Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@chipsa Jako jo, všechno rozdělené do milionu kategorií, a pak stejně musíte hledat cibuli u banánů ![]()
@chipsa píše:
Fakt? O tom nevímA kde to píší?
JJ, eshop plánují na jaro 2017.
Jen tají, co tam vlastně bude. Jestli i jídlo, nebo jen spotřební zboží.
No i v Německu tam mají jen drogerii, spotřební zboží a trvanlivé potraviny, takže na rohlík, jogurt a maso to nevidím (ale já se teda nedivím, to je hodně drahé, mít sklady na toto, aby to měli čerstvé a v dostatečném množství, aby měli chlaďáky na rozvoz a tak).
Jinak abych přispěla k tématu: nakupovala jsem přes Tesco online dlouhou dobu. To, že jsem nikam nemusela, všechno naklikala doma a oni mi to všechno přivezli až ke dveřím, bylo jednoduše super. Pak se mi to nějak přejedlo, takže jsem zase začala do obchodů jezdit (kam se mi zrovna zamanulo) a nějakou chvíli jsem tam nenakupovala. Až opět po nějakém čase, kdy zrovna změnili ten eshop. Naprosto nepřehledné, aby člověk něco našel, musel klikat a klikat. Dala jsem tomu šanci 2×, v obou případech jsem u toho proseděla snad hodinu, nadávala jak špaček a vzdala jsem to. V kombinaci s tím, že téměř úplně zmizely kupony na dopravu, jsem tam přestala nakupovat. Jezdím teď už taky dobu do Lidlu a taky jsem si to tam dost oblíbila.
@Fima píše:
Jinak abych přispěla k tématu: nakupovala jsem přes Tesco online dlouhou dobu. To, že jsem nikam nemusela, všechno naklikala doma a oni mi to všechno přivezli až ke dveřím, bylo jednoduše super. Pak se mi to nějak přejedlo, takže jsem zase začala do obchodů jezdit (kam se mi zrovna zamanulo) a nějakou chvíli jsem tam nenakupovala. Až opět po nějakém čase, kdy zrovna změnili ten eshop. Naprosto nepřehledné, aby člověk něco našel, musel klikat a klikat. Dala jsem tomu šanci 2×, v obou případech jsem u toho proseděla snad hodinu, nadávala jak špaček a vzdala jsem to. V kombinaci s tím, že téměř úplně zmizely kupony na dopravu, jsem tam přestala nakupovat. Jezdím teď už taky dobu do Lidlu a taky jsem si to tam dost oblíbila.
No přesně. Zmizly kupony na dopravu a při zadávání objednávky jsem nadávala a trvalo hodinu, než jsem objednávku dala dohromady.
Tak mě to přinutilo se zvednout a jít si regály obhlédnout osobně.
Já tedy nevím, ne že by se mi nový eshop zrovna 2× líbil, ale že bych s ním měla nějaké problémy, to zas ne, prostě je na něm vidět, že je optimalizovaný pro mobil - na něm super. Jediné co mi vadí je, že strom kategorií není klikací zpětně, vždy jsem vyhledala jednu potravinu a koukla v dané kategorii na další. Na druhou stranu, stejně buď kupuju furt to samé a to vím, kde je nebo vím co chci a pak to mrsknu do vyhledávání. A s ukládáním do košíku problém nemám, ještě se mi nestalo, že by se něco neuložilo. Ad kupony na dopravu, ano, potěší, ale zas na druhou stranu, za 39,– do toho krámu prostě nedojedu.
@Fima píše:
JJ, eshop plánují na jaro 2017.
Jen tají, co tam vlastně bude. Jestli i jídlo, nebo jen spotřební zboží.
Já to tipuju jen na spotřební zboží, ale vlastně to by se mi tam líbilo víc, že by člověk nemusel ráno do obchodu kvůli akci, jídlo vezmu klidně cestou z práce.
@j.a.n.i1 no je pravda, že na trvanlivé potraviny mi je šumák, že zaplatím za dopravu, se dvěma malejma dětma se mi do obchodu nechce a ve výsledku si to naklikám když mám zrovna doma klid, klidně o půlnoci a odpadá mi cesta tam a zpět a bloudění po obchodě a hledání kde to mají a ty čerstvé potraviny už netrvají tak dlouho. A hlavně když si to objednám, nemusím to tahat od auta domů.
Jen mě vytáčí jak občas dají naprosto nelogickou náhradu, hlavně finančně.
Holky, právě mě dorazily domů poukázky. Dají se uplatnit přes obchod on - line? V Tescu jsem osobně už dlouho nebyla.
@alenka84 píše:
@chipsa Nedají, je to na nich i zezadu napsané
A musím k jejich uplatnění použít vyloženě svou kartu, nebo stačí použít mužovu kartu? Já už nevím, kde tu kartu mám
Nakupuji jenom občas on-line a poukázky jsem dostala po hodně, hodně dlouhé době.
@chipsa No, my máme všichni jednu kartu… resp víc, ale jsou vázané k jednomu účtu, pak jsou použít všechny, ale nějaká úplně jiná použít nejde.