Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
4.12.18 10:54

@mimka678 až půjdu na cukrovku vezmu si volno celý den nebo aspoň ráno nepůjdu do práce a budu spát co nejdýl to půjde.

• načítám...
2368
4.12.18 10:59

@Zupina Zrejme je to nejlepsi zereseni, jinak to nevidim :)
A k praci..Vubec ti nezavidim, ja bych to nedala, jsem ted na nemocenske a mam co delat, abych to prezila doma, je mi spatne a do toho navarit, uklidit, ted peceni a porad je mi soufl..Musim hned na chvilku lehnout, jinak mam desne zavrate..Tak tohle bych v praci nedala a jeste jsem naladova, nervni sama ze sebe, ze jsem jako vorvan.. :D
Urcite to rekni, at nejdes na tu cestu vzdyt mimco je ted prvorade :hug:

• načítám...
21681
4.12.18 11:52

@MartaKosta vždycky si ho vyzvedneš na konci měsíce

• načítám...
12032
4.12.18 11:56
@MartaKosta píše:
@Lemur84
Děkuji, to jsou obstrukce.
Budu si muset zavolat doktorovi, ať mi to napíše.
A myslíš, že bude stačit jim to dát i zpětně. 14. jdu na kontrolu. Ať je tam furt neotravuji.

Snad jo, nevim to jiste.

• načítám...
411
4.12.18 11:59

@mimka678 Tak to mám úplně stejný pocit. Snažím se jíst zdravě, ale každý den to taky nejde :,( a pak, když se podívám do zrcadla tak jsem naštvaná :lol: nejhorší je, že teď mi je hodně věcí těsných, takže nosím pět kousků furt dokola a už mi z toho jebe, když si nemůžu vzít ani nic uplé nic hezké, že to tady nevědí :lol: ale nejsem v tom sama, takže se cítím líp :lol:

• načítám...
13012
4.12.18 12:01

@mimka678 když já se obávám že na tu sluzebku budu muset i tak, je to 16.1. až 17.1, říct to chci v pátek nebo v pondělí. Nutit mě nemůžou ale myslím že mě přesvědči, jsem hrozná chjo.

• načítám...
1204
4.12.18 12:02
@MartaKosta píše:
@Lemur84
Děkuji, to jsou obstrukce.
Budu si muset zavolat doktorovi, ať mi to napíše.
A myslíš, že bude stačit jim to dát i zpětně. 14. jdu na kontrolu. Ať je tam furt neotravuji.

Já ti nevím, myslím, že teoreticky to vadit nebude, že to bude dýl. Ale zpozdí se ti výplata nemocenské. Zaměstnavatel to posílá na OSSZ a oni pak posílají tobě peníze ( ne teda ty první dny, kdy to jde od zaměstanavaltele, ale pak ta další ) a čím dýl to na OSSZ dostanou, tím dýl ti příjde neschopenka.

• načítám...
1204
4.12.18 12:05

Holky, já mám teda větší strach než z odběrů krve, z toho testu na cukrovku. Minulý těhotenství jsem to málem nedala. Celkově nejsem na sladký a tohle bylo mega sladký. Oni teda do té glukózy teď prý dávají i kyselinu citronovou, tak to už je lepší, ale stejně… :poblion:

• načítám...
malone.v
4.12.18 12:13

Holky s tou prací jsem to měla stejně, dřív jsem tam chodila ráda a poslední dva měsíce jsem nenáviděla už i tu cestu tam a smrad v kabinetu, prostě všechno…nakonec mě paní doktorka nechala doma. Dneska jsem taky chtěla uklidit, ale stačilo setřít prach a musela jsem si lehnout. Hrůza je to se mnou.

• Upravit
2368
4.12.18 12:22

@Veeerousek To znam presne to mam stejne s oblecenim :D Boze muj dobre jsem se zasmala :lol: Myslim, ze to budr cim dal tim horsi, takze se s tim musime vyrovnat :nevim: :hug:

• načítám...
2368
4.12.18 12:24

@Zupina nenech se presvedcit a musi brat do uvahy tvoj stav :? Predse te nenechaji stresovat..Sla bych na nemocenskou, kdyby tlacili :hug:

• načítám...
170
4.12.18 13:04

ahoj, byla jste některá na screeningu ve fakultce v Olomouci? mám dojem, že mi paní říkala, že nemusím být nalačno, ale některé tu píšete, že máte být, tak mě to trochu zmátlo :nevim:

• načítám...
13012
4.12.18 13:24

@mimka678 no až na to přijde řeč řeknu, že doktor mi to velmi nedoporučuje a já se na to ani necítím, zda by nemohla jet druhá kolegyně, sice neumí německy, ale třeba by to šlo. Uvidíme jak to vstřebají tady.

• načítám...
411
4.12.18 13:28

@Smoulinka21 ve fakultce ne, ale jestli si nevíš rady, tak tam raději zavolej. Někde berou odběr dřív a někde v ten den, takže záleží jak to máš ty a pokud do té doby vydržíš bez jídla tak běž raději na lačno než riskovat…
@Zupina Taky bych se nenechala a pokud se necítíš a nechceš na pracovní cestu, tak jak to budeš oznamovat tak to prostě řekni. Tlačit tě nemůžou a třeba sami uváží, že by to nebylo pro tebe nejlepší :)

• načítám...
2368
4.12.18 13:30

@Zupina Drzim palce, at tam nemusis.. :hug: Proste se nedej..jde o tebe i mimco :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100