Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, vy jste se rozjely!!!
@Octopus46 To je super!! Moc ti to přeju. A co jméno, víte-nevíte, nebo je to tajemství?
@1Marci jo, většinou to funguje, u mě ne. Pupínky jsem měla po celých zádech, doteď s tím bojuju na bradě, vlasy mi nevydržely nemastný dva dny. Zvracela jsem, dost. A nakonec překvapivě kluk… K Angelsounds… Já čekala na kontrolu v 14. TT, a když to dopadlo ok, tak jsem zainvestovala. Mně se to dost vyplatilo, psychicky jsem se dost uklidnila. A klidní mě to i teď, když stále pohyby necítím. V tvém případě už bych ho ale nekupovala. Mám Femibion 2, dřív jsem měla mamavit a sestra mi řekla, že právě po tom se přibírá, že nej z vitamínů je ten F2. Nemažu se ničím, tohle mě nějak netrápí. Momentálně jsem s váhou na nule, páč konečně vážím to, co před těhotenstvím. Jinak mandarinky jsem kupovala včera. Asi to kilo. Večer jsem si dala první a ráno poslední. Miluju je!! Včera jsem měla i napůl grepovej džus, ani jsem nevěděla, že je to chyba. Jsem lajdák! Budu si muset něco nastudovat, koukám.
@anit09 Budu mít mobil u hlavy, takže volej nebo napiš ihned!!! (Na FB už jsem tě nezastihla, tak kdyby sis to tady stihla přečíst ještě ráno.)
@Lidulu Já chtěla štěňata teď na podzim, ale potvora se mi začala hárat asi o měsíc dřív, což mi nevyhovovalo. Tak počkám další rok-dva a uvidíme, jak to budeme zvládat. Času máme dost, jsou jí teprv 2 roky. Lámat přes koleno to nebudu, vím co to je za práci. Takže obdiv!
@anit09 dej vědět, co dnes na ultrazvuku. Jestli Vám potvrdí také chlapečka.
Ty tady budu jedina s holčičkou? No alespoň budeme na výběr ze spousty ženichů
![]()
@Fialová7 samozrejme to nemusí byt pravidlo, ale u me v rodině už to bude 4. generace holek, tak to bylo tak nějak jasný, samozrejme ještě mužu byt na dalším ultrazvuku pěkně překvapena ![]()
Co se týká toho, co můžeme nebo nemůžeme, ono to asi není uplne na škodu nevědět, nejsi pak otrok a nemusíš pořád něco googlit, myslím, že když se to nepřehání, můžeš si dát vše.
Ahoj holky, můžu k vám? Já mám termín 6.4 a čekáme kluka ![]()
Těhotenství si užívám, je mi skvěle. A malý kope jako ďas ![]()
Byla jsem ne velkém uz (píšu to tu všude, a nikdo se nevyjádřil
) a vyšla mi cisterna magna 7.4 mm (hranice je 10 mm, standard 4 mm). Doktorka z toho byla nějaká vystreslí a zavolala vedoucího (byla jsem v Podolí) no a ten řekl, že je to v pořádku, že se nemám bát..jenže jsem se tam tak vyděsila a začala brečez, že mě pro uklidnění poslal za měsíc na kontrolu
Máte s tím někdo zkušenost? Moc děkuju ![]()
@1Marci jediná s holčičkou nejsi nám taky řekli že to vipadá na holčičku tak doufám že měli pravdu jelikož už nějaké věcičky máme koupený v růžovým
@nanička jee, tak to je super. Já jeste nemam vůbec nic, jen nálepky na zed do pokojíčku a ty už mám nějakou dobu.
@Erinye Vítej
to ti závidím, že už cítíš pohyby, taky už se těším. K tomu nálezu na ultrazvuku, nevím, co napsat, vůbec tem výrazům nerozumim
ale pokud doktor řekl, že je to v pořádku, tak to tak bude ![]()
@Erinye taky bych to viděla stejně jako ostatní že pokud doktor řekne že je to v pořádku tak bych mu věřila
@1Marci tak nám hodně nakupuje babička a ted sem neodolala v lídlu a nakoupila něco a z každý kontroly v Brně musí tatínek koupit malé dáreček ![]()
@nanička to je hezký
ja mam přes kamarádky domluveny, že si mužu koupit něco od jejich kamarádek, ktere už mají holčičky větší. Samozřejmě nechci brát vse, jen co se mi bude líbit a bude v dobrem stavu, ale samozrejme chci i něco nového. A kde v Brně nakupujete? Skoro všichni jezdí do Sam baby hned na začátku Brna, ja to mám kousek od prace, ale co jsem těhotna, ještě jsem tam nebyla, vždycky jen nakoupit pro někoho.
Děkuju za uklidnění holky ![]()
No já už mám pro malého věcí spoustu…každý měsíc mu nakoupím několik oblečků ![]()
Nebudete některá rodit v Podolí?
@1Marci uvidíme my to máme jako překvapení ale dvě těhotenství předtím jsem měla jak přes kopírák a oba jsou to kluci..tak když je tohle úplně jiné mám tucha na holčičku ale i kdyby to byl kluk tak je to jedno uděláme si klabzubovu jedenáctku
ale protože to máme jako překvapení jména pro obě pohlaví už máme vymyšlené
@Erinye tady jsou holky většinou z českých Budějovic a okolí…snad jen já jsem tu blíž k Praze bydlíme kousek od Kladna ![]()
@samanta2208 tak budu držet palce, aby to byla pro změnu holčička
taky bych to chtěla u druhého jako překvapení, ale protoze tohle je první těhotenství, všechno je pro nás nove, chceme všechno vědět
a kdy mas termín?
Jak že se nesmí pomelo a mandarinky:) to zas slyším poprvé, hele mně přijde, že to bychom opravdu nesměli jíst nic:) ![]()