Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
31.1.16 17:35
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, protože jinak by jim to lidi odmítli a museli to vozit zpět. Mě tedy akorát jednou přivezli prasklou hořčici, protože ten inteligent, co to balil ji dal ke 2 litrovce coly, jinak zatím vše OK. Jo, akorát náhrady jsou občas na hlavu :mrgreen:

Kolik platíte v Praze za dopravu? Tady chtějí 89 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101776
31.1.16 17:38

@chipsa Já už nejsem Praha :-) a jinak od 39 do 89 podle dovozového času… ale mám pocit, že to tak bylo i v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
31.1.16 17:43

A co ta karta clubcard? Já ji měla, ale nevidím v ní výhody. Jednou za tři měsíce přišel šek na 30 Kč a to jsem tam nakupovala pořád. Propadla mě platnost. Zajímalo by mě, zda se body počítají i z dovozu zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
31.1.16 17:51
@chipsa
Zajímalo by mě, zda se body počítají i z dovozu zboží?

Kdyz si nekde v nastaveni to cislo zadas, tak ano. Ale pak stejne skoro vsechny slevy jsou na kamennou prodejnu, slevu na dopravne jsem mela snad z Clubcard asi jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
31.1.16 20:17
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Já už nejsem Praha :-) a jinak od 39 do 89 podle dovozového času… ale mám pocit, že to tak bylo i v Praze.

Ahoj, platíme 49 - 99 - záleží na termínu, čtvrtek - pátek je skoro celý 89-99.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.16 23:09

@Papuchalka Zboží berou normálně z prodejny, alespoň v Praze jo. Běhaj mezi regálama se čtečkama a kompletujou to do přepravek.

@chipsa Jednou za čtvrt roku přijde kód se slevou na dovoz a podle bodů jsou pak ještě poukázky, které se ale dají uplatnit jen osobně v prodejně. Kupovala jsem za ně dětem vánoční dárky. Plus chodí slevy na zboží, ale ty jsou online taky neuplatnitelné. Dovoz od 49-99 podle času a data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.1.16 23:11

@chipsa Ano, když si do účtu zaneseš kartu, tak se body počítají taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.2.16 22:08

@chipsa kamionem myslis asi skrinovou dodavku do 3,5 tuny, kterou muzes jezdit i ty s RP sk. B :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.2.16 22:11

@kotyk fakt? Kdyz jsem se jich ptal, tak rikali, ze to kompletuji v zasobovacim skladu pro danou oblast… Tak asi jak co..?

Mi prijde hloupy platit doplnovacky do regalu (to musi byt vyrovnane echt) a nasledne z regalu vyskladnovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.2.16 06:24

@Roker V Letňanech normálně běhaj mezi lidma při nákupech :D Navíc žádnej zásobovací extra sklad na všechno není. Hodně věcí vozí na prodejny přímo dodavatelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.2.16 10:05

V Plzni to připravují ve skladech v Doubravce, někde jsem to četla, zatím tedy mám zkušenost, že přivezou zboží, že se takové ani na prodejně nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
3.2.16 14:01

Proste je to jak kde, me rikal primo dovoz, ze je to ze skladu.

• Citovat
  • Upravit
13331
11.2.16 09:33

Holky, kdo jste na to ještě nepřišli, tak na slevove kody.com můžete mít dopravu zdarma. Funguje to, bohužel sem nelze vložit odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.2.16 09:38

Průser. Chtěla jsem objednat kg uzené rolované plece. Mají ji v akci za 89,9. Bohužel jsem si nevšimla, že si musím naklikat gramy. Takže místo kila plece tam mám 0,1 kg za 8,9 Kč. To nám na oběd fakt nestačí :mrgreen: Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
11.2.16 11:18

@chipsa ono se to dá změnit, ale pokud ti to přijde dneska tak s tím nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák