Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ozzian píše:
Holky, věcná. Příkrmy. Jsou ty hotovky ve skleničkách opravdu nějak extrémně efektivnější nebo jde čistě jen o lenost? Nechápu, proč bych měla dávat xy za skleničku vařený mrkve nebo krupičky nebo mixovanej banán, to je fakt takovej problém to na mateřský za těch 24h doma nachystat?
Taky nad tím přemýšlím ze bych na podzim začala si je dělat - už mám sklenice
A samozřejmě k tomu budu potřebovat asi nový kuchyňský robot
![]()
@E.winka 2 Je to krásná fotka a píšeš, mohla být lepší, ale přece mohla být i horší. Mě se náhodou fotka líbí a byla bych spokojená
to jsem zvědavá co my ve čtvrtek ![]()
@Twixx https://www.babyonline.cz/…-od-4-mesice
Hele, jaká věda.
@Ivčule34 vývar z něj? Naprostej luxus. A nejlepší je, že tam necháš tu zeleninu klidně 8h a furt bude na skus, jen ji pak pokrájíš. Ptáčky z něj, svíčková, maso v mrkvi/kapustě, maso na leču nebo takový ty alá uncle ben´s směsi - všechno prostě strašná ňamka. Za nás teda určitě ano, jen vědět co chci vařit a mít to po ruce, že by to člověk hned zapnul. Vývary máme moc rádi, ale i na spotřebě je znát, jestli ho člověk táhne 8h na sporáku nebo v pomaláči ![]()
@ozzian Ono to může být o lenosti, ale taky třeba na cesty nebo tak, taky to budu volit. Třeba ségra vařila malému, ale ten vůbec nic nechtěl tak koupila skleničku a snědl ji, takže ta to prokládala těmito příkrmy......
@ozzian diky za odkaz! ![]()
Vy me nahlodavate tim pomalym hrncem… ja jsem ho vzdycky chtela, ale nemame ho uz kam dat
a to jeste budeme muset koupit mixer na ty prikrmy a tak
@Veeerousek Jo, tak duvody muzou byt ruzne. Na cesty budou ty kupovane prikrmy pohodlnejsi, to je jasne. Ale zase sahnout hned po kupovanych, aniz bys zkusila nejdriv udelat vlastni, mi prijde zvlastni. Ale kazdeho vec ![]()
@ozzian píše:
@Twixx https://www.babyonline.cz/…-od-4-mesice
Hele, jaká věda.@Ivčule34 vývar z něj? Naprostej luxus. A nejlepší je, že tam necháš tu zeleninu klidně 8h a furt bude na skus, jen ji pak pokrájíš. Ptáčky z něj, svíčková, maso v mrkvi/kapustě, maso na leču nebo takový ty alá uncle ben´s směsi - všechno prostě strašná ňamka. Za nás teda určitě ano, jen vědět co chci vařit a mít to po ruce, že by to člověk hned zapnul. Vývary máme moc rádi, ale i na spotřebě je znát, jestli ho člověk táhne 8h na sporáku nebo v pomaláči
Ksakru ty mě dostavas… A máš nějaký „lepší“ už v merku… já včera měla bohužel den ze i stát u toho vaření bylo blbý… A nechci skončit v porodnici na rizikaci - to raději doma s kockama a vlastní tv a návštěvama které znám… ![]()
@Twixx neco vyhod
dobry by mel byt Bionaire napriklad, jde o to, co chcete, casovac se da nahradit casovacem do zasuvky za 250, orestovat zaklad vedle v hrnci znamena umyt jeden hrnec navic, prip.pekac, kdyz bych davala neco zatahnout „na kurcicku.“ Coz se da i na papire, takze zadny velky myti
Mmch. kachna z nej? A koleno? Mam pokracovat? ![]()
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala
. Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu
on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším
Ten z Lidlu se nemusi za nic stydet, stoji 599 a byl i za 399 v tom vyprodeji spotrebaku tusim
stejne vetsina lidi skonci u dvou, bo ma jeden na vyvary a druhej na zbytek ![]()
Mne to i rikala, kdyz jsem byla pro razitko, jestli chodim do prace a kdyby me to zmahalo, at reknu. A ze ji mam volat predem a nelezt do cekarny.
@ozzian no vidíš rovnou si nechám dát razítko, ta moje asi takhle milá nebude, ale doufám, že mi s tím nebude dělat problémy, potřebuju tak týden. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat