Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4328
25.10.18 18:38

@Elzera děkuji snad ano :srdce:

• načítám...
5331
25.10.18 18:58
@Sisi222 píše:
@Dannylinka Já vím, že bych měla být v klidu, ale nějak ty hormony nezvládám a chce se mi furt brečet :D Děkuju ;)

Jen plakej. Já brecim u všeho, sebemenší dojemna věc v televizi a hned bulim. Vždy jsem měla na krajicku, ale teď regulérně bulim :P

@Sasori co já vím, tak odběry se dělají týden před screeningem.

• načítám...
180
25.10.18 19:08

@tulinka84 hlavně na sebe dávej pozor a snaž se odpočívat. Já jdu taky na kontrolu ve středu, moc bych si přála, aby bylo všechno v pořádku a hematom už byl pryč. Mám pocit, že se středy nedočkám.

• načítám...
2754
25.10.18 19:15

Holky a mate nekdo bolesti hlavy? Me to zatim chytlo 2× ale teda fest. Bylo to priserny. Paralen mi nejak nezabira. Mate nekdo radu, co jineho?

• načítám...
2368
25.10.18 19:17
@Elzera píše:
Holky a mate nekdo bolesti hlavy? Me to zatim chytlo 2× ale teda fest. Bylo to priserny. Paralen mi nejak nezabira. Mate nekdo radu, co jineho?

Ahoj, bolest hlavy mam co druhy den, zkus medunkovy caj a magnezko ;)

• načítám...
190
25.10.18 19:24

@Sisi222 tak vidis, vyzera to dobre :potlesk: @Dannylinka no dobre, tak az tak uplne narovnako na tom nie sme, ale to je jedno :P
Hlavne, aby mimiskovia boli v poriadku. :srdce:

• načítám...
3077
25.10.18 19:47

@mimka678 No, já mám taky pocit, že se pokaždé dopočítám něčeho jiného. Důležité je, abych se se screeningem trefila alespoň mezi reálný 11-14 týden :-D Další kontrola za měsíc, ale za 14 dnů jdu na ten screening, tam bude i UZ, takže pohoda :) Ultrazvuk mi dnes můj doktor nedělal a počítám, že pěkně dlouho dělat nebude, není to standardní, když už je potvrzeno prosperující těh.

• načítám...
110
25.10.18 19:57

@Sisi222 , @Anonymní díky :)

• načítám...
4328
25.10.18 20:34

@Lucie2727 A spinis ještě? A jak se cítíš bolí tě břicho? Neodešel ten hematom s tím tvým krvácením když ho bylo tak hodně ? Já jsem z té kontroly špatná;( k plodu mi nic neřekla;( jen že tam je hematom a mám přijít za týden 8o

• načítám...
2368
25.10.18 20:38
@jasna.s píše:
@mimka678 No, já mám taky pocit, že se pokaždé dopočítám něčeho jiného. Důležité je, abych se se screeningem trefila alespoň mezi reálný 11-14 týden :-D Další kontrola za měsíc, ale za 14 dnů jdu na ten screening, tam bude i UZ, takže pohoda :) Ultrazvuk mi dnes můj doktor nedělal a počítám, že pěkně dlouho dělat nebude, není to standardní, když už je potvrzeno prosperující těh.

No prave, ze ty vypocty casto krat nesedi a clovek je zmateny :nevim: No vysetreni ti to urci presneji a budes spokojena :* :palec: Hlavne at se vse vyviji jak ma :hug: :srdce:

• načítám...
3077
25.10.18 21:04

@mimka678 Díky :)

• načítám...
180
25.10.18 21:30

@tulinka84 Dneska první den bez špinění. Břicho mě nebolí. Nemám ani žádný těhotenský příznak, snad jen, že mě trochu bolí prsa, jinak nic. Včera mě zase přepadl strach ze zamlklého těhotenství, obrečela jsem to. Ani nevím proč. Já vím, že ani když budu zvracet od rána do večera nezaručí mi to prosperující těhotenství. Prostě mám strach. Ale neboj, určitě si ve středu navzájem napíšeme, že kontroly dopadly dobře a budeme snad o něco klidnější. Nesmíme se stresovat, to je pak horší než lepší. Držím nám všem palečky :hug:

• načítám...
178
25.10.18 21:47

Holky, nebojte, já vím, že je to stresující období, ale vše dopadne jak má :) Já jsem zase pořád nesvá z toho, že 6+3 jsem už čekala srdíčko a nic nebylo, jen žloutkový váček, já to beru statečně, ale manžela to docela zkolilo (no jo, nakonec jsem mu to prozradila). Doktor to tedy bral v klidu, říkal, že se asi zadřilo později, ale to se mi moc nezdá. Ono v tomhle období je prostě hrozně moc neznámých, spousta toho, co nemusí vyjít, každé ženské tělo je jiné, každý plod se vyvíjí trochu jinak, pak jsou tu ty hematomy a další obtíže, které mohou nadělat vrásky. Takže i když dobře chápu vaše obavy, taky jsem to skoro obrečela a doted se trochu bojím, stejně s tím nic neuděláme, a věřím, že vše dobře dopadne, a naše stresy jsou to poslední, co ten mini zárodek teď potřebuje :)

• načítám...
Anonymní
25.10.18 21:50
@Elzera píše:

Ja pomaha mi na to leda spanek nebo kafe a usnu jen s paralenem.. mela jsem ve vsech tehu a po prvnim trimestr se to skoro srovnalo.. dela to vetsinou tlak a u me jeste chudoktevnost..

• Upravit
4328
25.10.18 22:06

@Lucie2727 Tak pokud jsi spinila tak ses mohla zbavit toho hematomu . No úplně vím jak se cítíš. Já se dnes bojím toho stejného, Ze mi nic neřekla k miminku :( prsa mě právě moc už nebolí:( ale už 2 den nespinim nic tak nevím . Už ať je středa a budeme chytřejší :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100