Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@nozu píše:
@chipsa mě se to tam načítá automaticky, když to jednou koupím
Já mám objednáno, ale chci ty věci v objednávce dát do oblíbených a nejde to. Nikde k tomu není položka ![]()
Aha, už jsem na to došla. Položky se do oblíbených hází sami automaticky, když nakoupíš. A ty si to co nechceš v oblíbených musíš vymazat. Pěkně blbé. Takže když máš v nákupu 150 položek tak musíš jednu položku po druhé z oblíbených vymazávat a stojí to hromadu času. Nedomyšlené.
@chipsa ale zrovna toto tam bylo vždy. Pokaždé se tam načetlo vše z nákupu a když jsi tam něco nechtěla mít, tak jsi to promazala… Já to teda nemažu, mám to jako předvýběr, ze kterého si vybírám dál. defacto projdu položku oblíbené a ve většině případů mám nakoupeno. do základních položek chodím pouze v případě, že chci něco dalšího nebo chci najít, zda není levnější alternativa. Ale máme prostě oblíbené značky, které neměníme. Ještě ve stré verzi byla možnost vytvořit si stabilní nákupní seznam. ale to jsem niky nevyužívala, tak nevím, jak to fungovalo. a v nové verzi jsem to taky nezkoumala.
@nozu píše:
@chipsa ale zrovna toto tam bylo vždy. Pokaždé se tam načetlo vše z nákupu a když jsi tam něco nechtěla mít, tak jsi to promazala… Já to teda nemažu, mám to jako předvýběr, ze kterého si vybírám dál. defacto projdu položku oblíbené a ve většině případů mám nakoupeno. do základních položek chodím pouze v případě, že chci něco dalšího nebo chci najít, zda není levnější alternativa. Ale máme prostě oblíbené značky, které neměníme. Ještě ve stré verzi byla možnost vytvořit si stabilní nákupní seznam. ale to jsem niky nevyužívala, tak nevím, jak to fungovalo. a v nové verzi jsem to taky nezkoumala.
Ve staré verzi jsem si položky co jsem chtěla zachovat házela do stabilního nákupního seznamu.
@chipsa ale to je to, o čem mluvím - ve straé verzi byl nákupní seznam a položka „oblíbené“. já jsem používala jen to druhé a to je i v nové verzi. Nákupní seznam jsem v nové verzi ani nehledala…
Tak to bylo na dlouhou dobu naposledy, co jsem nakoupila v itescu. ![]()
Ta nová verze tak strašně blbne!!! Chtěla jsem si upravit už hotovou objednávku. Vždycky jsem si něco přidala do košíku, ono se to tam načetlo, šla jsem na další položku, tu to taky načetlo… ale ta první tam zase nebyla!
Už u toho sedím skoro 2 hodiny a snad to konečně mám celé… Počkám si, až to dají do pořádku. Chápu, že v nové verzi se můžou vyskytnout chyby (ale měly by být opravené předtím, než to dají k dispozici zákazníkům). Každopádně já nebudu ta, kdo to bude testovat.
A ty seznamy oblíbených a smazání původních nákupních seznamů mě pěkně štve. Měla jsem tam dva seznamy - často nakupované položky (kupuju, i když nejsou v akci) a druhý seznam s věcmi, které kupuju jenom a pouze, pokud jsou v akci. Takže to jen velmi rychle prolítnu, kde vidím červeně napsanou akci, teprve se kouknu podrobněji.
Takhle v jednom seznamu je mi to na nic. ![]()
@Titty píše:
A ty seznamy oblíbených a smazání původních nákupních seznamů mě pěkně štve. Měla jsem tam dva seznamy - často nakupované položky (kupuju, i když nejsou v akci) a druhý seznam s věcmi, které kupuju jenom a pouze, pokud jsou v akci. Takže to jen velmi rychle prolítnu, kde vidím červeně napsanou akci, teprve se kouknu podrobněji.Takhle v jednom seznamu je mi to na nic.
přesně tak.
@chipsa píše:
přesně tak.
Ráno jsem hodinu a půl promazávala seznam položek v Oblíbených, vše v jednom, akce neakce. Až mě to přestalo bavit. Přece to že je něco v akci, neznamená, že se to stane oblíbenou položkou a budu ji kupovat častěji
![]()
Aha, tak proto mi to blblo v iphonu
Ja tu aplikaci pred tydnem smazal, protoze hazela chyby a ono tot bylo jejich novou nefungujici verzi
tak to vazne nevychytali kluci… Viz recenze v AppStore. Nejde se ani prihlasit!
Tesco jsou v cesku diletanti, vite za kolik desitek tisic zda prodejna denne zlikviduje potravin, jen aby ty lakomci nemuseli dat slevu? V 2015 byli snad pres 4 000 000 000 Kc ve ztrate. Jen v CR!!,
Takovy Kaufland, tam koupim pred zavirackou klidne i 1kg / 0,90 Kc - jen aby to nemuseli vyhodit nebo vracet do skladu… A zajimave ze kaufland je v cernych cislech - tedy v zisku..
Tolik na dokres, co je tesco cz za bandu id.ot managoru.
Tak přemýšlím, už je to asi dva měsíce, co jsem zadala první objednávku. Doprava před barák je fajn, ušetří to spoustu času, ale co finanční stránka? Mám pocit, že od té doby, co jsem zlenivěla a spoléhám se na Tesco, tak utrácíme víc
Nekupuji nic předraženého, pouze běžné věci v akci. Nebo že by to bylo tím, že cena potravin leze nahoru? Dáme měsíčně jenom za potraviny 7000-8000 tisíc a přitom jsme jen dva. Nikam nechodíme, nikde v hospodách neutrácíme. Pouze kupujeme běžné potraviny a v lednici pořád nic není ![]()
@chipsa Tak já spíš ušetřím, jelikož naklikám jen to co potřebuju a nekoupím milion ptákovin kolem.
@chipsa Co jsou běžné potraviny? Zlatem posypaná čokoláda? Diamatový chleba?
Ta cena je fakt docela vysoká. ![]()
@KimL píše:
@chipsa Co jsou běžné potraviny? Zlatem posypaná čokoláda? Diamatový chleba?Ta cena je fakt docela vysoká.
Máslo, mléko, tvaroh sýry maso na víkend..Běžné položky ve špajzce.
@chipsa Tak asi spíš budete mít velkou spotřebu no. Já si taky řekla „proč kupovat 1 mlíko každý týden, když takhle přes itesco můžu objednat balení 6 mlík, a budu to mít na 6 týdnů“. Prd - vypila jsem všechny do čtyř dnů ![]()