Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
2.4.20 06:38

@Kacatko1986 pravděpodobně byl nějaký výpadek, dnes se mi podařilo zaplatit až potřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
2.4.20 08:00

Mě to minulý týden také zlobilo. Sice při nákupu se platba načetla, ale peníze z účtu při dodávce neodešly. Takže jsem dostala fakturu a uhradila to dodatečně. Na infolince říkali, že se to stává. Mají s tím asi nějaké trošku větší komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
2.4.20 08:06

@Kacatko1986 jj blbne mi to také Vrátím se zpět a napodruhe už to jde normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
2.4.20 09:58

Diky za odpovedi, ja na jejich facebooku nasla, ze pry pomaha, kdyz si okno v prohlizeci otevrete pres Ctrl+N samostatne a opravdu to pak slo.. Ale ty nervy! :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13192
7.4.20 17:09

Platba kartou předem mě též zajímá. Vždy jsem platila až při převzetí. Teď 2 nákupy přes ten jejich papír ( měla jsem ještě před nastavením korona pravidel platbu při převzetí). Takže po rezervaci termínu mi bloknou pár korun jak píše @Koty a až v den doručení celou částku? To je bezva. Jsem zvyklá třeba i 5× ještě prohazovat věci, tak jsem nevěděla, jak se to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
7.4.20 18:18
@Samina007 píše:
Platba kartou předem mě též zajímá. Vždy jsem platila až při převzetí. Teď 2 nákupy přes ten jejich papír ( měla jsem ještě před nastavením korona pravidel platbu při převzetí). Takže po rezervaci termínu mi bloknou pár korun jak píše @Koty a až v den doručení celou částku? To je bezva. Jsem zvyklá třeba i 5× ještě prohazovat věci, tak jsem nevěděla, jak se to řeší.

Nic nebloknou, jen si „vezmou“ ty údaje ke kartě a částku strhnou az po převzetí zboží. Mezitím můžeš objednávku měnit a doplňovat, jak chceš. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13192
7.4.20 18:21
@KimL píše:
Nic nebloknou, jen si „vezmou“ ty údaje ke kartě a částku strhnou az po převzetí zboží. Mezitím můžeš objednávku měnit a doplňovat, jak chceš. :pankac:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
7.4.20 18:29
@Samina007 píše:
Děkuji

Není zač. Akorát nevím, jaký tam mají ted „čekací doby“. Prý i tyden 8o. Já většinou nakupuju na další den, pak už mě na to přejde chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13192
7.4.20 19:02
@KimL píše:
Není zač. Akorát nevím, jaký tam mají ted „čekací doby“. Prý i tyden 8o. Já většinou nakupuju na další den, pak už mě na to přejde chuť :mrgreen:

Tady je volný termín snad za 2 týdny. Já to potřebuji až na konec měsíce a to tam ještě ani termín není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
7.4.20 19:10

Mně se teď v pátek podařil ulovit termín na pondělí. Ale na celý další týden už bylo všechno obsazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19295
7.4.20 19:12

U nás jsou obsazeny všechny termíny 3 týdny dopředu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.4.20 19:30
@KimL píše:
Nic nebloknou, jen si „vezmou“ ty údaje ke kartě a částku strhnou az po převzetí zboží. Mezitím můžeš objednávku měnit a doplňovat, jak chceš. :pankac:

Já mám vždy na účtu platbu -10kč. Možná jiný kraj, jiný mrav? :nevim: Každopádně plnou částku opravdu strhávají až v den nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
7.4.20 19:39
@Koty píše:
Já mám vždy na účtu platbu -10kč. Možná jiný kraj, jiný mrav? :nevim: Každopádně plnou částku opravdu strhávají až v den nákupu.

Zajímavé, možná mi to jen banka neukazuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.4.20 19:43
@KimL píše:
Zajímavé, možná mi to jen banka neukazuje :mrgreen:

Týjo, to by se mi občas hodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.4.20 07:11

U nás jsou plné všechny termíny na tři neděle dopředu. Ale na následující týden vždycky jednou za čas něco přidají. Na druhý den, to opravdu ne. To musíte do obchodu :)

Já se snažím si rezervovat jeden termín týdně, a den předem pak doplním nákup podle potřeby. Snažím se nakupovat u lokálních prodejců, čili postupně najíždím na to, kdo má kde rozvoz, atd. Tento týden ani nevím, jestli budu mít od Tesca co kupovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák