Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, protože jinak by jim to lidi odmítli a museli to vozit zpět. Mě tedy akorát jednou přivezli prasklou hořčici, protože ten inteligent, co to balil ji dal ke 2 litrovce coly, jinak zatím vše OK. Jo, akorát náhrady jsou občas na hlavu
Kolik platíte v Praze za dopravu? Tady chtějí 89 Kč
@chipsa Já už nejsem Praha
a jinak od 39 do 89 podle dovozového času… ale mám pocit, že to tak bylo i v Praze.
A co ta karta clubcard? Já ji měla, ale nevidím v ní výhody. Jednou za tři měsíce přišel šek na 30 Kč a to jsem tam nakupovala pořád. Propadla mě platnost. Zajímalo by mě, zda se body počítají i z dovozu zboží?
@chipsa
Zajímalo by mě, zda se body počítají i z dovozu zboží?
Kdyz si nekde v nastaveni to cislo zadas, tak ano. Ale pak stejne skoro vsechny slevy jsou na kamennou prodejnu, slevu na dopravne jsem mela snad z Clubcard asi jednou.
@j.a.n.i1 píše:
@chipsa Já už nejsem Prahaa jinak od 39 do 89 podle dovozového času… ale mám pocit, že to tak bylo i v Praze.
Ahoj, platíme 49 - 99 - záleží na termínu, čtvrtek - pátek je skoro celý 89-99.
@Papuchalka Zboží berou normálně z prodejny, alespoň v Praze jo. Běhaj mezi regálama se čtečkama a kompletujou to do přepravek.
@chipsa Jednou za čtvrt roku přijde kód se slevou na dovoz a podle bodů jsou pak ještě poukázky, které se ale dají uplatnit jen osobně v prodejně. Kupovala jsem za ně dětem vánoční dárky. Plus chodí slevy na zboží, ale ty jsou online taky neuplatnitelné. Dovoz od 49-99 podle času a data.
@chipsa Ano, když si do účtu zaneseš kartu, tak se body počítají taky.
@chipsa kamionem myslis asi skrinovou dodavku do 3,5 tuny, kterou muzes jezdit i ty s RP sk. B ![]()
@kotyk fakt? Kdyz jsem se jich ptal, tak rikali, ze to kompletuji v zasobovacim skladu pro danou oblast… Tak asi jak co..?
Mi prijde hloupy platit doplnovacky do regalu (to musi byt vyrovnane echt) a nasledne z regalu vyskladnovat ![]()
@Roker V Letňanech normálně běhaj mezi lidma při nákupech
Navíc žádnej zásobovací extra sklad na všechno není. Hodně věcí vozí na prodejny přímo dodavatelé.
V Plzni to připravují ve skladech v Doubravce, někde jsem to četla, zatím tedy mám zkušenost, že přivezou zboží, že se takové ani na prodejně nevybere.
Proste je to jak kde, me rikal primo dovoz, ze je to ze skladu.
Holky, kdo jste na to ještě nepřišli, tak na slevove kody.com můžete mít dopravu zdarma. Funguje to, bohužel sem nelze vložit odkaz.
Průser. Chtěla jsem objednat kg uzené rolované plece. Mají ji v akci za 89,9. Bohužel jsem si nevšimla, že si musím naklikat gramy. Takže místo kila plece tam mám 0,1 kg za 8,9 Kč. To nám na oběd fakt nestačí
Co s tím?
@chipsa ono se to dá změnit, ale pokud ti to přijde dneska tak s tím nic neuděláš