Tiché zoufalství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
14.7.14 13:03

Nové začátky jsou vždy těžké, a úplne se od něj nikdy neodpoutáš, máte s polu dítě. to je doživotní pojítko. neposer si život.. jsi mladá. mysli hlavou.. a vydrž!!!
kdyby se ti chtělo napis sz, taky mám velice výživné období.. je lepší když na to člověk není sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.7.14 13:33
@cacorka píše:
Nové začátky jsou vždy těžké, a úplne se od něj nikdy neodpoutáš, máte s polu dítě. to je doživotní pojítko. neposer si život.. jsi mladá. mysli hlavou.. a vydrž!!!
kdyby se ti chtělo napis sz, taky mám velice výživné období.. je lepší když na to člověk není sám.

8o 8o 8o Tak to nesouhlasím!! Dítě je doživotní pojítko, ale kvůli němu by teda zakladatelka neměla veškeré své finance „vyhodit“ pro blaho chlapa, který ty peníze vráží do bůhví čeho, o ženu s dítětem se nestará a vlastně je mu dítě u pr*ele, dítě je pro něj „jen“ pojítko. Navíc má děti i jinde, bývalá ho přestala finančně dotovat, tak si našel jinou ženu, pro jistotu dost daleko od jeho každodenního života. To snad nemůžeš myslet vážně!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.7.14 14:20

Ale jja nerikam, ze s nim ma zustat k vuli diteti!! to bylo mysleno jen po citove strance!! pac z toho co jsem cetla, ho neumi pustit, zrejme ho stále miluje… co ja vim!! jsi to trochu blbe pochopila.
samozrejme muj nazor je ten aby utíkala co ji nohy stačej.
neposer si zivot – bylo mysleno s ním. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.7.14 14:54

Zakladatelka se od rána neozvala. Předpokládám, že příběh je vymyšlený, protože takhle pitomá ženská snad ani žádná nemůže být. Omlouvám se za použití nadávky, ale pokud by ji to měla probrat, použila bych i horší. Jestli tedy je ten příběh pravdivý. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.14 17:58

Děkuji všem za reakce.

Pročetla jsem to až ke konci. Díky za Vaše pohledy, názory a hlavně slova. V určitou chvíli se člověk dostane do situace, kdy neví kudy kam a potřebuje páru upustit, aby mohl alespoň trochu fungovat.

Kobliha 51: Zakladatelka se od rána neozvala z jediného důvodu. Nemám tolika času jako evidentně Vy, abych tu vysedávala a čekala na odpovědi. Mám - jak jste jistě bystře postřehla malé dítě, které provází dost intenzivní bolení bříška. A tedy spotřebuje převážně většinu mého času. Také jsem si nevšimla, že by zde někde bylo prezentován nějaký časový limit, do kterého se má odpovídat. Nebo Vy jste zakladatelka emimina?
Já bohužel nedisponuji věšteckou koulí, ale co tak čtu Váš příspěvek, Vy zřejmě ano - příběh je vymyšlený, pitomá ženská - nadávky, jistě velmi vybraný slovník a vkus. Když náš jazyk nabízí nepřebernou škálu synonym a jiných výrazů, které dokáží rázně vystihnout lidskou myšlenku. TO zase tleskám já Vám. Zřejmě jste nikdy nešťastná nebyla, vždycky jste zvládla všechno na jedničku dvakrát podtrhnuto. Já se dostala do situace, kdy si nevím rady a kdy jsem potřebovala pohled druhých, ne mého okolí. Vy jste ale byla natolik „taktní“, že jsem si uvědomila, že můj problém asi není natolik závažný, jako ten Váš. Protože snížit se k nadávkám a sebevědomým soudům, to mi přijde ještě více smutné, jak má ranní chvilka slabosti.

Děkuji všem, kteří se dokázali vyjádřit bez hanlivých slov. Dalo mi to hodně k přemýšlení. A myslím, že jsem cestu našla. :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30946
14.7.14 18:10
@Anonymní píše:
Děkuji všem za reakce.

Pročetla jsem to až ke konci. Díky za Vaše pohledy, názory a hlavně slova. V určitou chvíli se člověk dostane do situace, kdy neví kudy kam a potřebuje páru upustit, aby mohl alespoň trochu fungovat.

Kobliha 51: Zakladatelka se od rána neozvala z jediného důvodu. Nemám tolika času jako evidentně Vy, abych tu vysedávala a čekala na odpovědi. Mám - jak jste jistě bystře postřehla malé dítě, které provází dost intenzivní bolení bříška. A tedy spotřebuje převážně většinu mého času. Také jsem si nevšimla, že by zde někde bylo prezentován nějaký časový limit, do kterého se má odpovídat. Nebo Vy jste zakladatelka emimina?
Já bohužel nedisponuji věšteckou koulí, ale co tak čtu Váš příspěvek, Vy zřejmě ano - příběh je vymyšlený, pitomá ženská - nadávky, jistě velmi vybraný slovník a vkus. Když náš jazyk nabízí nepřebernou škálu synonym a jiných výrazů, které dokáží rázně vystihnout lidskou myšlenku. TO zase tleskám já Vám. Zřejmě jste nikdy nešťastná nebyla, vždycky jste zvládla všechno na jedničku dvakrát podtrhnuto. Já se dostala do situace, kdy si nevím rady a kdy jsem potřebovala pohled druhých, ne mého okolí. Vy jste ale byla natolik „taktní“, že jsem si uvědomila, že můj problém asi není natolik závažný, jako ten Váš. Protože snížit se k nadávkám a sebevědomým soudům, to mi přijde ještě více smutné, jak má ranní chvilka slabosti.

Děkuji všem, kteří se dokázali vyjádřit bez hanlivých slov. Dalo mi to hodně k přemýšlení. A myslím, že jsem cestu našla. :kytka: :kytka:

NEjsem Kobliha, ale i presto zareaguji. CLovek nemusi mit vesteckou kouli, staci mit zkusenosti. POdobne vymyslenych pribehu je tu mnoho, i kdyz ty muzes namitat, ze proc by sis neco takoveho vymyslela. A casovy interval urcite neni, ale vetsina diskuzich zde ma jepici zivot, to znamena, ze po urcitem case, casto v radu hodin, diskuze usne a vic se ji clovek nezabyva. Take predpokladam, ze clovek zaklada diskuzi v dobe, kdy diskutovat chce a muze, coz se jiste takova doba najde i s malym ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.7.14 18:46

Tak milá zakladatelko. Kdybyste si přečetla můj příspěvek pořádně, pochopila byste, že ta nadávka byla myšlena jako provokace pro vás, abyste se probrala a zároveň jsem se omluvila s tím, že pokud by vás to mohlo probrat, použila bych i horší. Z vašeho příspěvku je zřejmé, že situaci v podstatě ani řešit nechcete, protože toho řešení nejste schopna. Vážím si toho, že jste se soustředila na mne, ale pro vaši informaci tu mám několik dalších vět, které vám diskutující napsaly a kterých jste si ani nevšimla. A já vím proč. Protože to nechcete číst, protože je to pravda.

Např: Jako první doporučuju nastudovat problém Masochismu a objednat se k psychiatrovi.

Další: Tak jsi asi úplně blbá, když to takhle táhneš.

Další: Ty bys dostala pár dobře mířených a začni se chovat jako dospělá.

A já vám netleskám. Není proč. Taky tam někdo píše na str. - Co jsi to za mámu. Pořád vám to nesepíná? Váš problém není ranní chvilka slabosti, to opravdu ne.
Přečtěte si příspěvky ještě jednou a pomalu a přemýšlejte o nich. Váš problém je závažný a jednou na to určitě přijdete. A v podstatě je mi vás líto a je mi líto i vaší celé rodiny. Vy jste se neozvala ne proto, že dítě bolí bříško, ale proto, že jste se zalekla těch příspěvků, které skoro všechny říkají to jedno jediné, co zrovna vy nechcete číst. Přeji hodně štěstí do života.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky