Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5447
4.12.18 09:26

@Veeerousek tak on byl se mnou na tom prvním utz v IVF centru,tak viděl vlastně ty dvě tečky :)

@Follynka kam jdeš v Plzni? Normálně na Genetiku?

• načítám...
5447
4.12.18 09:27

Jo holky a já jdu 13.12. na krev v 7:30 a nemám od půlnoci jíst ani pít,a pak mi bude dělat i utz.

• načítám...
226
4.12.18 09:39

Holky a nebojíte se, že když tam budou děti a něco se nepovede, že budou zklamané?
Manžel se mnou 14.12. na screening půjde a chce aby tam šla i malá, já se jen bojím, že tam třeba doktor nenajde srdíčko, nebo tak. A vůbec netuším jak bychom to malé vysvětlovali, jsou ji přeci jenom 4 roky.

• načítám...
5447
4.12.18 10:05

@MartaKosta a vy jste to malé už říkali? Ve čtyřech letech bych asi právě počkala třeba až na dýl,to říkat. A tak jestli máte možnost ji nechat někde i babi,nebo ve školce,tak bych ji s sebou raději nebrala. Ale proč bys tam srdíčko neměla ;)

• načítám...
13012
4.12.18 10:05
@Twixx píše:
Holky, taky mate kyselou pachut v puse po kazdem jidle? To je neskutecne, cokoliv snim, tak to citim… :zed:

Noooooo strašnou, je to nepříjemné, musím pořád něco cucat, ale eukalypt teď nesnáším takže sladké dětské orbitky nebo bonbon, ach jo budu jak vorvaň.

• načítám...
2368
4.12.18 10:06

@Veeerousek To uz zacinas dvanacty tyden ;) Drzim pesti a urcite bude vse v poradku :hug: Dnes mam 11+6, tak ja ho koncim :)

• načítám...
2368
4.12.18 10:08

@Veeerousek Njn, zajimave, ze nekde berou 5 a nekde 1-2 :think: :D To uz vydrzim, jen ted jak mi byva spatne, tak nalacno to bude masakr :roll: Vezmu si neco do kabelky pod zub, abych zpatky cestou sebou nesekla :)

• načítám...
13012
4.12.18 10:13
@sonci82 píše:
@mimka678 co myslíš tím přibližně :lol: Já jsem 11+0 :) A když tak ctu,tak mi přijde že všechny tu jsou hrozně napred :lol:Taky jsem zvědavá,kolik zkumavek mi vezmou,ale mám to až pak jeden den i s utz

Já jsem dle utz teprve 9+5 dle Ms 10+5 takže já jsem tu asi s nejmladším prckem

• načítám...
13012
4.12.18 10:20
@mimka678 píše:
@Twixx To vazne?Tak to budou jine odbery, mam pry byt nalacno :think: Hmm..

Mě taky řekli že mám být na lačno :( s nudou mi brát 5 zkumavek, některé jsou spojené se skrininkem a další jsou na zjištění HIV a dalších takových svinstev

• načítám...
2368
4.12.18 10:21

@Zupina Mozna nejsi s nejmladsim, ale vzdyt to je jedno, hlavne at je vse v poradku :hug:

• načítám...
2368
4.12.18 10:22

@Zupina Tak to jo, zrejme kontroluji a vysetruji vse, co je fajn aspon muzeme byt pak klidnejsi, ze je vsechno v poradku :hug: Jen to nalacno me desi, kdyz mi ted byva spatne a musim jist co hodinu :roll:

• načítám...
226
4.12.18 10:26

@sonci82
Jo, protože jsme to řekli i rodině. Potřebovali jsme udat lístky atd. A muž chtěl, ať to malá ví.
Vzhledem k tomu, že jsem na neschopence a furt špiním, mám prostě strach a představuju si všemožné hrůzné scénáře, že se něco nepovede.

• načítám...
13012
4.12.18 10:35

@mimka678 i me to děsí budu vstávat po páté a na krev jdu až v 8, já to tedy nedám, budu si muset dat aspoň 2 sousta suchého rohlíku, to bych nedala :? Snad to nebude tak vadit. Ale jak nejím co 2 hodiny je mi fakt zle a na omdlení. Jinak já chodila darovat krev takže 5 zkumavek snad bude ok.

• načítám...
2368
4.12.18 10:49

@Zupina No mame to tezke..Snad to zvladneme a ja zrejme vydrzim, mam pocit, zs se bere krev i na cukrovku a to se musi nalacno, jen si udelam do lahve caj a pre pripad vemu neco pod zub, ze hned po odberech do sebe hodim :) Taky jsem chtela darovat krev, mam AB+ je dost malo te krve, no nemuzu kvuli stitne zlaze, beru prasky :? Drzim nam pesti, at to zvladneme a je vse v poradku :hug:

• načítám...
13012
4.12.18 10:51

A s prací to mám úplně stejně, začínám to tu nesnášet, ráno vstávám s odporem, práce mě nebaví a to mě dříve nevadila. Každý úkol je pro mě teď nadlidský a přijdu si marná, že to prostě nemůžu zvládnout. Ale na neschopenku asi nepůjdu nemají za mě náhradu, budou muset někoho hledat a já se vůbec neteším na zaučovani, to bude vopruz. dnes tu byla u mě šéfka a zase jsem nenašla odvahu to říct. A Asi budu muset i do Mnichova na veletrh a toho se fakt děsím řídit takový kus, bojím se i kousek, že mám teď spatny postřeh s soustředěnost, ale asi se tomu nevyhnu nemá kdo jiný jet.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100