Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@GoldGirl ahoj, já budu 5+0 zítra, z toho 6tt mám taky docela strach…
@small.happy.wife Ja budu mit dnes vysledky hcg coz nic neznamena ale trochu me uklidni kdyz tam bude hezka hodnota
Musi to bobci zvladnout
@Dannylinka
Tak úžasný Ne?
jinak kolik jsi ty?
Drž prosím palecek zítra kontrola a vůbec nevím co mě čeká…a ke všemu moje doktorka má nabito tak jdu ke kolegynce
Nemám ráda změny doktoru ![]()
Kolik vás tu děvčátka vůbec je co máte fazolky z umeleho?kolik pokusů a kolik mimisku? ![]()
@Ajina39 dle ms jsem 9+0, dle utz 8+4.
Chodila jsem k Jarosove (která tam pořád nebyla), ale nakonec mi stejně iui dělala Krajčiová. Celkem jsem vystřídala asi 5 doktorů. To je tam hrůza. Minulý týden jsem se ale s Gennetem rozloučila a jsem už u svého. Držím palce, dej vědět. ![]()
@GoldGirl musí, ale je to prostě buď a nebo. Nejradši bych to zaspala a probudila se až na první screening, který by byl v pořádku ![]()
@Asijetotu no já jsem už několikrát četla, že v 6tt nejčastěji dochází k potratům, asi tomu i trichu věřím po pročítání diskuzí tady na emimi. Jako nejsem naivní, vím, že se to v prvním trimestru může stát kdykoli, ale ten 6tt mi prostě přijde jako buď a nebo, proto se ho asi nejvíc bojím a sama v sobě budu klidnější, až ho překlenu.
@small.happy.wife Ahojky
přesně jak píšeš, ten 6.tt je asi zakletý.. Já jsem v tu sobotu minulý týden potratila v 6+1, tedy začátek 7.tt, ale začalo to ještě v 6.tt, takže příště se tohoto období asi budu taky děsit. Ale tak snad příští měsíc západnú znovu, akorát už nebudu patřit k Vám
![]()
@Berulina2503 držím pěstičky, aby to vyšlo
a hlavně, aby tentokrát bylo vše v pořádku.
Holky, Tak jsem si myslela, ze tentokrat mi spatne nebude, ale mylila jsem se, kdyz se nenajim, je mi spatne a kdyz se najim, tak mi je jeste hur a spala bych cely den
coz nemuzu, kdyz tu mam dva neunavitelne zivly
![]()
AR
Ahoj holky, já se tu pár dnů neukázala a jsou tu samé nové tváře a nikoho tu neznám
já jsem byla u doktora už minulý týden a srdíčko už ťukalo, tak jdu na další kontrolu až 20.11, to bych měla být přesně 12+0 tak prý pokud by už to bylo dobře vidět udělal by se rovnou screening, což bych uvítala než řešit zase hned za týden další hlídání syna.
Ahoj nastávající červnové maminky
I já se přidávám do party a dle kalkulačky mám termín 19.6.2019 a jsem asi 6+5
K dr. jsem objednaná na 9.11. Je to naše první mimi tak jsem taky z toho lehce vykulená
Zatím krom vynechané MS, lehké bolesti v podbřišku jako při MS a bolesti prsou vše ok
Spím též jak miminko, nemám problém usnout už po „večerníčku“
)
Všem držím pěsti, ať se můžeme v červnu radovat z našich malých dárečků ![]()
@tulinka84 @small.happy.wife Holky moc vám děkuji
Snad se to podaří, spíš si ani nepřipouštím, že by to nevyšlo
Četla jsem hodně o tom, že prý je to po potratu jak „poseté“, tak snad tomu tak opravdu bude. Už přestávám krvácet, teďka už spíš jen slabě špiním, takže v podstatě klasická MS, zítra to bude týden, co to začalo, takže by to i odpovídalo. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat