Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ja prave nevim, beru 2.mesicem duphaston a minuly mesic jsem otehotnela, ale bohuzel biochemicke a ted uz jsem 7 dni od dobrani a porad nic. Vetsina holek psala ze to 3 den dostaly. Ale podle hlenu jsem si myslela ze jsem mela ovulku 22.12.. tak vubec nevim ![]()
ja zas beru utrogestan, holky a doktor taky rikal, ze do 2 dnu to dostanu a u me to nekdy trva i deset dni…kazda sme jina, ale budu ti drzet palce ![]()
Jj dekuju:) Uvidime co se bude dit. Vcera me bolelo bricho jako na MS a dneska zase nic. Zitra mam jit na ples, tak doufam ze se mi spusti tam
A ty taky cekas na testovani?
no ma prijit zitra, to budu 28. den cyklu, tak uvidime, vetzsinou predtim dva dny spinim a zatim nic, tak to dorati asi v nedeli nebo v pondeli
A zkousela si testik? Ja zkusim jeste rano mam tu posledni, ale spis jen tak z hecu, nejak proste tusim ze to nevyslo
ne nebudu zkouset, az po 20.lednu, jednou sem to mela až 40 den, takze v nic nedoufam…az po tom 20 budu doufat, ale bricho me poboliva, takze myslim ze do nedele je mrcha cervena tady ![]()
Me zase vubec nic neboli, a mam nejaky podivny vytok, tak se spis desim toho abych nemela nejaky zanet
No ale jako nesvedi me to tak nevim. A ty bradavky mam porad citlivy, ale test je bily jak snih ![]()
Amber píše:
Adri, to samozřejmě chápu, ale nemusí Tě tím strašit hned, že nic nevidí..
dneska trocha špiním…ach jo…
KaataH píše:
Me zase vubec nic neboli, a mam nejaky podivny vytok, tak se spis desim toho abych nemela nejaky zanetNo ale jako nesvedi me to tak nevim. A ty bradavky mam porad citlivy, ale test je bily jak snih
Ahojky,tak já jsem na tom stejně,ještě k tomu mám nalitá prsa.
MS mi má dorazit zítra.Ty už máš zpoždění?
Dobre ranko holky, tak MS nikde, test negativni. Ale dnesk rano me poboliva bricho takze se to asi chysta. S kamoskou jdeme vecer na ples tak jsem se s ni vsadila ze to dostanu urcite v pul 7 vecer pred plesem:D Jinak vcera teplota klesal na 36,5 a dneska 36,6 takze MS je asi na spadnuti
Lizzi píše:
Dobré ránko holky, co myslíte, je to duch?
Je a je krásně vidět
![]()
Držím palečky,aby pěkně sílil
![]()
Děkuji
pochopila jsem to dobře z diskuze, že taky čekáš na výsledek?