Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, zítra mě mají přivézt zboží ráno. Dá se do objednávky ještě něco přidat, nebo už je pozdě? ![]()
Mělo by to být napsáno v e-mailu, jde to - myslím snad do půlnoci, ale to si nejsem jistá. Je tam na to vysloveně odkaz.
Ještě asi hodinu dá.
Cituji:
Jak můžu přidat nebo odebrat výrobky z objednávky před doručením?
Produkty můžete přidávat nebo odebírat nejpozději do 23:00 v den, který předchází doručení Vašeho nákupu. Objednávku můžete upravovat v záložce „Mé objednávky” kliknutím na tlačítko „Změna objednávky” u objednávky, kterou chcete upravit.
http://www2.itesco.cz/…apoveda.html?…
Dodatek od mě - Hlavně je pak potřeba dotáhnout změnu až do fáze Pokladna a dál, zkrátka až na konec. Jinak zůstane objednávka v tom původním stavu.
@chipsa @Sabinka : Ne, do půlnoci to není, je to do jedenácti večer. Viz odkaz z nápovědy, v mém minulém příspěvku.
@šerifka píše:
Ještě asi hodinu dá.Cituji:
Jak můžu přidat nebo odebrat výrobky z objednávky před doručením?
Dodatek od mě - Hlavně je pak potřeba dotáhnout změnu až do fáze Pokladna a dál, zkrátka až na konec. Jinak zůstane objednávka v tom původním stavu.
Produkty můžete přidávat nebo odebírat nejpozději do 23:00 v den, který předchází doručení Vašeho nákupu. Objednávku můžete upravovat v záložce „Mé objednávky” kliknutím na tlačítko „Změna objednávky” u objednávky, kterou chcete upravit.
Ok, díky
To by mě zajímalo, jakou mají pracovní dobu chudáci vychystávači zboží?
@chipsa píše:
Tak jsem to změnila, uvidíme co bude..
Pokud jsi to dotáhla až do konce změny - teď z hlavy přesně nevím, jak se to dělá, něco jako Uložit změněnou objednávku a něco jako Pokladna a tak, tak by Ti to měli dovést, když to bude na skladě. Už jsem několikrát objednávku měnila. A když jsem se divila, proč jednou nedovezli věci, co jsem přihazovala a ani nehlásili neodstupnost nebo výměnu, zjistila jsem právě, že ta objednávka „visí“ v nepotvrzeném stavu. Proto to tak zdůrazňuju, že nestačí věci do košíku přihodit, ale je potřeba to dotáhnout až do konce.
@šerifka píše:
Pokud jsi to dotáhla až do konce změny - teď z hlavy přesně nevím, jak se to dělá, něco jako Uložit změněnou objednávku a něco jako Pokladna a tak, tak by Ti to měli dovést, když to bude na skladě. Už jsem několikrát objednávku měnila. A když jsem se divila, proč jednou nedovezli věci, co jsem přihazovala a ani nehlásili neodstupnost nebo výměnu, zjistila jsem právě, že ta objednávka „visí“ v nepotvrzeném stavu. Proto to tak zdůrazňuju, že nestačí věci do košíku přihodit, ale je potřeba to dotáhnout až do konce.
jj, už mě potvrdili e-mail o změně
@chipsa píše:
To by mě zajímalo, jakou mají pracovní dobu chudáci vychystávači zboží?
Pracovní dobu nevím, ale na objednávkách, co doručují nám jsem viděla třeba čas vychystání zboží mezi osmou a devátou ráno a to byly objednávky s dovozem od desíti. A koukám na poslední objednávku s dovozem od devíti a tam byl čas průchodu pokladnou asi pět minut po osmé.
@chipsa píše:
jj, už mě potvrdili e-mail o změně
Tak v tom případě by to mělo být v pořádku.
@šerifka píše:
Pracovní dobu nevím, ale na objednávkách, co doručují nám jsem viděla třeba čas vychystání zboží mezi osmou a devátou ráno a to byly objednávky s dovozem od desíti. A koukám na poslední objednávku s dovozem od devíti a tam byl čas průchodu pokladnou asi pět minut po osmé.
mají mě to přivézt mezi osmou a desátou. Tak nevím, zda mají vychystávači noční?
@chipsa píše:
mají mě to přivézt mezi osmou a desátou. Tak nevím, zda mají vychystávači noční?
To nemusí. Jednak od šesti je ranní
a jednak mezi osmou a desátou může znamenat, že třeba mezi sedmou a osmou to připravují a reálně zavážejí až po té deváté
Schválně se podívej zítra na konec toho papíru, jaký tam bude čas vychystání.
@šerifka píše:
To nemusí. Jednak od šesti je rannía jednak mezi osmou a desátou může znamenat, že třeba mezi sedmou a osmou to připravují a reálně zavážejí až po té deváté
Schválně se podívej zítra na konec toho papíru, jaký tam bude čas vychystání.
Dobře
@CokeLady Ne, proc? Mozna, kdyby udelal neco navic, treba jednou nam nejel vytah a musel to tahat do schodu, tak jsem mu dala stovku, ale jinak nedavam nic, neni duvod.