Tinder - vaše zkušenosti s profilem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4878
3.4.24 13:04

Kdyz uz je to vztah, tak tindery smazat a zalozit spolecny profil na amaterech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
3.4.24 13:09
@Anonymní píše: Více

Ja ho teda nemám :mrgreen: ale přesto se musim zeptat, ty ho smazanej nemáš, ale vadí ti, ze on si ho nesmazal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.4.24 13:05

Mně by to taky vadilo, chápu tě.
Měl by si ho smazat - jako gesto, znamení, že to s tebou mysli vážně a dal už nehledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
10.4.24 14:50

Tyjo, já si nejsem jistá, jestli jsem mazala profil :think:
Po pár měsících jsem odinstalovala aplikaci a po pár dalších jsem mu v legraci řekla, že ho tam snad už taky nemá.
Nikdy jsem ho tam nechodila šmírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
10.4.24 15:03

Tak na Tinder jsem stará, ALE po nějaké době (třeba pár týdnů) vztahu bylo mooc fajn, milé a fakt jak tu někdo napsal i slovo „rituální“ svůj profil na seznamce smazat..
znamenalo to pro mne i pro něj hodně a drží to dosud ;)

čili já osobně nemám pochopení pro lidi, kteří mají seznamkové profily (byť neužívané), ačkoliv jsou ve vážných vztazích..

brala bych to jako zadní vrátka a s takovým člověkem bych nebyla.
Tečka, konec seznamkového hlášení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 18:30

@Lucy75 viď mám to stejně, protože to že si to odinstalujes nic neznamená stačí minuta opětovné instalace a jsi tam kde jsi byla, mám vztah, tak mizim ze seznamky kompletně

• Citovat
  • Upravit
7
25.8.24 11:04

Internetová seznamka - https://elitedаte. cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí