Testujeme okolo 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
16.5.13 11:30
@xslam116 píše:
Abych pravdu řekla tak nepřemýšlela, i když po dnešku jsem trošku zvyklaná :) Ale spíš se obávám toho, že se mi celý cyklys jen natáhne :( Tento digi test je ale poněkud dražší, že???

Tak až se rozmyslíš, tak dej vědět, budu na tebe myslet a držet palce. Ano, ten digitální stojí cca 200,–, proto ho kupuji jen zřídka, když je to nejasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
16.5.13 20:33

@Rostlinka gratuluji a přeji ti ať vše vyjde jak má :D

Jinak u mne nic nového, nějak se mi ani nechce nic dalšího psát, pořád bych se jen opakovala. Příští týden jdu k doktorce ať mi napíše to laparo. Dnes jsem byla u fyzioterapeutky ohledně cvičení podle Mojžíšové, no tak mám prostě cvičit dále pořád stejně. Ať se vám všem daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.5.13 20:40

@Rostlinka nádhera, moooc gratulujiii :-) krápek závidím :oops:

@geegoun doufám, že bude v sobotu silnějšííí :-) budu na Tebe myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.5.13 21:08
@Mooonki píše:
@Rostlinka gratuluji a přeji ti ať vše vyjde jak má :DJinak u mne nic nového, nějak se mi ani nechce nic dalšího psát, pořád bych se jen opakovala. Příští týden jdu k doktorce ať mi napíše to laparo. Dnes jsem byla u fyzioterapeutky ohledně cvičení podle Mojžíšové, no tak mám prostě cvičit dále pořád stejně. Ať se vám všem daří :mavam:

Mrzí mě, že budeš muset na tu laparoskopii :hug:, ale třeba, než k tomu dojde, tak sama otěhotníš. A pokud ne, tak při ní opravdu najdou nějaký problém a rovnou ho vyřeší. Potom už to půjde samo.
Děkuji moc za přání, moc se bojím, ale musím čekat a doufat, že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.5.13 21:10
@Petulikk píše:
@Rostlinka nádhera, moooc gratulujiii :-) krápek závidím :oops:@geegoun doufám, že bude v sobotu silnějšííí :-) budu na Tebe myslet :-)

Děkuji moc :hug:, určitě se ti také brzy ukáží :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.5.13 21:11

@Rostlinka no mi nn… :-( ne v blízké době, bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.5.13 20:43

Ahoj holky, tak jak se vede?
@Rostlinka kdy budeš dělat další test? Jsem napnutá jestli sílí… Moc na Tebe myslím :hug:

@Mooonki moc Ti budu držet palce, souhlasím s tím, že se to může teď povést právě v době čekání na vyšetření a kdyby ne, tak se alespoň ukáže kde je problém…

@Petulikk určitě se brzo dočkáš… :hug:

Já budu zítra pravděpodobně testovat…jdu se švagrovou na nákupy, tak abych věděla „co“ nakupovat… :lol: a hlavně jsem si koupila další test, tak to asi déle nevydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
17.5.13 20:46
@geegoun píše:
Ahoj holky, tak jak se vede?
@Rostlinka kdy budeš dělat další test? Jsem napnutá jestli sílí… Moc na Tebe myslím :hug:

@Mooonki moc Ti budu držet palce, souhlasím s tím, že se to může teď povést právě v době čekání na vyšetření a kdyby ne, tak se alespoň ukáže kde je problém…

@Petulikk určitě se brzo dočkáš… :hug:

Já budu zítra pravděpodobně testovat…jdu se švagrovou na nákupy, tak abych věděla „co“ nakupovat… :lol: a hlavně jsem si koupila další test, tak to asi déle nevydržím…

Ahoj, já se mám dost pracovně, ale jinak vše ok. Zítra budu zkoušet také test. Tolik doufám, že bude sílit. Nezbývá, než čekat.

Držím palce, aby jsi měla zítra krásné // :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.5.13 20:59

@Rostlinka děkuji…myslím, že na pěkné silné // je ještě brzo, ale budu moc ráda, když budou vidět alespoň jako Tobě… a Tobě také držím na zítřek palce - myslím, že Ty bys už pěkné // mohla mít… dej určitě vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
17.5.13 21:28
@geegoun píše:
@Rostlinka děkuji…myslím, že na pěkné silné // je ještě brzo, ale budu moc ráda, když budou vidět alespoň jako Tobě… a Tobě také držím na zítřek palce - myslím, že Ty bys už pěkné // mohla mít… dej určitě vědět :)

Jasně a ty také hned napiš, už teď jsem napnutá.

@xslam116 a co ty, budeš zkoušet test. Nechci být zvědavá, ale pořád na tebe myslím, jak ti ti dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
17.5.13 21:42
@Rostlinka píše:
Jasně a ty také hned napiš, už teď jsem napnutá.@xslam116 a co ty, budeš zkoušet test. Nechci být zvědavá, ale pořád na tebe myslím, jak ti ti dopadne.

Přidávám se k otázce :P také na Tebe myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
17.5.13 23:06

Také jsem zvědavá jak to se mnou dopadne, ale já ještě s tím testovánim přeci jen počkám. Byla by to fakt velká, co velká, přímo obrovská náhoda kdyby to vyšlo. Takže chci ještě chíli doufat a stejně doma nemám žádný test :mrgreen: Tak holky zítra tu chci vidět jen pozitivní testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
18.5.13 08:54

Holky tak u mě se to úplně zvrátilo :( večer jsem se při sexu rozkrvácela a tak mi bylo jasné, že je to blbé…vypadá to, že to dnes dostanu, test jsem si přesto dělala a samozřejmě nic :( takže jsem smutná a ke všemu si připadám jako blázen, protože jsem si díky těm „příznakům“ a slaboulinkému dušíkovi byla téměř jistá… Je pravda, že poslední cca 4dny mě ten podbřišek dost pobolíval, píchalo v něm a tahalo…což jsem ještě nikdy neměla a neměla jsem z toho úplně dobrý pocit…

Takže se odhodlávám do dalšího cyklu, a budu doufat, že se to povede :hug: a zakazuji si takové pozorování jako tento měsíc… :,(
Doufám, že @Rostlinka na tom bude lépe!!! Držím palce…
Jedu se švagrovou na nákupy, trochu si zlepšit náladu, tak doufám, že tady odpoledne najdu pozitivní zprávičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2014
18.5.13 09:31

@geegoun tak to mě moc mrzí :( S tím pozorováním s tebou naprosto souhlasím, psychika opravdu dělá své, takže nejlépe se na nějaké pozorování úplně vykašlat. Budu držet palečky, abys na dalším testíku ty vytoužené // už našla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
18.5.13 10:44
@geegoun píše:
Holky tak u mě se to úplně zvrátilo :( večer jsem se při sexu rozkrvácela a tak mi bylo jasné, že je to blbé…vypadá to, že to dnes dostanu, test jsem si přesto dělala a samozřejmě nic :( takže jsem smutná a ke všemu si připadám jako blázen, protože jsem si díky těm „příznakům“ a slaboulinkému dušíkovi byla téměř jistá… Je pravda, že poslední cca 4dny mě ten podbřišek dost pobolíval, píchalo v něm a tahalo…což jsem ještě nikdy neměla a neměla jsem z toho úplně dobrý pocit…Takže se odhodlávám do dalšího cyklu, a budu doufat, že se to povede :hug: a zakazuji si takové pozorování jako tento měsíc… :,(
Doufám, že @Rostlinka na tom bude lépe!!! Držím palce…
Jedu se švagrovou na nákupy, trochu si zlepšit náladu, tak doufám, že tady odpoledne najdu pozitivní zprávičky :hug:

Tak to mě moc mrzí. Ale určitě se brzy podaří :hug:.

Já jsem dělala test až před chvílí a myslím, že sílí. Teď ho nemám čim ho vyfotit, ale potom sem hodím fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí