Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rostlinka píše:
Ahoj děvčata, měla jsem cestu do nemocnice, tak jsem si tam nechala nabrat krev na HCG a výsledek je negativní. Hned doma jsem si udělala test a posílám foto. Už mám všeho tak akorát dost, takto vypadá NEGATIVNÍ test?? Říkala jsem, že pokud to ani teď nevyjde, tak už se snažením končím a budu se těšit z toho, že mám jedno zdravé dítě. Už tímhle dál nechci procházet
.
Ale nééé
jak je tohle možné? Moc mě to mrzí-myslíš, že je možné, že by se testy z krve spletly? Mám známou na gyndě, můžu ji zavolat a zeptat se jestli chceš? Moc doufám, že je to jen nějaký omyl
![]()
Hlavně neveš hlavu, pozitivní testík určitě něco znamená a je podle mě ještě velká možnost, že to dopadne!!! Mimochodem testík krásný
![]()
@Rostlinka Tak tomu teda moc nerozumím. Test je pozitivní na tom se zcela jistě shodnem. Menstruaci jsi přece také necostala, ne? Tak jakto, že krev je negativní? ![]()
@may05 ahoj
vítám Tě tady… máš krásný testík, gratuluji
a jak se cítíš? Jak dlouho jsi tedy těhulka?
@geegoun píše:
Ale néééjak je tohle možné? Moc mě to mrzí-myslíš, že je možné, že by se testy z krve spletly? Mám známou na gyndě, můžu ji zavolat a zeptat se jestli chceš? Moc doufám, že je to jen nějaký omyl
![]()
![]()
Hlavně neveš hlavu, pozitivní testík určitě něco znamená a je podle mě ještě velká možnost, že to dopadne!!! Mimochodem testík krásný![]()
To by jsi byla moc hodná, ale myslím, že se testy z krve nemýlí
. Test vypadá jako pěkně pozitivní, ale to je mi asi k ničemu.
@xslam116 píše:
@Rostlinka Tak tomu teda moc nerozumím. Test je pozitivní na tom se zcela jistě shodnem. Menstruaci jsi přece také necostala, ne? Tak jakto, že krev je negativní?
Menstruaci jsem nedostala, ale teď beru Utrogestan, takže bych ji ani dostat neměla.
@may05 píše:
no právěa nezkoušela jsi test od jiný značky?
Zkoušela, ale ne dnes. A byly také pozitivní.
@geegoun píše:
@may05 ahojvítám Tě tady… máš krásný testík, gratuluji
a jak se cítíš? Jak dlouho jsi tedy těhulka?
děkuju
no dnes jsem 34. den. Ve čtvrtek mi nedorazila MS, tak jsem v pátek dělala první test a byly tam //, sice trochu slabší, ale byly
včera jsem to volala své doktorce a jsem objednaná na 31. 5. Tak už se nemůžu dočkat a doufám, že to bude v pořádku
no a cítím se tak nějak všelijak, čekala jsem, že to bude horší, ale hitparáda to taky zrovna není. Jsem pořád jakoby nafouklá, připadám si, jak kdybych přibrala 5 kilo a po jídle mi bývá docela těžko a hlavně jsem strašně unavená, ale jinak v pohodě. Jsem ráda že nezvracím
A co ty? Jak to snášíš?
@may05 To je paráda
jsme na tom velmi podobně
A Ty čekáš první mimi? Já to zatím snáším velmi dobře, ale už jsem těhotná podruhé a první bylo také bez jakýchkoli problémů… jen klasika - často běhám na záchod a jsem víc unavená, chutná mi jídlo, což je po několika měsících nechutenství velký rozdíl ![]()
@geegoun
vidíš, na ten záchod bych zapomněla
jo a ještě se mi dělá docela špatně v autě, což mi docela vadí, ale snad to brzy přejde
jo zítra pojedu vlakem, tak uvidíme, co to bude dělat
my čekáme teprve první, tak je to pro mě všechno nový. Když jsem ty čárky objevila, vůbec jsem nevěděla, co mám dělat. Člověk se na to celou dobu těší a pak je v rozpacích. Snažili jsme se od loňskýho června a celou dobu jsem si představovala jaký to bude a stejně je to všechno úplně jiný ![]()
@Rostlinka hurá hurá hurá
nemusíš smutnit…ta známá mi říkala, že je to klidně možné mít v takhle raném stádiu těhotenství negativní test z krve…
v podstatě mi řekla, že jsi tam byla moc brzo a že i tak se většinou dělají ty testy na dvakrát aby se ty výsledky mohly porovnat, takže prý tak za čtyři pět dní kdybys šla znovu by se tam mělo něco ukázat… Takže neveš hlavu a v pondělí na gyndě uvidíš…
budu na Tebe myslet a držet palečky
jdeš tam hned ráno?
A v té nemocnici Ti k tomu nic neřekli?
@may05 Taky se mi ulevilo
teď jen doufat, že to tak opravdu je… ale já věřím, že ano… ![]()
Jinak ty představy si pamatuji moc dobře, jsem sice těhu podruhé, ale když jsem držela pozitivní testík úplně jsem se rozklepala ![]()
@geegoun píše:
@Rostlinka hurá hurá huránemusíš smutnit…ta známá mi říkala, že je to klidně možné mít v takhle raném stádiu těhotenství negativní test z krve…
v podstatě mi řekla, že jsi tam byla moc brzo a že i tak se většinou dělají ty testy na dvakrát aby se ty výsledky mohly porovnat, takže prý tak za čtyři pět dní kdybys šla znovu by se tam mělo něco ukázat… Takže neveš hlavu a v pondělí na gyndě uvidíš…
jdeš tam hned ráno?A v té nemocnici Ti k tomu nic neřekli?
Jsi moc hodna
, už jsem si pěkně poplakala. Tak počkám na to pondělí a pak se uvidí. Mám tam jít v 14:30.
@geegoun píše:
@Rostlinka hurá hurá huránemusíš smutnit…ta známá mi říkala, že je to klidně možné mít v takhle raném stádiu těhotenství negativní test z krve…
jdeš tam hned ráno?A v té nemocnici Ti k tomu nic neřekli?
Mám tu papír s výsledkem a píší tam 1U/l a nějaké referenční meze 0-5.3. Sestra říkala, že je to negativní.
@Rostlinka píše:
Jsi moc hodna![]()
, už jsem si pěkně poplakala. Tak počkám na to pondělí a pak se uvidí. Mám tam jít v 14:30.
Nemáš zač
bylo mi to divné…krev je sice 100% ale až od určitého týdne, kdy hladina hormonu Hcg je dostatečně vysoká - tudíž zaznamenatelná ![]()
Tak se hoď do klidu - já si prošla něčím podobným s tím krvácením - taky už jsem myslela, že nic, a podívej jak dobře to dopadlo
Moc na Tebe myslím ![]()