Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
11.3.19 10:54

@Zupina Pekny pupicek, i kdyz to neni moc videt, jak sedis :)
Mne to nedalo, jak jsem tu vcera ukazovala ten svuj mega lavor, prislo mi, ze nemuze byt tak velky a ze jsem asi jen nafoukla. Tak jsem se dneska vyfotila jeste jednou a prijde mi teda ted mensi, a uz ani tolik netaha a netlaci jak vcera :think: Pridavam pro srovnani obe fotky

• načítám...
6721
11.3.19 10:54

@AnnaKristyna12 kolik že chce za to hnízdo?  8o

• načítám...
6721
11.3.19 10:57

@Twixx no já ho mám v černým taky menší.. :lol: :P

• načítám...
7012
11.3.19 10:57
@AnnaKristyna12 píše:
@Uzliceknervu na Facebooku v tom marketplace.. Paní je z Plzně.. To mám celkem z ruky.. @Twixx No tak to není vůbec špatný nápad ;)

Ja jsem objednavala od pani z Karlovych Varu ;) Ta komunikace byla sice trochu komplikovanejsi, ale to proto, ze jsem si toho dost navymyslela, co chci, ale jinak zatim prijemna zkusenost, tak uvidim, co mi prijde a pak sem dam fotky :)

• načítám...
7012
11.3.19 10:58
@ozzian píše:
@Twixx no já ho mám v černým taky menší.. :lol: :P

Hele, laskave mi to nekaz, jo? :lol: :lol: :lol: Taky jsi mohla rict, ze samozrejme mam pravdu, dneska je mnohem mensi a vubec nevypadam jak vyvrzeny vorvan :mrgreen:

• načítám...
11.3.19 10:58

@ozzian abych nekecala posílám foto.. Co mi paní psala ;)

• načítám...
7012
11.3.19 11:00

@AnnaKristyna12 No tak to je hodne dobra cena 8o :palec:

• načítám...
6721
11.3.19 11:01
@ozzian píše:
@AnnaKristyna12 kolik že chce za to hnízdo? 8o

jo, už to vidím. vždyť to nejspíš jen překupuje a tahá to sem, podívej se na web té, co to skutečně šije, za kolik je má. akorát někomu nacpeš peníze do kapsy. navíc je to hnízdo malý, nemá sundatelnej potah atd. :nevim:

• načítám...
6721
11.3.19 11:03
@Twixx píše:
Hele, laskave mi to nekaz, jo? :lol: :lol: :lol: Taky jsi mohla rict, ze samozrejme mam pravdu, dneska je mnohem mensi a vubec nevypadam jak vyvrzeny vorvan :mrgreen:

to víš že jo, i ten úhel fotky máš úplně stejnej, jasně, úúúúplně ti břicho zmizelo a zítra budeš mít místo něj hrb na zádech :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak jste se v sobotu měřily, tak jsem přijela nafouklá a nažraná jak lev z tý oslavy, naivně jsem si ráno splasklá myslela, že budu mít přes pupíka tak o 5cm míň. A co myslíš? Asi se mi pokazil metr :lol:

• načítám...
13012
11.3.19 11:06
@Káťa19 píše:
@Zupina maji ruzny barvy a v pohode tam dam i tasku

Díky vypadá pěkně jen netuším zda ho seženu i zde a za jaký kačky.

• načítám...
7012
11.3.19 11:06

@ozzian No ty jsi takovy zlaticko :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
11.3.19 11:08

24+6 Vojtíšek

@ozzian prý to šíje dcera.. Právě proto se bojím přes internet no a z Pardubic jen tak do Plzně nepojedu :roll: foceno teď!

• načítám...
6721
11.3.19 11:10

@AnnaKristyna12 je to možný, že to sem vozí, protože podle webu nikam ven neposílá. Já nevím, jak to není pratelný bez toho vnitřku, abys nebyla smutná. Mám takovou zkušenost se psíma pelechama, vypere se to jednou, tak vycpávka se v tom nahrne na jednu hromadu a už s tím nejde nic dělat. A přijde mi teda dost maličký, to je na chvíli :nevim:

• načítám...
11.3.19 11:17

24+6 Vojtíšek

@ozzian u dcery jsem to neměla, to ještě nebylo tolik hitem :lol: .. A myslím si že máš naprostou pravdu.. :palec: juknu se u nás v babycentru.. ;)

• načítám...
19160
11.3.19 11:28

@ozzian Alík zas super :palec: Já furt čekám :mrgreen:

@AnnaKristyna12 To bodýčko je super taky do globu mrknu.

Už nevím na co jsem.chtěla reagovat jste toho nakecali hodně.

Jo nechcete skupinu uzavřít když sem dáváme svoje fotky a pak fotky mimin?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100