Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lemur84 píše:
My taky máme Cybex 15-36…Ale dcera má o 10 Kg méně…Kolik měří tvá dcere? Nám 140…
Taky mám pro starší Cybex 15-36 kg Je jí 7 má 126 cm a 26 kg ![]()
Holky tak jsem vás od rána dočetla, někdy je to horší..dneska těch stránek nebylo tolik ![]()
Já byla dnes po rodině, k obídku jsem měla kuře s nádivkou a kuličkovou plévku, po obídku ještě zákusky
dostala jsem vše co od oběda zbylo a ještě vepřové plátky na houbách s rýží domů..zítra nevaříme
, také jsem dostala od tety hnízdečko pro mimi, nechal nám ho ušít i včetně zavinovačky ![]()
K pohybům mimíska: malého cítím poslední 3 dny už snad v kuse, ani nespí
většinou ho cítím hrozně nízko, dnes mám pocit, že ho cítím v zadku
a asi mě tam kope do nějakého nervu, je to nepříjemné. Občas kope nad pupkem, ale málo kdy. A někdy si lehne příčně a to je nepříjemné. Mám potom 2 boule po stranách a uprostřed se mi bříško propadne, vypadá to trochu jako zadnice ![]()
Isofix povinný určitě není, když jsme byli v obchodě okukovat kočárky, paní nám říkala, že vajíčko stačí připoutat pásy a pokud chceme větší bezpečnost tak samozřejmě Isofix.
@N hehe..tak to mají mimísci podobně, chtěla jsem pro srovnání..
Holky kolik váží vaše miminka a v jakém týdnu?
@Ivčule34..promiň ale já se v té fotce neorientuji
, poznám ručičku a obličej, ale nejsou tam vidět žádné detaily..miminko je určitě krásné, ale doktoroj se to teda nepovedlo ![]()
@Veeerousek: Gratuluji k výsledkům OGTT ![]()
@ozzian: Pozor na skořici, v těhu se nesmí ![]()
Holky četly jste tohle? To je otřesný a dost smutný ![]()
https://www.novinky.cz/…olcicku.html
@E.winka 2 píše:
Holky tak jsem vás od rána dočetla, někdy je to horší..dneska těch stránek nebylo tolik
Já byla dnes po rodině, k obídku jsem měla kuře s nádivkou a kuličkovou plévku, po obídku ještě zákuskydostala jsem vše co od oběda zbylo a ještě vepřové plátky na houbách s rýží domů..zítra nevaříme
, také jsem dostala od tety hnízdečko pro mimi, nechal nám ho ušít i včetně zavinovačky
K pohybům mimíska: malého cítím poslední 3 dny už snad v kuse, ani nespívětšinou ho cítím hrozně nízko, dnes mám pocit, že ho cítím v zadku
a asi mě tam kope do nějakého nervu, je to nepříjemné. Občas kope nad pupkem, ale málo kdy. A někdy si lehne příčně a to je nepříjemné. Mám potom 2 boule po stranách a uprostřed se mi bříško propadne, vypadá to trochu jako zadnice
![]()
Isofix povinný určitě není, když jsme byli v obchodě okukovat kočárky, paní nám říkala, že vajíčko stačí připoutat pásy a pokud chceme větší bezpečnost tak samozřejmě Isofix.
@N hehe..tak to mají mimísci podobně, chtěla jsem pro srovnání..
Holky kolik váží vaše miminka a v jakém týdnu?
@Ivčule34..promiň ale já se v té fotce neorientuji
, poznám ručičku a obličej, ale nejsou tam vidět žádné detaily..miminko je určitě krásné, ale doktoroj se to teda nepovedlo
@Veeerousek: Gratuluji k výsledkům OGTT
@ozzian: Pozor na skořici, v těhu se nesmí
To není o doktorovi, ale o neochotě mrňouse vytáhnout hlavu z placenty…
Jinak js tam vidím oči nos i pusu ![]()
@E.winka 2 Ukaž hnízdečko.Ja se furt nemůžu rozhodnout jaký barvy.Chtěla bych šedou modrou Minku a nějaký vzor ale nevím jaký ![]()
Já nevím kolik teď váží na začátku 26tt měl nějakých 750 g
Já vzala Isofix protože jsem nekupovala novou sedačku a taky že to máme v autě.
Jo četla je to strašný.I to jak na Chodově zabili tu 2 letou holčičku ![]()
@Ivčule34 Taky mi to malej takhle bojkovoval. Už teď to jsou mamánci ![]()
@Ivčule34
Nemyslela jsem to zle..můžu koukat jak chci a nevidim
![]()
Mimísek možná nechtěl spolupracovat, je fakt, že ten můj prcek taky né, pořá se hýbal a to potom nejde..musela na něj použít 4D a pak se jí to povedlo ![]()
@SidiS píše:
@E.winka 2 Ukaž hnízdečko.Ja se furt nemůžu rozhodnout jaký barvy.Chtěla bych šedou modrou Minku a nějaký vzor ale nevím jaký
Já nevím kolik teď váží na začátku 26tt měl nějakých 750 g
Já vzala Isofix protože jsem nekupovala novou sedačku a taky že to máme v autě.
Jo četla je to strašný.I to jak na Chodově zabili tu 2 letou holčičku
Hnízdečko ukážu až ho vyfotím..mám ho doma a jsem v práci, pak to sem hodím ![]()
Rostou hrozně rychle, my měli ve 22+2 500g a teď ve 26+2 900g, porovnávám - nechci rodit obříka..ale snad néééé ![]()
S tou holčičkou na chodově..myslíš, jak jí pobodali a ona umřela..hrůza ![]()
Hm, koukam tady po par hodinach pro zmenu zradlo
ja uz mam uvareno, kapustu, vajco a parek boucham ted a vanilkovej s tvarohem na me bude cekat rano
jezek v kleci je stale vzhuru ![]()
@E.winka 2 tak to jsi měla bezva den
Se máš že zítra nemusíš vařit…
váhu mimi nevím, jdu až 21.3. tak pak písnu.
ad skořice, ono jí trochu můžeš ale nesmí se to přehnat..
To s tou tříletou na v přerově je strašmý ![]()
jo a dej foto hnízdečka ![]()
@ozzian Mňam, tak koukám že jsi si vanilkový osladila taky tou čokoškou ![]()
@Ivčule34 píše:
Tak 3D/4D za námi. Ale z malého asi manekyn či herec nebude-žádné focení… A když už tak jedině zadku (a pindika - to by mě mělo jako matku asi trochu znepokojovat…)(A nebo už je teď domyslivy a myslí si ze je VIP a focení jen za peníze)
Nos má ve skutečnosti tenčí ale měl ho neustále zaboreny v placente…Příspěvek upraven 06.03.19 v 11:20
já tam taky vidím očíčka a pusinku ![]()
@Lemur84 protoze jsem asocial, misto abych se po praci stavila v kramu pro dobry pudink, koupila jsem zbabele obyc vanilkovy Oetker u vetvi ![]()
Ja skorici pouzivam malo, protoze ji nemam rada
hodne jsem ji vypila v tom zlatem mlece, kdyz jsem umirala, a dobry. Mozna kdyz ma nekdo problem s udrzenim, my budeme mit problem leda s udrzenim na retezu ![]()
@E.winka 2 píše:
Tak super, že je vše v pořádku..a záda a hrudník normální, to mě nepřekvapuje..cokoliv tě v těhotenství bolí, tak je podle lékařů normální
Taky mi to tak prijde. Kdybych ji rekla, ze mi upadla noha, tak podle me mi na to povi, ze je to v tehotenstvi normalni a ze mi pak doroste
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat