The Sims 3 Studentský život - problém

30
16.2.18 20:59

The sims 3 Studentský život problém

Dobrý den,
potřebovala bych pomoct. Mého simíka jsem poslala na univerzitu, kde studuje Ekonomiku a měl tam být jen jeden semestr, takže jen jeden týden. Když už měl po zkouškách, tak další den v sobotu měl mít správně promoci a pak odejít z univerzity, ale nic takového se nestalo. Jediné co to tam psalo, že simíkovi začínají přednášky za 2 dny. Simík studuje už asi třetí týden a žádná promoce přitom už ji měl mít v tom prvním týdnu, ale vždycky v ten den kdy jí má mít mi to píše, že mu přednášky začínají za 2 dny. Základní hru mám originál, ale studentský život jsem stahovala z game4theworld, tak možná chyba bude v tom, ale nevím to jistě. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
16.2.18 21:03
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
16.2.18 21:05

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:34

• Citovat
  • Upravit
68
16.2.18 21:16

:think: takové problémy bych taky chtěla mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.2.18 21:24
@alll021 píše:
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct. Mého simíka jsem poslala na univerzitu, kde studuje Ekonomiku a měl tam být jen jeden semestr, takže jen jeden týden. Když už měl po zkouškách, tak další den v sobotu měl mít správně promoci a pak odejít z univerzity, ale nic takového se nestalo. Jediné co to tam psalo, že simíkovi začínají přednášky za 2 dny. Simík studuje už asi třetí týden a žádná promoce přitom už ji měl mít v tom prvním týdnu, ale vždycky v ten den kdy jí má mít mi to píše, že mu přednášky začínají za 2 dny. Základní hru mám originál, ale studentský život jsem stahovala z game4theworld, tak možná chyba bude v tom, ale nevím to jistě. Předem děkuji za odpověď.

Je hezké, že máš jen takové starosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.2.18 21:28
@Včelička992 píše:
Copak? :lol:

No překvapuje mě že má nejom problémy ve hře The Sims :lol: mít jenom takové starosti tak by to bylo fajn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
16.2.18 21:30
@alll021 píše:
Dobrý den,

Dřív jsem to hrála, možná musí zkoušky v semestru mít lepší, musí se víc učit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.2.18 21:34

Asi se promoce nedelaji v sobotu, proto to pise za dva dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.18 21:35
@Elísek1983 píše:
Dřív jsem to hrála, možná musí zkoušky v semestru mít lepší, musí se víc učit…

Právě on měl všechny zkoušky na jedničky učil se dobře, tak nevím no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.18 21:39
@dg80 píše:
Asi se promoce nedelaji v sobotu, proto to pise za dva dny :-)

Ne to píše o přednáškách, ale každý pátek jsou zkoušky a promoce se konají vždy v sobotu, když mi to předtím ještě fungovalo, tak aspon to tak bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
16.2.18 22:43

@alll021 Asi je simík úplně blbý a musí opakovat zkoušky :nevim: Takže musel odložit i promoci. Takových studentů je. Zkrouhla bych mu kapesné a poslala ho makat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.2.18 23:11
@Jahru píše:
@alll021 Asi je simík úplně blbý a musí opakovat zkoušky :nevim: Takže musel odložit i promoci. Takových studentů je. Zkrouhla bych mu kapesné a poslala ho makat :mrgreen:

No úplně blbý asi nebude, když měl všechny zkoušky za jedna :mrgreen: S tímhle prospěchem by právě měl jít na promoci a dostat i diplom, ale ta hra nějak blbne a nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.2.18 23:35

Taky jsem to hrávala, kdysi. To byly bezstarostné časy.. :dance:
Myslím, že bude někde chyba. Mě se to také občas stalo, ale u jedničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.2.18 00:26

Jeee, The Sims, to jsem hrávala :D. Myslím, že bude chyba ve hře. Buď stáhnout odjinud nebo se mrknout po cheatech a budeš mít vyřešeno.

Nostalgicky vzpomínám jak jsem pařívala :D. Zapocený zadek na židli, klikačka a strategie jak naplodit nejvíc dětí. Jednou mi je omylem sebrala sociálka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.2.18 09:50
@růžový achát píše:
Ja to hrala asi pred 12 lety :P, vzdycky jsem je nechala umřít ( zazdila jsem jim dveře) a pak jsem tam měla hřbitov a lítali tam duchové… tohle bychs tim flinkem tedy udělala, ja bych mu dala zásek by koukal.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí