Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
6.8.16 22:21

@anathema ještě pořád tak nějak ne no.. Mam obrovským strach :nevim: @Domcici jj Sofie taky jsem přemýšlela jenže ji ma uz kámoška :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
6.8.16 23:32

Tak ja dneska strávila večer u tchanovcu…ze nechci kafe jsem ještě nějak okecala. Ale že si nedám vino to už jim bylo hodně podezřele :oops: tak jsem si nechala nalít a upijel ode me pritel :lol: ale obávám se ze tchyně si všimla :zed: když pak začla s prupovidkama ze vypadám jinak a ať to netaham :roll: kurnik ja věděla že tam nemáme jezdit :nevim:

Jinak jména ještě nemáme, ale ja jsem radši pro tradiční. Holčičí Anna, z klučičích se mi vždycky líbil Filip a Jakub, ale ani jedno nám nejde k příjmení (začíná na P) :( tak Budem muset vybírat.
Na první Dobrou se nám povedlo v zimě, ale pak SP, ted jsme se snažili pul roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.8.16 08:16

Cauky, nam se napoprve povedlo v lednu, ale hned SP :,(. Proto jsem ted tak vystrasena :oops:. Jinak vcera jsem byla na akci a jelikoz jsem byla nafoukla, tak jsem bricho kabelkou pres rameno maskovala :lol:. A mela jsem take problem obkecat, proc jsem autem a jedu driv domu (po dlouhem stani me zada bolela). Myslim si, ze to mnohym rodinnym ucastnikum doslo nebo tusi… 8o :think:
Priznaky nulove. Jen obcas zada, bricho a unava. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.8.16 08:19

A jmena… resili jsme to drive. Honzik, Ondrej… Rozar(l)ka, Natalka… I kdyz me lakaji i:Matej, Amalka, Vojta,… Je to otevreneee :jazyk:. Koukam spise po kocarku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
7.8.16 08:25

@RennyVa my to máme opravdu stejne s tou hhistorií :hug: jména mas taky dost podobna, většinu z tvých asi budu mit taky v širším výběru :D ale je ještě dost cčasu to resit viď ;) na kočárky už jsem taky koukala, ale jen zbezne, co vlastně existuje a kolik to stoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.8.16 08:28

@Vickyveru juju :palec:. Mame to podobne. Myslim si, ze po prvim screeningu sednu ke kalendari a zacnu vypisovat… jedine, ktere vim 100% je Honzik-Jenicek. A u holek se mi libi Laura, Linda a u kluku Dominik, Matyas…a manzelovi vubec :poblion: :zed:
A kolik dneska jsi? Uz jsi byla UTZ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
7.8.16 08:37

Dneska 4+3, k doktorce jsem ješte ani nevolala :roll: cekam az budu mit silnější tTT. Chtěla jsem to otestovat dneska ale jsme u ttěch tchanovcu tak az zítra. Ale na kontrolu bych asi chtěla jít az ppozději, az bude jistota ze bude něco vvidět (pokud nebudou problemy). Minule jsem tam byla brzy a dost me vystrašila mimodeloznim :( ale když zzítra budou ddálnice tak tam pak zzavolám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.8.16 08:37

Holky v jaky mesic budete uz kupovat nejake veci na miminko? Postylka, Oblecky, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
7.8.16 08:47

Já urcite az ppozději. Každopádně po 12tt a asi i az po 20tt jak je tam ten velký UZ či co (zkusene vedi). Jako budu koukat na reference, připadne kdyby nněkdo ze známých s dětmi něco dával, ale kupovat az později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.8.16 08:52

@Vickyveru Presne. Je brzy. Ja byla v 4+2 spise na konzultaci po SP. A nic nevidel, jen vyssi sliznici a hcg v krvi. A mam prijit pozdeji. Dnes 5+1 a ke konci tydne pujdu… nebo se zblaznim 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.8.16 09:20

@Domcici my mame většinu věcí po Nikolce a na holcicku mame tedy snad všechno, tak jedině, ze by to byl kluk, tak bysme museli nakoupit klučičí oblečky..jinak kočárek, oblečky atd. jsme začali nakupovat az po 2.screeningu ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
7.8.16 09:44

Ahoj holky ja dnes dle ms 6+1.
k doktorovi pujdu az 15.8. Ma dovolenou. Dnes se ale citim strasne slaba a unavena. Břicho neboli. Snad se nic špatného naděje, ale jsem úplně k. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
7.8.16 09:55
@Domcici píše:
Holky v jaky mesic budete uz kupovat nejake veci na miminko? Postylka, Oblecky, atd…

Já mám oblečky po Míšovi (12m), ale pokud to bude holka, budu muset přikoupit - předpokládám začnu po druhém screeningu (po 20tt), až budou vyloučeny vývojové vady. Ale stejně - chudák holka - bude mít tmavě modrý kočár po Míšovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
7.8.16 10:48

Ahojky děvčátka, já se taky hlásím. Dneska dle kalkulačky 6+0 a příznaky pořád žádné. Zítra mám 2. kontrolu hned v 7:00, tak se modlím, bay bylo vše OK. na Minulé kontrole byl vidět pouze gestační váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
7.8.16 11:28

@Janka Z tak Budem ddržet palečky aať zítra uvidíš :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie