Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky díky všem za rady nakonec mi praktická řekla, ze mám nárok jak na paragraf na chlapa, tak nemocenskou pro sebe protože bolest hlavy je zablokována a přetížená krční páteř. Napsala mi teda ošetřování ze je to výhodnější skrz peníze i skrz vycházky a mám si zajít někam na masáž, ze na rehabilitaci bych čekala moc dlouho. Jinak k paralenu mám dnes čerstvé info - mě řekla ať si dam klidně dva dnes ať mi to povolí a pak dle potřeby, maximálně 2 denně.
Já si včera dala taky celý paralen na bolest hlavy tu 500 a super úleva ![]()
@ozzian přikrmy ještě neřeším, ale taky bych chtěla z co největší části domácí stravu, my jsme na tom vyrostli a alespoň člověk ví co dává
no uvidím jak budu zvládat ![]()
Dočetla jsem uff. Tak já si ho dám snad mi nepodrazdi žaludek ještě víc. Ad příkrmy vařila jsem svoje a mrazila v mistickach a pak brala i na cesty. Akorát ovoce jsem dělala čerstvé a od 8 měs bílý jogurt, žádné Pribináčky, děti to nechtěli a nejí to do teď. Hotové skleničky občas snědli, ale moc jim to nejelo.
JinaK vás obdivuji s tím jak zdravě jíte. Mě to zdravé prostě nechutná
jen něco. Když jsem Hubla z 76 na 58 tak jsem se to snažila jíst ale orgasmus mi to nezpůsobovalo
byla bych tak ráda kdyby mi to chutnalo a nebylo to z donucení, ale bohužel. No budu po porodu muset zatnout zase zuby a pustit se do toho
@Zupina píše:
Dočetla jsem uff. Tak já si ho dám snad mi nepodrazdi žaludek ještě víc. Ad příkrmy vařila jsem svoje a mrazila v mistickach a pak brala i na cesty. Akorát ovoce jsem dělala čerstvé a od 8 měs bílý jogurt, žádné Pribináčky, děti to nechtěli a nejí to do teď. Hotové skleničky občas snědli, ale moc jim to nejelo.
Tak pribiňáka by děti do roka vůbec neměli…
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 j á je teď brala na to břicho…Už to nesvědí a skoro zmizelo…ještě po stranách břicha mám takovou krupičku…Ale budu te´d brát pořád, začíná se rozjíždět pil a já určitě březen až květen bych to bez léků nedala, v červnu možná zkusím jestli to půjde bez případně omezit…ale zase červenec až září to nepůjde…
Takze nakonec to bylo alergicke,ale z ceho?
@Zupina píše:
JinaK vás obdivuji s tím jak zdravě jíte. Mě to zdravé prostě nechutnájen něco. Když jsem Hubla z 76 na 58 tak jsem se to snažila jíst ale orgasmus mi to nezpůsobovalo
byla bych tak ráda kdyby mi to chutnalo a nebylo to z donucení, ale bohužel. No budu po porodu muset zatnout zase zuby a pustit se do toho
No..jak kdo ji zdrave
jasne ze jim ovoce,zeleninu ale i dost hresim..dneska jsem mela k veceri krenovku,maso z kolene (ovar) a bramboru ![]()
@dixi10 píše:
Holky SOS, potřebovala bych si nechat napsat neschopenku, za kým jít - gynekolog, nebo praktická? Já bych to chtěla hodit na ty moje bolesti hlavy, je fakt že docela dojíždím do práce a už teď mám hlavu jak střep z tý obrazovky, magnezie nezabrala. Na chlapa ošetřovačku nevím jestli dostanu, ale vím že dneska už ho nikam nedovláčím a samotnýho ho doma nechat nemůžu
on to zase takovej rozdíl není, akorát ta ošetřovačka je placená od prvního dne, ale to teď neřeším
Jeho obvodní lékař by ti osetrovacku měl bez větších problémů napsat… ![]()
@E.winka 2 Asi jo asi nějaká alergie, ale vůbec netuším na co…
Ja dneska zdrave nejim, vubec totiz nemam hlad
ale na rano mam nachystany tvaroh s cerstvym snitlikem - uz leze!! ![]()
A já zas dneska jím pořád něco…nevím proč mám pořád hlad…
Zítar si chci upéct to co jsi sem dnes dávala Ozzian z toho tvarohu, jen nemám formu medvídka, ale malou zapékací misku..Tak to dám do toho…
Já se hecla že skoncuji s tou hromadopu prádla co mám v koši na koši a ještě mimo koš… A asi jsem zacyklila sušičku protože mi jednu pračku vůbec nevysušila, dala jsem to na balkón a další mi už normálně vysušila. Kvůli tomu jsem o jednu pračku pozadu… Dávám tomu ještě zítřek…možná max. do pátku a mám to…Pokud neodejde sušička…
A přijede manžel a koš bude zas plnej… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat