Poradna duly
Jana Čurdová
@anathema ještě pořád tak nějak ne no.. Mam obrovským strach
@Domcici jj Sofie taky jsem přemýšlela jenže ji ma uz kámoška ![]()
Tak ja dneska strávila večer u tchanovcu…ze nechci kafe jsem ještě nějak okecala. Ale že si nedám vino to už jim bylo hodně podezřele
tak jsem si nechala nalít a upijel ode me pritel
ale obávám se ze tchyně si všimla
když pak začla s prupovidkama ze vypadám jinak a ať to netaham
kurnik ja věděla že tam nemáme jezdit ![]()
Jinak jména ještě nemáme, ale ja jsem radši pro tradiční. Holčičí Anna, z klučičích se mi vždycky líbil Filip a Jakub, ale ani jedno nám nejde k příjmení (začíná na P)
tak Budem muset vybírat.
Na první Dobrou se nám povedlo v zimě, ale pak SP, ted jsme se snažili pul roku ![]()
Cauky, nam se napoprve povedlo v lednu, ale hned SP
. Proto jsem ted tak vystrasena
. Jinak vcera jsem byla na akci a jelikoz jsem byla nafoukla, tak jsem bricho kabelkou pres rameno maskovala
. A mela jsem take problem obkecat, proc jsem autem a jedu driv domu (po dlouhem stani me zada bolela). Myslim si, ze to mnohym rodinnym ucastnikum doslo nebo tusi…
![]()
Priznaky nulove. Jen obcas zada, bricho a unava. ![]()
A jmena… resili jsme to drive. Honzik, Ondrej… Rozar(l)ka, Natalka… I kdyz me lakaji i:Matej, Amalka, Vojta,… Je to otevreneee
. Koukam spise po kocarku ![]()
@RennyVa my to máme opravdu stejne s tou hhistorií
jména mas taky dost podobna, většinu z tvých asi budu mit taky v širším výběru
ale je ještě dost cčasu to resit viď
na kočárky už jsem taky koukala, ale jen zbezne, co vlastně existuje a kolik to stoji ![]()
@Vickyveru juju
. Mame to podobne. Myslim si, ze po prvim screeningu sednu ke kalendari a zacnu vypisovat… jedine, ktere vim 100% je Honzik-Jenicek. A u holek se mi libi Laura, Linda a u kluku Dominik, Matyas…a manzelovi vubec
![]()
A kolik dneska jsi? Uz jsi byla UTZ? ![]()
Dneska 4+3, k doktorce jsem ješte ani nevolala
cekam az budu mit silnější tTT. Chtěla jsem to otestovat dneska ale jsme u ttěch tchanovcu tak az zítra. Ale na kontrolu bych asi chtěla jít az ppozději, az bude jistota ze bude něco vvidět (pokud nebudou problemy). Minule jsem tam byla brzy a dost me vystrašila mimodeloznim
ale když zzítra budou ddálnice tak tam pak zzavolám ![]()
Holky v jaky mesic budete uz kupovat nejake veci na miminko? Postylka, Oblecky, atd…
Já urcite az ppozději. Každopádně po 12tt a asi i az po 20tt jak je tam ten velký UZ či co (zkusene vedi). Jako budu koukat na reference, připadne kdyby nněkdo ze známých s dětmi něco dával, ale kupovat az později ![]()
@Vickyveru Presne. Je brzy. Ja byla v 4+2 spise na konzultaci po SP. A nic nevidel, jen vyssi sliznici a hcg v krvi. A mam prijit pozdeji. Dnes 5+1 a ke konci tydne pujdu… nebo se zblaznim
.
@Domcici my mame většinu věcí po Nikolce a na holcicku mame tedy snad všechno, tak jedině, ze by to byl kluk, tak bysme museli nakoupit klučičí oblečky..jinak kočárek, oblečky atd. jsme začali nakupovat az po 2.screeningu ve 20.tt
Ahoj holky ja dnes dle ms 6+1.
k doktorovi pujdu az 15.8. Ma dovolenou. Dnes se ale citim strasne slaba a unavena. Břicho neboli. Snad se nic špatného naděje, ale jsem úplně k. o.
@Domcici píše:
Holky v jaky mesic budete uz kupovat nejake veci na miminko? Postylka, Oblecky, atd…
Já mám oblečky po Míšovi (12m), ale pokud to bude holka, budu muset přikoupit - předpokládám začnu po druhém screeningu (po 20tt), až budou vyloučeny vývojové vady. Ale stejně - chudák holka - bude mít tmavě modrý kočár po Míšovi ![]()
Ahojky děvčátka, já se taky hlásím. Dneska dle kalkulačky 6+0 a příznaky pořád žádné. Zítra mám 2. kontrolu hned v 7:00, tak se modlím, bay bylo vše OK. na Minulé kontrole byl vidět pouze gestační váček.