Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@alenka84 píše:
Tak to je divný, mám pocit, že by to měli posílat čtvrtletně
Mě to došlo za rok všechno hromadně.
@alenka84 Me jednou snad za 2 roky, neulozila se jim adresa…
Zrovna včera přišlo vyúčtování a je to k 5.2.Takže tam máme ještě vánoční nákupy. Další bude k 31.4.
Včera mi také přišly kupóny za nákupy… Byly 3, jeden asi za 215,–. Dají se použít u pokladny bez omezení… Měla jsem i nějaké staré (nevyužité). Podle instrukcí z infolinky jsem si je sama vytiskla a použila. Bylo to za cca 1.000,–. Mile mne tím potěšili
.
@Eveelin píše:
Včera mi také přišly kupóny za nákupy… Byly 3, jeden asi za 215,–. Dají se použít u pokladny bez omezení… Měla jsem i nějaké staré (nevyužité). Podle instrukcí z infolinky jsem si je sama vytiskla a použila. Bylo to za cca 1.000,–. Mile mne tím potěšili.
Tak to abych ty kupóny našla, mám jich hromadu, platnost mají dlouhou. ![]()
To ano, ty co přišly teď jsou do roku 2019,ty co mám starší do 2018,tak se ich mže nstřádat víc.
@Titty Nemusíš je hledat, dají se vytisknout z tvého profilu na netu…
@Titty máš je i na „svém účtu“ na webu. Náhodou jsem to zjistila na infolince. Můžeš si je sama vytisknout…
@alenka84 píše: . Já nakupuju celkem dost (i online i normálně - jedinej použitelnej krám v našem městě)
Kdyz to dotujou aby znicili konkurenci (tuhle bylo tesco ve ztrate pres ctyri miliardy kc) a pak brecime jak nas korporace ovladaji ![]()
A hele dobra svinarna tady: https://nakup.itesco.cz/…001018721916 - jakmile se prihlasite tak produkt zmizi a tim i moznost pridat do kosiku… Takze jedine na krame ![]()
Nechce se jim rozvazet levnou vodu, jakmile se prihlasite produkt je zakazan a bude odstranen z kosiku, jde najit jen bez prihlaseni… Dalsi 2× drazsi vody vam ale radi dovezou
drive dovazeli i tuto, a narychlo to zakazali ![]()
@Roker píše:
Kdyz to dotujou aby znicili konkurenci (tuhle bylo tesco ve ztrate pres ctyri miliardy kc) a pak brecime jak nas korporace ovladaji![]()
A hele dobra svinarna tady: https://nakup.itesco.cz/…001018721916 - jakmile se prihlasite tak produkt zmizi a tim i moznost pridat do kosiku… Takze jedine na krame
Nechce se jim rozvazet levnou vodu, jakmile se prihlasite produkt je zakazan a bude odstranen z kosiku, jde najit jen bez prihlaseni… Dalsi 2× drazsi vody vam ale radi dovezoudrive dovazeli i tuto, a narychlo to zakazali
pokud se přihlásíte objeví se vám produkty jen k místu odkud vám vozí nákup.. a né všude v tescu mají stejné akce. Hypermarkety mají víc akcí než menší Tesca a pod… takto mi to bylo vysvětleno ![]()
V pohodě jí mám v košíku. Prostě v místě, pod které patříte rozvozem, není podle počítače skladem. Nic nekalého v tom není.
@kotyk zajimave, tak to uz nekolik mesicu asi neni skladem a na kramech jsou toho plne regaly… Spise to tedy urcite sklady maji zablokovano, zkusim si nastavit treba prahu nebo odkud vam to jde?, stejne jako urcite prodejny maji ve vyprodeji chleba za 1,– a v jinych (vse tesco) nikdy neudelaji slevu a denne likviduji peciva za desetitisice a jeste plati za odpady
@Roker Testila jsem Letňany, Lužiny a Mladou Boleslav. Letňany i Lužiny zaváží přímo z prodejen, u Boleslavi netuším. Pokud je někde problém, tak je rozumné napsat na informace zdvořilý mail s adresou, operačním OS počítače/tabletu/telefonu a prohlížečem a otázkou, co se děje.
Tak mi právě volali, že moji dnešní dopolední rozvážku ruší a to jsme měli objednané nějaké těžší věci. To mám tedy radost… Už se to některé z vás stalo?