dost plasim zda je vse ok. Spatne mi stale je. Myslite ze to mohou byt uz ustupujici priznaky kdyz jsem 10+0 a zitra zacinam 11.tyden? :roll:

Ja mela uplne to same kolem pulky 10.tydne. Vecer jsem sla spat s tim, ze me boli prsa a rano vstanu a nic! :nevim: No to ti byla panika :lol: Ale vsechno je v pohode ;)

• načítám...
2034
1.12.18 09:05
@GoldGirl píše:
Holky me vcera přestala tak o 70% bolet mene prsa :nevim: Priznam ze dost plasim zda je vse ok. Spatne mi stale je. Myslite ze to mohou byt uz ustupujici priznaky kdyz jsem 10+0 a zitra zacinam 11.tyden? :roll:

Neboj, já to u syna měla taky tak a jela hned na pohotovost :mrgreen:. Jak psaly holky, hormony si zvykají na jiný stav :)

• načítám...
2034
1.12.18 09:07

@mimka678 to je, ale časem si všichni najdou svůj rytmus :srdce:

• načítám...
546
1.12.18 09:09

@Janča209 ahojky, taky prosim o pridani :mavam:

• načítám...
21681
1.12.18 09:14
@Jíťa31 píše:
@Dannylinka ono máme jedno jednovaječné to je v pořádku. Pak dvojvajecne z toho jedno to malinký a druhý normální. Není tedy ohroženo i to co je s ním? :nevim:
Snad jsem to napsala pochopitelně.. :D

počkej, já to pochopila tak, že byly dvojvaječné dvojčátka a teď že našli, že se ještě jedno vajíčko rozdělilo…
tzn. že by bylo jedno samostatné dvojvaječné a ty další dvě (jedno menší, jedno normální) by potom měli společný obal a placentu…

Znám případy, kdy se přestalo jedno vyvíjet a maminka donosila v pořádku do porodu druhé, jen to mrtvé musela mít do porodu v sobě.

Uvidíš, jaké budou výsledky a snad bude všechno v pořádku, předčasně se neděste a nečtěte internet :hug: :hug: je to ale těžké

• načítám...
21681
1.12.18 09:23
@Ppawlusha píše:
Ano, říká se tomu superfetace. U zvířat je to běžné, u lidí už méně, ale nemožné to není

to mě taky napadlo, a třeba bude jen menší a do porodu to dožene :dance: :andel:

už dočítám, takže to možné není, škoda :(

• načítám...
62
1.12.18 09:50

@GoldGirl já mám úplně to samé, bolí mě snad jen levé prso a jinak mi vůbec nic není ale vůbec nic … jen trosku občas poboliva břicho… jsem z toho nějaká špatná, ale snažím si říkat, ze je to proste normální, dnes jsem 11+1 … :roll: :nevim:

• načítám...
389
1.12.18 10:38
@lol28 píše:
@GoldGirl já mám úplně to samé, bolí mě snad jen levé prso a jinak mi vůbec nic není ale vůbec nic … jen trosku občas poboliva břicho… jsem z toho nějaká špatná, ale snažím si říkat, ze je to proste normální, dnes jsem 11+1 … :roll: :nevim:

Ja prave take ctu vsude a v 99% pripadu je to normalni ale i tak ma clovek strach :?

• načítám...
62
1.12.18 10:50

@GoldGirl to mas pravdu, už ani nejsem nafoukla, tak jsem fakt silela. Ale dnes jsem si řekla, ze stejně nic neovlivnim, tak se vrhnu na úklid a bude … zaměstnat hlavu …

• načítám...
5331
1.12.18 12:01

Ahoj holky. Dnes jsme byli potvrdit termín svatby 16.3.2019, tak snad to stihneme do porodu být rodina i s příjmením :srdce: :hug:

• načítám...
1204
1.12.18 14:38
@GoldGirl píše:
A poskytl ti nejaky lekar lepsi informace? Veta ze “asi” bude mit vyvojove vady by me neuspokojila v dobe 3D ultrazvuku kdy uz ted ma to dite ruce nohy a muze zkontrolovat alespon neco :? Popripade nejake moznosti ktere ted muzou byt a veci ktere mohou nastat abys vedela co cekat.

Já myslím, že jsou z toho doktoři sami vyplesknutý a nechtějí dělat ukvapený závěry. Aby zbytečně Jiťu nestresovali. Úplně standartní to není, věřila bych doktorům. Myslím, že pro ty dvě miminka to nebude nic znamenat a u toho třetího se ukáže jestli se bude vyvíjet nebo to bude zamlklý plod. Držím palce.

• načítám...
2034
1.12.18 15:35
@Káťa19 píše:
to mě taky napadlo, a třeba bude jen menší a do porodu to dožene :dance: :andel:už dočítám, takže to možné není, škoda :(
:,(
  • načítám...
2368
1.12.18 16:38

@Ppawlusha V to doufam :) Uz ted mam spatne spani a co pak? :D

• načítám...
1367
1.12.18 17:00

@GoldGirl Mě prsa nebolí snad už od 10tt. Jen jsem si musela zvyknout, že jsou trošku větší :lol: jinak stále ráno zvracím, přes den je to už ok, jsem 15tt.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100