Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jsem byla na dnes ráno na KO a vše je v pořádku,malinkej má asi okolo 2kg,naposled mě vzala sestřička krev a za 14dní mám u nich poslední kontrolu,pak ten následující týden už pomažu do poradny při porodnici.To to nějak rychle uteklo
mě je to líto,u mě už je to naposled a nějak mě to užívání si těhotenství ulítlo rychlostí blesku ![]()
Sluníčko,doufám,že budeš s chůvičkami spokojená tak jako já.Myslím si,že pokud plánujete ještě další dítka tak to nejsou vyhozené penízky.....
Pavlínka05 píše:
Ahojky,
tak jsem byla na dnes ráno na KO a vše je v pořádku,malinkej má asi okolo 2kg,naposled mě vzala sestřička krev a za 14dní mám u nich poslední kontrolu,pak ten následující týden už pomažu do poradny při porodnici.To to nějak rychle uteklomě je to líto,u mě už je to naposled a nějak mě to užívání si těhotenství ulítlo rychlostí blesku
Sluníčko,doufám,že budeš s chůvičkami spokojená tak jako já.Myslím si,že pokud plánujete ještě další dítka tak to nejsou vyhozené penízky.....
Pavlí díky. Také doufám. Prosím tě jak je to s tím chozením do poradny?? to se chodí do konce osmého a pak se chodí jen do nemocnice každý týden? Já vím, že kámoška co snad ted rodí každým dnem řikala, že chodila 2× týdně jednou do nemocnice a pak i ke svojí… tak nevím…
Jinak ten muj prďola se pořád hejbe břicho mi lítá jak blázen a už je i na stranu .. no hotovej vetřelec co se chce prodrat ven ![]()
Sluníko,ty chůvičky jsou pěkný a ty okna ti opravdu nezávidím
,vždyť toho si museli všimnout.
Já bych asi také tolik peněz za podprdu nedala,ale byla opravdu pěkná.
Co dnes plánujete dělat?Já teď odpočívám a pak vyrazíme s Ondrou někam ven a nebo je pošlu se státou projet na kole.No uvidíme.
Gratulace k úspěšným kontrolám.
vera píše:
Sluníko,ty chůvičky jsou pěkný a ty okna ti opravdu nezávidím,vždyť toho si museli všimnout.
Já bych asi také tolik peněz za podprdu nedala,ale byla opravdu pěkná.
Co dnes plánujete dělat?Já teď odpočívám a pak vyrazíme s Ondrou někam ven a nebo je pošlu se státou projet na kole.No uvidíme.
Gratulace k úspěšným kontrolám.
no totiž ty okna byly zalepený a oni to jen strhli a okna zavřeli a řekli, že je máme kdyžtak nechat zavřený aby si sedly. No a my pak přeci jeli na dovolenou a kontrolovala jsem je až jsme přijeli.
Udělala jsem galerku http://www.aliki.cz/frital/album/
kukni jsou tam ty škrábance a na konci rejpance v okně a balkonu a poslední dvě jsou fotky levé a pravé strany ty otlaky.. jako by se jim tam něco roztavilo a je to ve všech rozích na všech oknech
jsou prostě kazový
včera jsem hodinu mluvila s paní tady na pobočce a řikala ať trvám na výměně těch celých křídel a že se tím splachnou i rovnou skla, protože tohle je na reklamaci (bohužel za to nemůžou oni ale výrobce) jinak oni jsou hrozně ochotný a jednání fakt super tak jsem zvědavá. Ve tři má přijít okouknout ty otlaky a vady. Tak mi asi ty žaluzky nedá, když by je měnili .. ale to je zase na 5 neděl určitě… jen ho nechám okna srovnat a vyněnit ty cvakací kličky.
Sluníčko,tak ty okna jsou hustý a jak se reklamují okna,to si je odvezou a za měsíc vám přivezou jiný
.Tak to bývá u normální reklamace,ale u oken snad ne.
vera píše:
Sluníčko,tak ty okna jsou hustý a jak se reklamují okna,to si je odvezou a za měsíc vám přivezou jiný.Tak to bývá u normální reklamace,ale u oken snad ne.
ne-e
nechaji vyrobit nove a tyhle si odvezou az privezou ty nove
jinak ten chlap sem uz jede tak jsem zvedava co na to rekne.. fakt jsou hnusny ale asi to byla kazova serie protoze ta zenska co mela okna na pobocce tak je kontrolovala a nic takovyho tam nebylo a pry s tim nikdy nikdo neprisel… no ja musim mit vzdy neco extra.. uz jsem si zvykla…
Tak to jo,držim palečky,ať to dobře dopadne a máte okna co nejdřív nová.
A co vy ostatní kde se pořád couráte,Jarka už tu nějak dlouho nebyla.
vera píše:
Tak to jo,držim palečky,ať to dobře dopadne a máte okna co nejdřív nová.
A co vy ostatní kde se pořád couráte,Jarka už tu nějak dlouho nebyla.
Veruš já jen doufám, že to jako reklamaci uznají, protože by mě to fakt hodně štvalo za tolik peněz ![]()
No také jsem si všimla, že tu dlouho nebyla …
Sluní snad to uznají,ale nikdy nevíš,oni jsou to někdy takoví prevíti.Ale snad to dobře dopadne.
Tak jsem koukala kdy tu Jarka byla naposledy a byla tu v sobotu,tak snad je u ní vše v pořádku a jen se někde fláká.
Tak už jsou pryč. Seštelovali okna, vyměnili kliky ty co cvakaly. Všechno si ještě jednou nafotili a sepsali jsme protokol. Ten co jezdí na reklamace řikal, že to na reklamaci je a že to je na výměnu všech těch křídel. Prý to pošlou výrobci jak se k tomu vyjádří, tak snad do týdne budu vědět. Prý to vidí prvně
ale sami uznali, že to je hnusný. Žaluzie mi tu nechali zabalený ![]()
Sluníčko,myslím,že to má každá porodnice a každý doktor jiné,nevím......já to mám stejné jak před třemi lety v prvním těhotenství.....zhruba do 30tt jednou měsíčně KO u svého gynekologa…potom tamtéž KO jednou za 14dní…a od 36tt jednou týdně v poradně při porodnici.Ono taky bude záležet na tom zda jsou nějaké problémy nebo je vše v pořádku.
Dobré ranko.....dneska je pro mě krásné počasí.....kéž by to tak vydrželo
Já mám teplíčko ráda,ale letos nééééé ![]()
Dobré ráno holky jak se máte? Já už peču chleba. Dneska je taky pro mě super počasí
.
Peťula7 píše:
Dobré ráno holky jak se máte? Já už peču chleba. Dneska je taky pro mě super počasí.
ahoj ahoj, právě jsem se probudila z komatu ![]()
Peti já chlebíček z pekárny taky ráda
naši jí mají, tak chodím uždibovat, ale když si chci pochutnat na dobrým chlebíčku.. tak teplá šumava … resp. patička s pravým máslem .. na to nic nemá ![]()