Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13843
5.3.19 14:07
@Ivčule34 píše:
Moc krásná fotecka!
Asi se mezi tolika ženskými styděl :srdce:

Asi :mrgreen: nebo se nam nechce ukazovat dokud nebude dopecenej :mrgreen: fesak :lol:

• načítám...
13843
5.3.19 14:10
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 Je to krásná fotka a píšeš, mohla být lepší, ale přece mohla být i horší. Mě se náhodou fotka líbí a byla bych spokojená :) to jsem zvědavá co my ve čtvrtek :lol:

Diky, no ukaze se vam v plne krase :mrgreen:

• načítám...
411
5.3.19 14:18

@E.winka 2 No zatím se vystavoval pěkně, že nám tři různí doktoři potvrdili kluka :lol:

• načítám...
7012
5.3.19 14:21

Holky, v Tchibo maji ode dneska kolekci pro mimina :dance: https://www.tchibo.cz/…0101879.html?…

• načítám...
7012
5.3.19 14:23

Mame to pekne rozdeleny - kafe pro mamku, kolac pro prcka :lol: Protoze ja prece sladke nejim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6721
5.3.19 14:36

@Twixx tak to je výmluva století :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7012
5.3.19 14:39

@ozzian No co, ty mi snad neveris? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6721
5.3.19 14:40

@Twixx ale to víš že jo, totiž kolegyně přinesla docela slušně vypadající bábovku, tak od oběda přemýšlím, jak to udělat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
12032
5.3.19 14:42
@Follynka píše:
No divný to sice je,ale realita taky.Holky,nemíním se nějak dohadovat,prostě jsem řekla jak to vidím okolo sebe.V žádném případě by mě ani nenapadlo myslet to na někoho z vás.Jsme každá v jiné situace a máme každá jiné těhotenství.Ano,to že jsem teď v pohodě,tak neznamená,že to od zítra nemůže být jinak a nedovolila bych si někoho cizího odsuzovat.Ty holky o kterých jsem mluvila znám velmi dobře osobně již několik let a sami se netají tím,že doma jsou prostě ,,jen tak'',což mi přijde hloupé,ale máme to holt nastavený každý jinak.

V pohodě…neberu si to osobně…
Od toho tu je tato diskuze…

@ozzian někdy jde o lenost…

Konečně jsem zblajzla ten chlebík s avocadem… Mňam mňam…

• načítám...
21681
5.3.19 14:43
@dixi10 ouu, tak to mě moc mrzí :hug:
@E.winka 2 pěkná fotka :D
@ozzian píše:
Holky, věcná. Příkrmy. Jsou ty hotovky ve skleničkách opravdu nějak extrémně efektivnější nebo jde čistě jen o lenost? Nechápu, proč bych měla dávat xy za skleničku vařený mrkve nebo krupičky nebo mixovanej banán, to je fakt takovej problém to na mateřský za těch 24h doma nachystat? :think:

tak hlavně je to o času a lenosti, to souhlasím, já třeba vařím příkrmy, super je na to parní hrnec… je to raz dva, nevidím v tom problém, jen mít pořádný tyčový mixér s tou nádobkou. Na cesty kupuji skleničky.

• načítám...
7012
5.3.19 14:45

@ozzian No, tak musis prcka nejak rozmazlovat, ne? :lol: Tak mu tam posli babovku a ty si dej treba mrkev :mrgreen:

• načítám...
21681
5.3.19 14:49
@dixi10 píše:
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala :pocitac: . Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu :roll: on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším

gynekolog ti napíše neschopenku

• načítám...
845
5.3.19 14:49

@Follynka
Já myslím, že je to i tím, že jakmile otehotnis, zjistíš, kolik vyšetření tě čeká a co všechno se ti může stát a už se začneš podezírat a hledat co je špatně a cítit se nemocná. Navíc ty internetové diskuze, kde holky hledají každé píchnutí… Mne taky nic není a doma musím fungovat, ale kdybych chtěla, věřím, že bych si nějakou diagnózu našla, šla k doktorovi a třeba i mohla marodit…

• načítám...
21681
5.3.19 14:50
@Twixx píše:
Holky, v Tchibo maji ode dneska kolekci pro mimina :dance: https://www.tchibo.cz/…0101879.html?…

Tchibo je super, ta kvalita je bezva a nejlepší bezkonkurenční punčocháče z biobavlny, jinde už nekupuji :palec:

• načítám...
7012
5.3.19 15:04
@Káťa19 píše:
Tchibo je super, ta kvalita je bezva a nejlepší bezkonkurenční punčocháče z biobavlny, jinde už nekupuji :palec:

No mne se tam taky libi ty vecicky :) I puncochace maji pekne, ale ty se budou spis hodit az na podzim/zimu, co? Jakou bys koupila velikost? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100