Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
obrázky mám normální, ale vadí mi že to hlavní menu nevyjíždí, pořád musím klikat.
@neumisa píše:
@chipsaobrázky mám normální, ale vadí mi že to hlavní menu nevyjíždí, pořád musím klikat.
Jo ano, to klikání, je to o nervy
Si říkám, že když Tesco má placené stránky na E-miminu, tak by si konečně mohly spravit ty pokažené stránky ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Teď je otázkou, zda mají pocit, že jsou pokažené?
mohli by se třeba zeptat..
@chipsa píše:
hele, už poněkolikáté se tě ptám, zda jsi ty jejich stránky zkusila otevřít v jiném prohlížeči, než aktuálně používáš. Já totiž tebou popisované problémy (pomalost, rozmazané obrázky) fakt nemám. Jo nová stuktura je něco jiného.
@nozu Já tedy taky žádné problémy, krom toho, že mi to odmítalo vzít stávající heslo bez čísla, nemám… jo, mám připomínky k nové funkcionalitě, ale to není chyba stránek, ale návrháře ![]()
@chipsa píše:
A proč by se ptali? Předpoklad je, že pokud by někdo měl s něčím problém, tak se ozve, pokud se nikdo neozývá a nákupů je plus mínus stejně, tak to znamená, že je vše v pořádku.
@j.a.n.i1 no přesně tak. mě to běhá rychleji než dříve a na nový vzhled jsem si zvykla velmi rychle a docela se mi líbí.
@nozu Vzhled je mi celkem šumák, ale vadí mi, že nemůžu jednoduše „couvat“ po kategoriích, to ve staré verzi šlo a dost jsem to používala.
@nozu píše:
hele, už poněkolikáté se tě ptám, zda jsi ty jejich stránky zkusila otevřít v jiném prohlížeči, než aktuálně používáš. Já totiž tebou popisované problémy (pomalost, rozmazané obrázky) fakt nemám. Jo nová stuktura je něco jiného.
No rozpyté obrázky čert vem. Je to jak kdy, jednou je to rozmazané, jednou ostré, ale to mě fakt netrápí. Mě strašně vadí to klikání. Ve staré verzi jsem si dala kategorii od nejlevnějšího a mohla jsem si vše prohlédnout. Tady musíte pořád dokola klikat a nejde se vracet zpátky. Takže když např. najedu na pečivo, tak je to roztříděné do několika kategorií. Nemůžu si prostě všechno pečivo prohlédnout zaráz. A pořád se musí klikat a klikat dle jednotlivých kategorií. A dost mě vadí, že filtr si nedokáže pamatovat můj požadavek od nejlevnějšího, když vylezete, nebo odlezete, nebo zadáte novou kategorii, tak pořád musíte ty filtry spravovat. To platí i o filtru akce
Takže výběr nákupu zabere dost času
JÁ MYSLÍM, ŽE TOHLE NENÍ CHYBA PROHLÍŽEČE, ALE SPÍŠE NÁVRHÁŘE.
@chipsa píše:
JÁ MYSLÍM, ŽE TOHLE NENÍ CHYBA PROHLÍŽEČE, ALE SPÍŠE NÁVRHÁŘE.
Nojo, ale to znamená, že ty stránky nejsou pokažené, ony jsou takhle navržené, tedy není důvod je opravovat. To, že návrh není zrovna šťastný, je už věc druhá… ale není to na opravu, ale na další rozvoj.
Na Tescu mají zajímavý tento slevový kupon
https://www.picodi.com/cz/tesco?…
Mě to přijde spíš jako zvláštní psychologický tah.
Dneska jsem se vydala nakupovat online, jako skoro každý týden a překvapilo mě, že mi itesco nabízí rozvozy jen pondělky, středy a pátky, je to možné?? Změnili to nějak? (rozváží k nám pravděpodobně z Hradce). Nevíte někdo o této novince?
Já jsem z prahy a můžu nakupovat kdykoliv…takže nevím, zda to není nějaké lokální omezení…