Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26246
13.6.16 15:43

@Luminel

o tom nic nevím, já nakupovala v pátek s dovozem v sobotu a aktivní byly všechny dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.6.16 15:46

Já nakupovala před týdnem a to tam taky byly všechny dny, tak teda nevím, teď mi to prostě úterý, čtvrtek ani víkend nenabídne a když koukám do dalších týdnů tak taky nic. Zkoušela jsem i na mobilu a taky to tam není, tak to snad nebude počítačem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
13.6.16 16:03

@Luminel

čerstvě na to koukám a mám všechny dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
13.6.16 16:09

@Luminel Mě už to delší dobu nabízí jen pondělky a pátky - bude to lokalitou, prostě jsme díra, tak se nevyplatí nabízet sem rozvoz každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.6.16 16:30

@j.a.n.i1 aha no tak to je novinka u nas, a ja si tak oblibila objednavat na ctvrtek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.16 09:39

Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s nakupováním online v Pardubicích? Mám doma 8měsíční dvojčátka a do obchodů se tudíž moc nedostanu. Kamarádka mi říkala o Tescu, ale prý to tam dlouho trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.6.16 20:28

Ahojky, mam dotaz ohledne placeni pres i tesco..da se u tech panu platit kartou benefit plus? v kamenym Tescu Benefit plus berou ale nevim zda i itesco z dopravou..chlap to donesl z prace jako novinku..dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.6.16 20:51

@Jitus.Slavickova Divila bych se, kdyby to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
24.6.16 21:47

@Jitus.Slavickova kopíruju z nápovědy iTesco:
Jaký typ platebních karet mohu použít k placení?
K placení za Váš nákup můžete použít debetní nebo kreditní platební kartu. Přijímáme následující typy karet:

Visa debit
Visa electron
Visa kreditní karta
Master Card
Maestro

Jinak pokud to má být nějaká novinka, asi bude nejlepší, když si zavoláš na infolinku a vyptáš se přímo tam. Bývají bezplatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.6.16 09:52

:mavam: Děvčata a chlapci, tak jsem konečně došla k oné pravdě :lol: Je lepší si zaplatit 49 Kč za dopravu a nakoupit toho méně, než nakupovat nad 2200 kvůli kuponu zdarma. Stejně na tom nic neušetříte. Si myslím že je lepší nakoupit za 1000 Kč a zaplatit si dopravné za 49 Kč, než potom vyhazovat prošlé potraviny z lednice :lol: Raději at jednou každý týden s menším množstvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
3.7.16 10:00

Konzerva z Tesca

Často jsem si nechávala dovážet konzervy z Tesca, ale po shlédnutí této reportáže už e e..

https://www.stream.cz/…ove-konzervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
3.7.16 10:22

Mouka-propadák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
3.7.16 11:08

čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.7.16 23:21
@chipsa píše: Často jsem si nechávala dovážet konzervy z Tesca, ale po shlédnutí této reportáže už e e..https://www.stream.cz/…ove-konzervy

Prosimte, co cekas? Jedine konzervy kde bude neco dobreho budou ty doma vyrobene :-) tim chci rict, ze do konzerv, mostu, kecupu se vzdycka davaly sra.ky a je jedno, kde to koupis…

Tohle je na hlavu, pises ze casto - na co proboha jis konzervy? Konzervy vzdy byly, jsou a budou ZAKONZERVOVANA POTRAVINA na hors casy a ne abys to koupila a hned sezrala - to je fakt na :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
3.7.16 23:23
@chipsa píše: :mavam: Děvčata a chlapci, tak jsem konečně došla k oné pravdě :lol: Je lepší si zaplatit 49 Kč za dopravu a nakoupit toho méně, než nakupovat nad 2200 kvůli kuponu zdarma. Stejně na tom nic neušetříte. Si myslím že je lepší nakoupit za 1000 Kč a zaplatit si dopravné za 49 Kč, než potom vyhazovat prošlé potraviny z lednice :lol: Raději at jednou každý týden s menším množstvím :lol:

To to trvalo :-) a nejvic usetris na tom co nekoupis, tak to ani nesezeres a tve telo neni bezedna popelnice :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák