Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ja jsem si našla boulicku pod paži
no doufám ze je to jen z toho jak se mi hormony plaší a prsa nalejvaj ![]()
@Petrusska007 mno je to cerstvoucke telrve 11dpo ve stredu bych ciste teoreticky mela dostat ms ale dnes odpo uz pozitivni test
proto pisi ze se zatim rozkoukavam ![]()
@evíkkkk urco to muze byt nebo si skoc na sono. Ja shodou okolnosti byla v patek jako samoplatce a tuk tuk dobry vse v poradku
@Petrusska007 dekuji uvidime. Tak defcatka ja jdu funet do perin jsem KO. Dobrou noc a dam vedet jak to u me probiha ![]()
@RennyVa na prvním hcg jsem byla ve 4+3 a bylo 248, u Mudr jsem byla ve 4+5 a bylo 618. V květnu jsem měla MT a brali mi vejcovod. Proto jsem šla k Mudr hned jak to šlo:)
@Petrusska007 @RennyVa Doufám, že něco uvidí, protože zítra je tam Mudr naposledy..potom má až do září dovolenou
![]()
Holky, jak to máte s vahou? Mě dnes malem vypadly oči z důlku…mám skoro 2 kg nahoře
asi ze vzduchu, protoze se fakt hlidam, jelikiz uz tak je ma hmotnost trošku vetsi ![]()
Tak jsem se šla radši hned zvazit
jak jsem zatím na stejný váze. Třeba začínáš zadržovat vodu?? Je to divný hned 2 kg
ja se taky bojim, protoze mam pocit že mám častěji hlad a snědla bych daleko větší porci než normalne…taky se budu muset hlídat ![]()
Jinak dneska testik a moji duchové krasne zesílili v krásnou čárku
tak se dneska asi objednám, ať už taky vím k jakému datumu vzhlizet ![]()
@cacharele na váhu nechci ani vlézt
ale u doktora na ni musím co
já každé těhu přibrala 25 kg
teď se budu modlit at se vejdu do 20 kg..ale jak to udělat nevím
jinak očekávám už asi 5 kg to mimčo..rodím velký ty děti..tak naposledy mi právě MUDr.rika ,tak když bude ještě třetí tak to už bude 5 kg ne a smál se..no já moc ne
![]()
@anathema jejda, tak to jsem rada, ze je na tom někdo stejně jak já
Obě těhotenství cca 27 kg nahoře a jedno skoro 4kilové dite, druhé 4,5 kila. Budu se víc hlídat, ať to nedopadne zase blbe s váhou (i když - už teď mám tak 1,5-2 kilča nahoře, ach jo
)
Hlásím se z kontroly a vlastně nevím, s jakými zprávami. Chci znát Váš názor. Když jsem byla na kontrole před týdnem, tak mi dělal vnitřní UTZ a byl vidět gestační váček 8mm, dneska mi dělal UTZ přes břicho (což nechápu) a v podstatě nic nového, zase byl vidět jen gestační váček, který vyrostl o 2mm. Nic jiného na UTZ nebylo.
Já fakt nevím. Jsem dle kalkulačky 6+1, vždyť to už by měla být pomalu srdeční akce ne? ![]()
@Janka Z ahojky, moc ti neporadim. Jsrm prvorodicka a jeste u me nebylo nic videt. Ale co jsem v diskuzich vycetla, kazda zena to ma jinak. Nekdy to je v rozmezi 14 dni, kdy jde neco videt. Jeste bych pockala. A a srdicko je brzy, jen vyjimkam se ukaze tak brzy. Neboooj ![]()
@cacharele ja taky dve kg! A taky se hlidam. Spis si myslim, ze je to tim nafouknutim a nadymanim. Mi prijde, ze uz to na me kazdy vidi
![]()
@Janka Z ja taky zatím nemám osobní zkušenost, ale spousta holek na emiminu psala ze měli
az později, takze v klidu
(počkej za pár dni budeš uklidňovat ty nás
). Kdy mas další kontrolu?
Ještě to vlastně muže byt tim UZ - vnitřní je přesnější, třeba by to tam viděl. Ale je pro ne nákladnější, tak ho nechtěj dělat moc často
snad priste už bude ![]()