Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No jo ale ja objednavam do pulnociale rovnou na dalsi den dodani
@Roker píše:
No jo ale ja objednavam do pulnociale rovnou na dalsi den dodani
Ano, pokud tu objednávku založíš před 23 hodinou, tak jde dokončit i po ní, v těch rezervovaných 2 hodinách, ale po uložení už nic nepoedituješ…
@Roker To nevadí. Asi „chyba v systému“, řekla bych. Prostě to počítá až 23. hodinou dalšího dne (i když je den dodání den objednání). Tj. když objednáš v 23:01 v pondělí s tím, že si to necháš přivézt v pondělí v 10:00, tak to půjde změnit až do pondělí 23:00, i když tou dobou už budete mít půlku nákupu snězenou.
Už jste viděli nové stránky Tesca? Hnus, nevím co s tím dělali, ale je to rozmazané a nepřehledné ![]()
@chipsa Neviděla, neb u té změny někdo nepřemýšlel, nemám v hesle číslo, tak mě to nechce přihlásit…
@nozu píše:
@chipsa mě se líbí a rozmzané nic nemám…
Já mám neostré a rozmazané obrázky a nelíbí se mě nová úprava. Stará byla lepší. Jediné co udělali, tak přemístili rámečky a zase si zvykejte kde co je
JINAK SE TAM NIC NEZMĚNILO ![]()
Dodám, že jsem právě udělala objednávku a je to mnohem uživatelsky příjemnější než předchozí verze.
@chipsa to je zvláštní. Zkoušela jsi to v jiném prohlížeči? Třeba mají ty obrázky optimalizované jen na některé prohlížeče. Já na to koukám v Mozzile a vše je OK. A objednávání naskakuje rychleji než v předchozí verzi. Mají tam ještě mouchy, že se mi třeba při přechodu na některé záložky přepínal web do anglické verze. Ale jinak mi to právě přijde graficky vydařené a i objednávání přehlednější a plynulejší
@nozu píše:
Dodám, že jsem právě udělala objednávku a je to mnohem uživatelsky příjemnější než předchozí verze.
Asi je to o zvyku. Taky dělám objednávku a hledám co tam vlastně vylepšili, ale zatím jsem nic nenašla ![]()
@chipsa třeba to, že se rychleji načítají položky do košíku, v košíku na boku jsou kromě textu vidět i obrázky, rychleji se tam přidávají kusy jednotlivých položek, přijde mi lepší i přehled oblíbených položek. Ale já v podstatě dělám kompletní nákupy jen z těch oblíbených položek, do klasické nabídky chodím minimálně.
@nozu píše:
@chipsa třeba to, že se rychleji načítají položky do košíku, v košíku na boku jsou kromě textu vidět i obrázky, rychleji se tam přidávají kusy jednotlivých položek, přijde mi lepší i přehled oblíbených položek. Ale já v podstatě dělám kompletní nákupy jen z těch oblíbených položek, do klasické nabídky chodím minimálně.
Mě se tam naopak položky načítají velmi pomalu a obrázky střídavě mizí a ukazují se
Jinak já lezu i do klasických nabídek. Není dobré se nechat zlákat jen akcemi, které bývají dražší, než normální položky.
@chipsa aha, tak vidíš, tohle mi ten web fakt nedělá. a v jakém jsi prohlížeči? Já nechodím po akcích, ale do „oblíbených“. Tam jsou položky, které jsi v minulosti již kupovala. Je to pak mnohem rychlejší, protože já tam třeba nakupuju pořád skoro to samé..
Nemůžu najít v tom novým prohlížeči možnost přidat položky do oblíbených. V tom starém to šlo bez problémů ![]()
@chipsa mě se to tam načítá automaticky, když to jednou koupím ![]()