Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veeerousek tak on byl se mnou na tom prvním utz v IVF centru,tak viděl vlastně ty dvě tečky ![]()
@Follynka kam jdeš v Plzni? Normálně na Genetiku?
Jo holky a já jdu 13.12. na krev v 7:30 a nemám od půlnoci jíst ani pít,a pak mi bude dělat i utz.
Holky a nebojíte se, že když tam budou děti a něco se nepovede, že budou zklamané?
Manžel se mnou 14.12. na screening půjde a chce aby tam šla i malá, já se jen bojím, že tam třeba doktor nenajde srdíčko, nebo tak. A vůbec netuším jak bychom to malé vysvětlovali, jsou ji přeci jenom 4 roky.
@MartaKosta a vy jste to malé už říkali? Ve čtyřech letech bych asi právě počkala třeba až na dýl,to říkat. A tak jestli máte možnost ji nechat někde i babi,nebo ve školce,tak bych ji s sebou raději nebrala. Ale proč bys tam srdíčko neměla ![]()
@Twixx píše:
Holky, taky mate kyselou pachut v puse po kazdem jidle? To je neskutecne, cokoliv snim, tak to citim…
Noooooo strašnou, je to nepříjemné, musím pořád něco cucat, ale eukalypt teď nesnáším takže sladké dětské orbitky nebo bonbon, ach jo budu jak vorvaň.
@Veeerousek To uz zacinas dvanacty tyden
Drzim pesti a urcite bude vse v poradku
Dnes mam 11+6, tak ja ho koncim ![]()
@Veeerousek Njn, zajimave, ze nekde berou 5 a nekde 1-2
To uz vydrzim, jen ted jak mi byva spatne, tak nalacno to bude masakr
Vezmu si neco do kabelky pod zub, abych zpatky cestou sebou nesekla ![]()
@Zupina Mozna nejsi s nejmladsim, ale vzdyt to je jedno, hlavne at je vse v poradku ![]()
@Zupina Tak to jo, zrejme kontroluji a vysetruji vse, co je fajn aspon muzeme byt pak klidnejsi, ze je vsechno v poradku
Jen to nalacno me desi, kdyz mi ted byva spatne a musim jist co hodinu ![]()
@sonci82
Jo, protože jsme to řekli i rodině. Potřebovali jsme udat lístky atd. A muž chtěl, ať to malá ví.
Vzhledem k tomu, že jsem na neschopence a furt špiním, mám prostě strach a představuju si všemožné hrůzné scénáře, že se něco nepovede.
@mimka678 i me to děsí budu vstávat po páté a na krev jdu až v 8, já to tedy nedám, budu si muset dat aspoň 2 sousta suchého rohlíku, to bych nedala
Snad to nebude tak vadit. Ale jak nejím co 2 hodiny je mi fakt zle a na omdlení. Jinak já chodila darovat krev takže 5 zkumavek snad bude ok.
@Zupina No mame to tezke..Snad to zvladneme a ja zrejme vydrzim, mam pocit, zs se bere krev i na cukrovku a to se musi nalacno, jen si udelam do lahve caj a pre pripad vemu neco pod zub, ze hned po odberech do sebe hodim
Taky jsem chtela darovat krev, mam AB+ je dost malo te krve, no nemuzu kvuli stitne zlaze, beru prasky
Drzim nam pesti, at to zvladneme a je vse v poradku ![]()
A s prací to mám úplně stejně, začínám to tu nesnášet, ráno vstávám s odporem, práce mě nebaví a to mě dříve nevadila. Každý úkol je pro mě teď nadlidský a přijdu si marná, že to prostě nemůžu zvládnout. Ale na neschopenku asi nepůjdu nemají za mě náhradu, budou muset někoho hledat a já se vůbec neteším na zaučovani, to bude vopruz. dnes tu byla u mě šéfka a zase jsem nenašla odvahu to říct. A Asi budu muset i do Mnichova na veletrh a toho se fakt děsím řídit takový kus, bojím se i kousek, že mám teď spatny postřeh s soustředěnost, ale asi se tomu nevyhnu nemá kdo jiný jet.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat