Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky tak se dnes snad taky dozvím v kolikátým tom týdnu jsem
jedu na vnitřní ultrazvuk o půl 5,myslite že dostanu fotku? V prvním těhotenství jsem na tom nebyla tak nevím jestli budu mít už fotecku nebo ne ![]()
@GoldGirl píše:
@mimka678 Já Femibion protože mimi je plánované tak ten 1. je už na početí:) Dále se snažím přirozeně Chia semínka a ovoce. Mě dnes tlačí břicho více než včera, jako bych měla každou chvíli dostat menstruaci
Taky mam Femibion 1, dr.mi ho moc doporucoval, pry je hodne dobry a listovka je nastepena, takze je lepsi zpracovani
U me to samy ja mam brisko jako balon a tlaky na MS mam co druhy den, prevazne az kolem vecera, no dnes poboliva cely den a taky mi bylo nevolno,.musela jsem se nacpat, porad jim
Neboj ty tlaky jsou proto, ze deloha se rozsiruje a hormony pracuji naplno
![]()
@Petra…1994 já myslím, že si o ni můžeš za poplatek říct kdykoli, ne? Ale jistá si nejsem ![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 děkuju, ozvu se pak, jak se mi podařilo objednat
Jasne, ozvi se, snad to bude dle tvych predstav
![]()
@Petra…1994 píše:
Ahoj holky tak se dnes snad taky dozvím v kolikátým tom týdnu jsemjedu na vnitřní ultrazvuk o půl 5,myslite že dostanu fotku? V prvním těhotenství jsem na tom nebyla tak nevím jestli budu mít už fotecku nebo ne
Urcite rekne tyden, bude se ptat na posledni MS a fotecku, to je zrejme individualni, muj dr.zatim nedelal ![]()
@mimka678 v tom 1.sem chodila k někomu jinymu a ten mi ji dal automaticky,
první fotku sem dostala hned v 6tt
@mimka678 píše:
Holky, chci se zaptat..Berete nejake vitaminky? Mate nekdo pocit na brisku jakoby ste meli svalovici po cviceni? A ma nektera podle kalkulacky termin porodu 19.6.?![]()
Beru hlavně Omega a koupila jsem Mamavit, má podle mě ze všech těch těhu vitamínů nejkomplexnější složení, některé jsou fakt jen listovka a nic mo víc, takže tahání peněz, když jinak člověk koupí listovku za pajdu
Ale tohle je na každém, listovku určitě, Omega taky a ty komplexní vitamíny každý vidí jinak.
@Petra…1994 píše:
@mimka678 v tom 1.sem chodila k někomu jinymu a ten mi ji dal automaticky,první fotku sem dostala hned v 6tt
To vazne?Tak to je hezky, me nejak ted foto nelita hlavou, radej bych, aby vse bylo s mimi v poradku
Ale potesi az pozdeji, kdyz tam bude videt mimi ![]()
@lucil-ka píše:
Beru hlavně Omega a koupila jsem Mamavit, má podle mě ze všech těch těhu vitamínů nejkomplexnější složení, některé jsou fakt jen listovka a nic mo víc, takže tahání peněz, když jinak člověk koupí listovku za pajduAle tohle je na každém, listovku určitě, Omega taky a ty komplexní vitamíny každý vidí jinak.
To vis, kazdy dr.doporuci neco jineho nebo treba ma zkusenost nejaka znama
To uz je na uvazeni kazde jedne, taky mam i cistou listovku, no tu si nasadim az v 2.trimestru
Napr.Femibion ma vsechny vitaminy a neni mi po nemn spatne, to je podstatny
![]()
@mimka678 Můj dr právě nedoporučuje asi nic, nikdy nic o vitamínech neříkal
Ale hlavní je určiě ta listovka, jinak pak každý, co uzná za vhodné. Omega beru i normálě, protože ryby prostě nejím a nikdo mě nedonutí ani za nic, max dvakrtát týdně tuňák v konzervě, když se donutím ![]()
@mimka678 ahoj, termin mi vychází stejne…ale u doktora jsem jeste vubec nebyla, tak uvidim, jak to vubec vsechno bude.
@GoldGirl kafe klidně můžeš v rozumné míře to ti řekne každý doktor. Zbytečné se moc hlidas a neužívás těhotenství. Kvůli kávě nepotratis.
@Petra…1994 já fotku dostala v 7./8.tydnu, ale minulé teh.jsem dostala až na screeningu. Asi záleží na náladě doktora
dokonce mi ji dal i zadarmo. Na screeningu to byla stovka za kus.
@lucil-ka píše:
@mimka678 Můj dr právě nedoporučuje asi nic, nikdy nic o vitamínech neříkalAle hlavní je určiě ta listovka, jinak pak každý, co uzná za vhodné. Omega beru i normálě, protože ryby prostě nejím a nikdo mě nedonutí ani za nic, max dvakrtát týdně tuňák v konzervě, když se donutím
Vzdyt prave, kazdy dr.mluvi jinak, no ja tomu svemu duveruji, a taky holky, co znam radili, co brat, tak jsme se zhodli
Ryby ja jim rada, no moc casto ne, tak se musim polepsit
3 omega jsou fajn,to je jasny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat