Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sonci82 to mi povidej to cekani je sileny. Ja byla 29 a dalsi ko bude 27. A 11.12. Jdu jeste jednou na krev…Tak snad bude vse ok…
Holky ja mela vcera rano prujem, ale jedla jsem pak normalne a uz dobry…Jsem myslela ze to je z ATB…Dnes dobry, tak buchvi z ceho to bylo…
@Ppawlusha cauky, tak bolesti hlavy samovolne ustaly, tak jsem rada, ale horecky pretrvavaji, beru si paralen a pockam, zda se mi neudela lip, byvaji tedka ruzne virozy. chut k jidlu se mi castecne vratila tak je to snad na dobre ceste
. to slineni bylo asi mozna tim, ze jsem si vzala leky pred tim, nez jsem se najedla a asi mi to neudelalo dobre. ja jsem mela prvni tehotenstvi cele bez priznaku a ted jsem dost unavena z toho, ze mi furt neco je. vzdycky jsem byla samostatna a chodila do prace, vydelavala penize a ted jsme se dohodli s pritelem, ze zustanu asi doma. nechtela jsem to komplikovat v praci, kde za me musi kazdy mesic na par dni nekdo zaskakovat.
@malone.v To je dobre ze je lepe…Jj virozky radi. Ja ten svuj vcerejsi stav pricitam take virozce. Aj me bola na krku uzlina. Dnes mam trochu rymu. Asi jsem nastydla v patek na rozsviceni stromecku…
Hele bud v klidu, bud radeji doma. Ja si to v praci nedokazu predstavit jsem sice 12+3 dle MS ale jsem nemozna. Nemam energii, je mi zvladtne. A mam totalni tehotenskou demenci ![]()
@Jíťa31 ty vado tak to je mazec
chudero musíš se cítit děsně. Snad budeš mít tu nejlepší péči a zjistí jak to doopravdy je. Přeji alespoň dvě zdravé dětičky. Vůbec nevím co bych dělala a jak se rozhodovala v tvém případě ![]()
@Dannylinka gratuluji moc k termínu svatby to bude krása a určitě příjmení stihnete mít stejné
@Zupina píše:
@Dannylinka gratuluji moc k termínu svatby to bude krása a určitě příjmení stihnete mít stejné
Take se pridavam ke gratulaci!
@malone.v píše:
Ahoj holky, jsem v 15. tydnu a nekdy pred 14 dny uz me bylo uplne dobre, i unava presla a chodila jsem normalne do prace. Ve ctrvtek vecer jsem mela silene bolesti hlavy az do rana, bolelo me za ocima a nahore na hlave. V nemocnici mi dali kapacku, ale nemohli mi udelat CT kvuli tehotenstvi. Na ocnim a orl nic nenasli. Druhy den se mi udelalo lepe po lecich co mi dali ale ted mam teploty a obcas se mi stane, ze z niceho nic zacnu hrozne slinit, najednou mam plnou pusu slin a za par vterin to zase prejde. Zitra jdu k lekarce, ale chtela jsem se zeptat, zda jste nektera mela stejne bolesti hlavy nebo neco podobneho. Porad jen lezim, jsem silene unavena, vice nez na zacatku a do zaludku toho taky moc nedostanu. Sem tam ovoce nebo piskoty, mam uplnou nechut k jidlu.
Ty jo to je zvláštní že by nějaká hodně silná migréna?
@Zupina Migrena je to jedine, co me napadlo, ale nikdy jsem ji nemela, takze vlastne ani nevim, jake muze mit projevy. Ale po dvou dnech to odeznelo samo a ted uz je to dobre
no proste v tehotenstvi nas asi muze potkat vsechno
. me uz se pomalu delalo lip a pak me prepadne tohle
a ted treti den horecky…ach jo
ale tak musime to vsechny zvladnout, ten prcek nam za to stoji
My měli celý víkend vánoční, v sobotu jsme byli v Drážďanech a na Moritzburgu to byla krása a byla jsem fakt překvapená, že jsem to celkem dala, cestu i to chození. Ale vcelku to šlo, akorát když jsme se pak vrátili do Prahy a ještě jsme procházeli centrem abychom si ukratili čekací čas na tramvaj tak už jsem fakt mlela z posledního. Včera jsme se byli fotit a zbytek jsme vzdali páč tedy bylo hnusně, tak jsme si udělali krásný advent doma s pohádkou a svařeným džusem a bylo nám fajn. Dnes zase v práci tak to stojí za prd. Práce už je málo tak se nudím chjo.
@malone.v já trpěla na migrény dříve, hlava mě vždy bolela tak že jsem ji nemohla ani otočit,musela jsem mít absolutní ticho. A stridala se u me zimnice s návaly horka
@Lemur84 manžel o něm ví od začátku
ale jinak nikdo zatím, jen ségra a 1 kámoška
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat