Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lady5 Myslím, že by to byly náklady navíc (papírová taška je dražší než igelitka, a ty se dávají); a taky v Tescu si hodně lidí objednává fakt těžké věci (vodu, kartony mléka v akci atd.), a to by se v taškách neslo opravdu špatně: je snazší dát to do krabic a na rudlík.
@Slečna Ferka asi jo
ale pán mi včera nesl dvě balení plínek v papírové tašce a nesl i prací prášek v papírové tašce, takže bych řekla že něco vydrží. Karton mlíka by mi asi přinesl v ruce si troufám říct, ale to jsem ještě nezkoušela ![]()
@chipsa po testech kde se v tescu i rohlíku nakoupili ty samé věci to vyšlo nastejno, něco je dražší na rohlíku a něco na tescu. Ale každýho věc. Pro mě je hlavní to, že mi to přivezou do 90 minut a nemusím se s tím tahat někde z obchoďáku, kam stejně musím autem, kde dám za benzín víc jak za dopravu
Ale je jasný, že každému vyhovuje něco jiného, to je normální ![]()
@Lady5 Jak „tahat z obchoďáku“? Tesco Ti to taky doveze domů, jen holt druhý den… jak jsem doma s děckem, tak mi rozmezí dvou hodin nevadí, stejně tak od sedmi večer nikam nejdeme
Jeden večer objednám, druhý to mám.
A jinak s těmi cenami bych se divila. Pokud máš nějaký „košík“, tak to tak může vyjít - ale pokud jdeš v Tescu cíleně po zlevněných položkách (koupím pár rohlíků, zeleninu + potom co je v akci do zásoby: těstoviny, konzervy atd.), tak bych se hodně divila, že by Tesco nebylo výhodnější.
@Slečna Ferka pořád je to otázka priorit. Já nechodím po slevách ale po tom co teď hned potřebuju
a jelikož to chci hned, musím si pro to dojet do obchodu nebo objednat na rohlíku. Nepotřebuju si zatím dělat zásoby. Až budu na mateřské, možná to bude jiné ![]()
Dobrý na rohlíku je to, že nákup nad 600 je zdarma. Jinak tam nic jiného nevidím.
Tak jsou právě zjistila, že rohlík už vozí i do Říčan, tak budu muset někdy vyzkoušet. ![]()
Holky, Rohlík bere hotovost na místě, nebo se musí platit kartou? Zrovna si říkám, že mě chybí uzené ![]()
@chipsa rohlík bere hotovost na místě nebo můžeš platit kartou přes internet. Terminál u sebe řidič nemá.
Já si rohlík nemůžu vynachválit. Když jsme byli nemocný, tak jsem ho vyzkoušela prvně, což už je tak rok a pul zpatky, ted uz jinde nenakupuju, když mam jit do krámu, tak se celá osypu
vsude spousta lidi a to mi opravdu vadi. takze to běžného kramu už jen tak pro pecivo, ovoce a zeleninu, jinak mi všechno přivezou až pod nos
![]()