Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Uzliceknervu to by spíš mělo mít vliv na to, že to neucítíš do ruky nebo neuvidíš tak zřetelně zvenčí, ale zevnitř by to asi mělo být cítit tak jako tak? Třeba se tam jen tolik nečílí a chová se způsobně ![]()
@ozzian píše:
@Uzliceknervu to by spíš mělo mít vliv na to, že to neucítíš do ruky nebo neuvidíš tak zřetelně zvenčí, ale zevnitř by to asi mělo být cítit tak jako tak? Třeba se tam jen tolik nečílí a chová se způsobně
jj , ale každá máme jiné tělo a asi má ještě dost místa, tak neboj, za měsíc si to povíme
![]()
@Lemur84 tak jak to dopadlo? Mimco kope už víc? To mi povídej úplně nesnáším ten stav kde všude okolo mě je co dělat… a já nemůžu…
Hmmm kuře na paprice
![]()
@ozzian ten tehu pás je dobrý na ty záda…koukam ze jsi měla pěknou noc… ![]()
@Uzliceknervu cítím když ne a jsem nervózní ze ne tak si lehnu na záda natahnu nohy a dam ruce za hlavu do 15min do mě kopne - jako co blbnes není tu místo (budu mít placaty nos z toho
) a pak reaguje na moje kočky… ![]()
Někdy před UTZ pomůže trochu koly/Pepsi a schody… když se rozhybes ty mel by se potom co ty budeš v klidu rozhýbat… ale jsou mimca která jsou hodňoucka už v bříšku…A pak i po narození
![]()
@ozzian snad se otočí a začnou pořádně kopance
jak už jsem psala, paní doktorka řekla že tak neposlušné mimčo ještě neviděla
ani pořádnou fotku obličeje nemáme
to jen sama ruka a noha a sem tam kousek pusinky ![]()
@Ivčule34 jj po snídani se nabudil aj se pustila více nahlas rádio…Takže vše v pořádku, jsem ráda ![]()
Ad úklid, jenže já takhle uklízím už asi 3 týdny. nejdřív jsem si dala procházku po který jsem byla asi týden odrovnaná a nemohla chodit pomalu ani po bytě, pak jsem pomalu začala uklízet a to mě teda taky zmáhá…Pak jsem další víkend dělala bramboráky a stála asi 2 hodiny u plotny a zase jsem byla vyřízená. te´d byl sex a zase. Snad zítra už bych něco měla začít dělat. Jestli se přijdou podívat na byt ty co nám to pronajímají tak nás vystěhují až to tu uvidí ![]()
@Siesta1 píše:
O neschopence jsem uvažovala, ale zase si říkám, že nachlazení netrvá dlouho. Zkusím si zítra vzít dovču a uvidím. Já neschopenku nikdy neměla, to bych asi fakt musela umírat.
No, hele, nachlazeni netrva sice dlouho, ale jak tak koukam ve tvem pripade, se ti dost casto vraci. Tak bych asi na tvem miste uvazovala, jestli nebude lepsi si vzit neschopenku az do konce, pripadne si pred MD jeste vybrat vsechnu dovolenou a tu neschopenku mit az do nastupu na dovcu. Ja jsem ted taky na neschopence. Prakticky cely leden jsem byla na neschopence, kvuli spineni. Pak jsem v unoru prisla do prace a do 14 dnu jsem byla nachlazena a valela se s tim pres tyden. Tak jsem si rekla, ze sezona nachlazeni a chripek jeste neskoncila a jelikoz do prace stejne vsichni lezou nemocni
, tak jim na to kaslu a je pro me prednejsi zdravi moje i prckovo, tak zustavam na neschopence az do konce brezna a pak mam dovolenou az do MD. Proste jak jsme ted tehotne, tak mame tu imunitu slabsi a kdyz na nas nekdo neco prskne, tak je to hned, zvlast, kdyz mas tu imunitu jeste vic oslabenou po predchozich nemocech… a ani lecit se poradne nemuzeme… ![]()
Jako ty jsou vtipný u mé dr… jsem obědnaná na 21.3. A jen tak se teď kouknu na stránky jestli náhodou tento týden nemá ta moje dovolenou a a ejhle oni mají kvůli rekonstrukci zavříno od 20-26.3? Chápete to, ani mi nezavolají… ![]()
@Uzliceknervu píše:
@Twixx děkuju… Doufám že ti tak bude a jen stavkuju a zase ukazuje zadek… V pátek když jsem koukala na máme rádi Česko a hráli písničky tak kopal do rytmu…
Urcite
Casem se otoci a bude te kopat tak, ze si budes rikat, jake to bylo suprove, kdyz kopal dovnitr
Ale uplne te chapu, ze ho chces vic citit, je to hrozne roztomile a mam vzdycky radost, kdyz kope, i kdyz to neni obcas moc prijemne
![]()
@Uzliceknervu my taky ne, protože jsme chtěli fotit jenom pindíse
fotka sice taky nic extra, ale JE TAM, to je hlavní.
@Ivčule34 kterej, ten stahovací poporodní? Já už jdu zítra zase plavat, ale taky to není spása, to bych musela chodit denně a to nestíhám zase kvůli čoklům
vidíš, pás ještě nemám. Nejvíc se mi pozdával Farlin.
@Lemur84 píše:
Jako ty jsou vtipný u mé dr… jsem obědnaná na 21.3. A jen tak se teď kouknu na stránky jestli náhodou tento týden nemá ta moje dovolenou a a ejhle oni mají kvůli rekonstrukci zavříno od 20-26.3? Chápete to, ani mi nezavolají…
No jako obcas (spis dost casto) mam pocit, ze nekteri lide maji v hlave misto mozku… rekneme to slusne… strouhanku. ![]()
@AnnaKristyna12 ahoj
vítej! Každý nějak jinak někdo vše už ready někdo v půlce nákupů… takze asi v klidu (i když já jsem včera šílela z ještě nedodelaneho pokojíčku…) ![]()
@Lemur84 jj taky za sebou…o chlup lépe držely ty s lepicimi pasky.. ![]()
@Twixx já jsem hlavně takový stressmen ze se trepu úplně že všeho
takže když ho třeba půl dne necítím a čtu tady jak vás tady všechny okpovaji tak jsem zase nejistá ![]()
@ozzian píše:
@Uzliceknervu my taky ne, protože jsme chtěli fotit jenom pindísefotka sice taky nic extra, ale JE TAM, to je hlavní.@Ivčule34 kterej, ten stahovací poporodní? Já už jdu zítra zase plavat, ale taky to není spása, to bych musela chodit denně a to nestíhám zase kvůli čoklům
vidíš, pás ještě nemám. Nejvíc se mi pozdával Farlin.
Nn, asi myslela pas na zada, jak ti to podpira bricho a tim se ulevuje zadum. Treba takovy mam ja
@Twixx píše:
No jako obcas (spis dost casto) mam pocit, ze nekteri lide maji v hlave misto mozku… rekneme to slusne… strouhanku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat