Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo skorice, to mi pripomnelo muj druhy rychly porod
jsem si nekde vycetla, ze kdyz se rozjizdi porod nebo nechce rozjet porod, ze si mas uvarit caj ze skorice a hrebicku, tak fakt nevim, ale asi to pomohlo ![]()
Malem jsem porodila v aute. ![]()
Skorici jim v malinkem mnozstvi
My meli k veceri medailonky z veprove panenky s bulgurem a ted tu chroupu mrkev ![]()
Skorici jim take obcas v malem mnozstvi, nijak to nehrotim. Piju i matovy caj a pridavam i zazvor do jidla. Moje dr. mi rekla, ze mam pit matovy a zazvorovy caj proti nadymani
Ta moje doktorka je takova hodne free mi prijde, podle ni muzu jist a pit vsechno v rozumnem mnozstvi, samozrejme krome syroveho masa a ryb. ![]()
Koukám že to jídlo je ale zaludné…To nám nedá spát…
![]()
My měli k večeři špaldové celozrné těstoviny a rajčatová omáčka na to… Mňam a sýr…
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 tak to jsi měla bezva denSe máš že zítra nemusíš vařit…
váhu mimi nevím, jdu až 21.3. tak pak písnu.
ad skořice, ono jí trochu můžeš ale nesmí se to přehnat..
To s tou tříletou na v přerově je strašmýjo a dej foto hnízdečka
jj..tak docela fajn den, i v práci budu za chvíli končit a uteklo mi to tu ![]()
Skořici se radši vyhýbám..stejně o ní moc nestojím, tak mi to nevadí..
Tak schválně jakou budete mít váhu..já jsem objednaná zase až za 4 týdny..taková doba
..bude mi dělat ten větší ultrazvuk, jak se měří proporce tělíčka ![]()
@Twixx píše:
Taky mi to tak prijde. Kdybych ji rekla, ze mi upadla noha, tak podle me mi na to povi, ze je to v tehotenstvi normalni a ze mi pak doroste![]()
![]()
@Káťa19 píše:
Jo skorice, to mi pripomnelo muj druhy rychly porodjsem si nekde vycetla, ze kdyz se rozjizdi porod nebo nechce rozjet porod, ze si mas uvarit caj ze skorice a hrebicku, tak fakt nevim, ale asi to pomohlo
Malem jsem porodila v aute.Skorici jim v malinkem mnozstvi
Skořice údajně prokrvuje ženské orgány, tak to možná trošku urychlilo ![]()
@Twixx píše:
Skorici jim take obcas v malem mnozstvi, nijak to nehrotim. Piju i matovy caj a pridavam i zazvor do jidla. Moje dr. mi rekla, ze mam pit matovy a zazvorovy caj proti nadymaniTa moje doktorka je takova hodne free mi prijde, podle ni muzu jist a pit vsechno v rozumnem mnozstvi, samozrejme krome syroveho masa a ryb.
Mátový čaj piju taky..ale zázvoru se vyhýbám..ten radši ne…ale taky se nemá celer a ten taky baštím i když to nepřeháním ![]()
@E.winka 2 píše:
Mátový čaj piju taky..ale zázvoru se vyhýbám..ten radši ne…ale taky se nemá celer a ten taky baštím i když to nepřeháním
Celer jim taky, mam ho hodne rada, ale jen ten rapikaty, ten kulaty je
![]()
@Twixx píše:
Celer jim taky, mam ho hodne rada, ale jen ten rapikaty, ten kulaty je![]()
já zas nemusím řapíkatý ![]()
ale z normálního dělám salát..a taky svíčkovou ![]()
@SidiS píše:
@E.winka 2 To máte otevřeno docela dlouho.Jj tu jsem myslela
Je to smutný, prostě jsou mezi námi i zlí lidé
to nepochopíš čeho jsou schopni ![]()
jj..máme do 9
@E.winka 2 píše:
já zas nemusím řapíkatý
ale z normálního dělám salát..a taky svíčkovou
No pokud je treba na male kousicky, tak ho muzu i v polevce, nebo pokud je rozmixovany s jinou zeleninou, tak taky ![]()
@Twixx píše:
No pokud je treba na male kousicky, tak ho muzu i v polevce, nebo pokud je rozmixovany s jinou zeleninou, tak taky
to bych dala se řapíkatým taky, do polévky a nebo i mix bych dala..ale jinak má pro mě takovou nedobrou chuť ![]()
Dneska jsem konečně byla na utz srdíčka. Po hodině a půl v čekárně sem nakonec strávila dvě minuty v ordinaci
prý krásně ukázkové srdíčko a není co dál vyšetřovat, tak sem šťastná. V úterý mám kontrolu a snad se už dozvím velikost a váhu no a taky termín nějaký. Vím jen podle pm, ale podle utz se zatím nevyjádřil. Ani nezapsal do průkazu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat