Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4025
5.3.19 18:21

Holky díky všem za rady nakonec mi praktická řekla, ze mám nárok jak na paragraf na chlapa, tak nemocenskou pro sebe protože bolest hlavy je zablokována a přetížená krční páteř. Napsala mi teda ošetřování ze je to výhodnější skrz peníze i skrz vycházky a mám si zajít někam na masáž, ze na rehabilitaci bych čekala moc dlouho. Jinak k paralenu mám dnes čerstvé info - mě řekla ať si dam klidně dva dnes ať mi to povolí a pak dle potřeby, maximálně 2 denně.

• načítám...
5358
5.3.19 18:29

Já si včera dala taky celý paralen na bolest hlavy tu 500 a super úleva :palec:

• načítám...
4025
5.3.19 18:30

@ozzian přikrmy ještě neřeším, ale taky bych chtěla z co největší části domácí stravu, my jsme na tom vyrostli a alespoň člověk ví co dává :palec: no uvidím jak budu zvládat ;)

• načítám...
13012
5.3.19 18:31

Dočetla jsem uff. Tak já si ho dám snad mi nepodrazdi žaludek ještě víc. Ad příkrmy vařila jsem svoje a mrazila v mistickach a pak brala i na cesty. Akorát ovoce jsem dělala čerstvé a od 8 měs bílý jogurt, žádné Pribináčky, děti to nechtěli a nejí to do teď. Hotové skleničky občas snědli, ale moc jim to nejelo.

• načítám...
13012
5.3.19 18:35

JinaK vás obdivuji s tím jak zdravě jíte. Mě to zdravé prostě nechutná :( jen něco. Když jsem Hubla z 76 na 58 tak jsem se to snažila jíst ale orgasmus mi to nezpůsobovalo :P byla bych tak ráda kdyby mi to chutnalo a nebylo to z donucení, ale bohužel. No budu po porodu muset zatnout zase zuby a pustit se do toho

• načítám...
12032
5.3.19 18:45
@Zupina píše:
Dočetla jsem uff. Tak já si ho dám snad mi nepodrazdi žaludek ještě víc. Ad příkrmy vařila jsem svoje a mrazila v mistickach a pak brala i na cesty. Akorát ovoce jsem dělala čerstvé a od 8 měs bílý jogurt, žádné Pribináčky, děti to nechtěli a nejí to do teď. Hotové skleničky občas snědli, ale moc jim to nejelo.

Tak pribiňáka by děti do roka vůbec neměli…

• načítám...
13843
5.3.19 19:00
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 j á je teď brala na to břicho…Už to nesvědí a skoro zmizelo…ještě po stranách břicha mám takovou krupičku…Ale budu te´d brát pořád, začíná se rozjíždět pil a já určitě březen až květen bych to bez léků nedala, v červnu možná zkusím jestli to půjde bez případně omezit…ale zase červenec až září to nepůjde…

Takze nakonec to bylo alergicke,ale z ceho?

• načítám...
13843
5.3.19 19:11
@Zupina píše:
JinaK vás obdivuji s tím jak zdravě jíte. Mě to zdravé prostě nechutná :( jen něco. Když jsem Hubla z 76 na 58 tak jsem se to snažila jíst ale orgasmus mi to nezpůsobovalo :P byla bych tak ráda kdyby mi to chutnalo a nebylo to z donucení, ale bohužel. No budu po porodu muset zatnout zase zuby a pustit se do toho

No..jak kdo ji zdrave :mrgreen: jasne ze jim ovoce,zeleninu ale i dost hresim..dneska jsem mela k veceri krenovku,maso z kolene (ovar) a bramboru :mrgreen:

• načítám...
3075
5.3.19 19:24
@dixi10 píše:
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala :pocitac: . Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu :roll: on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším

Jeho obvodní lékař by ti osetrovacku měl bez větších problémů napsat… :hug:

• načítám...
3075
5.3.19 19:33
@ozzian píše:
@Twixx tak to je výmluva století :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jj já včera „broucku to je strašné jak ten kluk je po tobě už snědl 4 sušenky“ :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
12032
5.3.19 19:45

@E.winka 2 Asi jo asi nějaká alergie, ale vůbec netuším na co…

@Ivčule34 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
7012
5.3.19 19:52
  • načítám...
6721
5.3.19 20:09

Ja dneska zdrave nejim, vubec totiz nemam hlad :mrgreen: ale na rano mam nachystany tvaroh s cerstvym snitlikem - uz leze!! :dance:

• načítám...
12032
5.3.19 20:14

A já zas dneska jím pořád něco…nevím proč mám pořád hlad…
Zítar si chci upéct to co jsi sem dnes dávala Ozzian z toho tvarohu, jen nemám formu medvídka, ale malou zapékací misku..Tak to dám do toho…

• načítám...
12032
5.3.19 20:17

Já se hecla že skoncuji s tou hromadopu prádla co mám v koši na koši a ještě mimo koš… A asi jsem zacyklila sušičku protože mi jednu pračku vůbec nevysušila, dala jsem to na balkón a další mi už normálně vysušila. Kvůli tomu jsem o jednu pračku pozadu… Dávám tomu ještě zítřek…možná max. do pátku a mám to…Pokud neodejde sušička…
A přijede manžel a koš bude zas plnej… :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí