Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já teda dávám taky dvacku, jsem v prvním patře, ale bez výtahu. Pokud je teda slušnej a příjemnej.
Já taky nedávám dýško, ale je mi to vždy blbý, když se tahá s bednama a já si jen nákup vyndám z bedny ven ![]()
To placení kartou je naprd v tomto případě..
@Evelína91 Na druhou stranu, vždyť je to jeho práce, je za ní placený od Tesca, tak proč by měl ještě navíc dostávat něco ode mne
ale je tedy fakt, že jsme v RD a zajede si až na dvůr.
@j.a.n.i1 My jsme taky v RD a nechávám si nákup nosit jen ke dveřím aby nemusel lítat až do kuchyně. Je mi pokaždé trapný jen poděkovat a naschledanou ![]()
@Evelína91 Jo, já taky přebírám u dveří, já zas tedy protože nestojím o to, aby mi lezl do baráku. Ale trapný mi to není, proč by mi to mělo být trapný, vždyť já si za tu službu platím.
@j.a.n.i1 Já vím. Stejně jako dopravci jsou placeni za svou práci ale vždy když přijede PPl, DPD nebo Česká pošta, nechám alespoň nějaký drobný i když mají svoji práci zaplacenou.
Holky, dneska se mě povedlo vyhrabat asi po dvouch letech z šupleti Tesco club kartu. Zítra k nám přijede řidič s potravinami. Kartu mu přikládáte k nákupu. když chcete, aby se načetly body?
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Ne, zadáš její číslo k účtu, přes který objednáváš.
Aha. A dále se chci zeptat. Jestliže objednávám zboží v akci a mezitím akční nabídka vyprší, platí akční cena u potvrzené objednávky, nebo ne?
@CokeLady píše:
Dotaz: Dáváte dýško řidičům, co přivezou Tesco nákup?
Já jsem chtěla, ale prej si to nesměj brát. Ten co jsem mu chtěla dát dýško říkal, že jednoho vyhmátli a měl z toho průser. Takže od tý doby nedávám. Ale je mi to trapný