Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krisťule88 určitě je maj v DM drgerii a jinak nevím, kupovala jsem je vždycky tam
@Krisťule88
I v Albertu je mají.
Holky, je to jak na tenise, píšeme do dvou skupin!!! To je bordel. ![]()
@Janička 1211 píše:
@Krisťule88 Já to vidím i na tom neupraveném…
i ja to vidim ![]()
@smoulinla píše:
@Meliskaa já když jsem dělala test tak sem tam mela taky něco malo nepatrnyho a když jsem na něj sáhla víc tak se mi rozlepil celej se rozložil a to se mi nikdy nestalo
jezisi, to jsem si zas neco koupila
mam jeste dva testy tak uvidim nooo a treba najdu ten clearblue..
@Meliskaa Mně se taky ztratil jeden tt, nemůžu ho nikde najít a jsem si jistá, že jsem ho tu měla a nepoužila ![]()
@narrate píše:
@Meliskaa Mně se taky ztratil jeden tt, nemůžu ho nikde najít a jsem si jistá, že jsem ho tu měla a nepoužila
tak ty ho uz ani potrebovat nebudes
![]()
@Krisťule88 píše:
@henriette85 Moc gratulujimě se ukázalo jen toto…
je slaboučká, já mám silnější, ale je tam!!! A to je hlavní. Nevdávej to. Každý to nemá vidět hned. Kolegyně zjistila těhu až ve 4. měsíci.
já taky ještě nemám úplně jstejně silnou jako tu kontrolní. dneska jdu koupit ten digitální co ukazuje týdny. Ten si nechám na Štedrý den.
a zítra si zopáknu dr. Maxe.
![]()
@henriette85 píše:
je slaboučká, já mám silnější, ale je tam!!! A to je hlavní. Nevdávej to. Každý to nemá vidět hned. Kolegyně zjistila těhu až ve 4. měsíci.já taky ještě nemám úplně jstejně silnou jako tu kontrolní. dneska jdu koupit ten digitální co ukazuje týdny. Ten si nechám na Štedrý den.
a zítra si zopáknu dr. Maxe.
![]()
Ty budes ted testovat kazdy den? ![]()
@narrate a kolik stoji??
prepokladam ze jich je v balení 2kusy?? ![]()
@Krisťule88 píše:žádnej vaječňák. Nevím co blbneš. Já tam tu druhou čárku vidím. A basta fidli!
@Janička 1211 Tak ať, alespoň budu trénovat na ranní nevolnostia vaješňák miluju
@smoulinla píše:
@narrate a kolik stoji??prepokladam ze jich je v balení 2kusy??
Je tam jeden, ja ho dostala na rozlucce se svobodou ![]()
@Meliskaa píše:
Ty budes ted testovat kazdy den?
@henriette85 píše: žádnej vaječňák. Nevím co blbneš. Já tam tu druhou čárku vidím. A basta fidli!![]()
Tak vajecnak urcite si muze dat, v prvnich tydnech to vubec nevadi a navic ve vajecnaku moc alkoholu neni
to je takove sladke lepidlo ![]()