Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct. Mého simíka jsem poslala na univerzitu, kde studuje Ekonomiku a měl tam být jen jeden semestr, takže jen jeden týden. Když už měl po zkouškách, tak další den v sobotu měl mít správně promoci a pak odejít z univerzity, ale nic takového se nestalo. Jediné co to tam psalo, že simíkovi začínají přednášky za 2 dny. Simík studuje už asi třetí týden a žádná promoce přitom už ji měl mít v tom prvním týdnu, ale vždycky v ten den kdy jí má mít mi to píše, že mu přednášky začínají za 2 dny. Základní hru mám originál, ale studentský život jsem stahovala z game4theworld, tak možná chyba bude v tom, ale nevím to jistě. Předem děkuji za odpověď.
@alll021 píše:
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct. Mého simíka jsem poslala na univerzitu, kde studuje Ekonomiku a měl tam být jen jeden semestr, takže jen jeden týden. Když už měl po zkouškách, tak další den v sobotu měl mít správně promoci a pak odejít z univerzity, ale nic takového se nestalo. Jediné co to tam psalo, že simíkovi začínají přednášky za 2 dny. Simík studuje už asi třetí týden a žádná promoce přitom už ji měl mít v tom prvním týdnu, ale vždycky v ten den kdy jí má mít mi to píše, že mu přednášky začínají za 2 dny. Základní hru mám originál, ale studentský život jsem stahovala z game4theworld, tak možná chyba bude v tom, ale nevím to jistě. Předem děkuji za odpověď.
Je hezké, že máš jen takové starosti!
@Včelička992 píše:
Copak?
No překvapuje mě že má nejom problémy ve hře The Sims
mít jenom takové starosti tak by to bylo fajn ![]()
@alll021 píše:
Dobrý den,
Dřív jsem to hrála, možná musí zkoušky v semestru mít lepší, musí se víc učit…
@Elísek1983 píše:
Dřív jsem to hrála, možná musí zkoušky v semestru mít lepší, musí se víc učit…
Právě on měl všechny zkoušky na jedničky učil se dobře, tak nevím no :/
@dg80 píše:
Asi se promoce nedelaji v sobotu, proto to pise za dva dny
Ne to píše o přednáškách, ale každý pátek jsou zkoušky a promoce se konají vždy v sobotu, když mi to předtím ještě fungovalo, tak aspon to tak bylo ![]()
@alll021 Asi je simík úplně blbý a musí opakovat zkoušky
Takže musel odložit i promoci. Takových studentů je. Zkrouhla bych mu kapesné a poslala ho makat ![]()
@Jahru píše:
@alll021 Asi je simík úplně blbý a musí opakovat zkouškyTakže musel odložit i promoci. Takových studentů je. Zkrouhla bych mu kapesné a poslala ho makat
No úplně blbý asi nebude, když měl všechny zkoušky za jedna
S tímhle prospěchem by právě měl jít na promoci a dostat i diplom, ale ta hra nějak blbne a nejde to.
Taky jsem to hrávala, kdysi. To byly bezstarostné časy.. ![]()
Myslím, že bude někde chyba. Mě se to také občas stalo, ale u jedničky.
Jeee, The Sims, to jsem hrávala
. Myslím, že bude chyba ve hře. Buď stáhnout odjinud nebo se mrknout po cheatech a budeš mít vyřešeno.
Nostalgicky vzpomínám jak jsem pařívala
. Zapocený zadek na židli, klikačka a strategie jak naplodit nejvíc dětí. Jednou mi je omylem sebrala sociálka. ![]()
@růžový achát píše:
Ja to hrala asi pred 12 lety, vzdycky jsem je nechala umřít ( zazdila jsem jim dveře) a pak jsem tam měla hřbitov a lítali tam duchové… tohle bychs tim flinkem tedy udělala, ja bych mu dala zásek by koukal.