Tlustá a zlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
10.5.13 14:08

A osm měsíců po porodu je celkem krátká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.5.13 14:09

Co ja bych dala za 70 kg :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 14:09

Po cvičení se najím, přecpu-protože vím že ta trocha pohybu mi nepomůže. Nemám čas cvičit pravidelně. Lítám celé dny kolem dětí.
Trápí mě jak obvinuji okolí. Odmítám společné výlety atd..Jsem schopná vyvolat takovou atmosféru, že spolu někdy i 3 dny nemluvíme.
Přítel mi řekl-že mu nevadí jak vypadám-a to mi také na sebevědomí nepřidá. Někdy ze srandy řekně -ahoj tučnáku.
Já se nenávidím..Dříve jsem milovala cvičení, pohyb. A ted sedím a cpu se a nadávám. Bojím se mezi lidi.

• Citovat
  • Upravit
530
10.5.13 14:14

Ahoj mam to stejne vazila jsem 65 kg v tehotenstvy jsem pribrala na 92 a ted mam 84 :zed: :zed: :zed: :zed:
TAke nikam skoro nechodim a hlavne vubec mi to nejde schodit a to cvicim beham a k tomu ani moc nejim a stale nic, chapu jak se cejtis :)
drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
10.5.13 14:16

Zakladatelko chápu tě, prošla jsem si tím a trvalo dva roky než jsem se sebou začala něco dělat a mít se ráda.
Je strašně těžké se smířit s tím, že se mi změnila postava, není mi oblečení…
Jíš pravidelně? Občas ty nálady souvisí s hladinou cukru, stačí změnit jídelníček, vynechat sladké, to je jen hnusný návyk a kilča jdou dolů sama. Fakt je to jen v hlavě :mavam:
Kup si něco hezkého na sebe, v čem ti nic neteče a hned bude líp. Osm měsíců po porodu je krátká doba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.5.13 14:16

To už je opravdu na psychologa. Zkus pohledat v okolí bydliště, jsou i na pojišťovnu. A není to absolutně žádná ostuda!!! Je mi líto, jak se cítíš, ale když na tom zamákneš, bude líp, uvidíš a pak půjdou i ty kila dolů. Každopádně si nech udělat i ty testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
10.5.13 14:17

Ahoj, jak to píšeš, tak si říkám, zda za tím není ještě něco jiného, dalšího. Trápí tě něco? Změna životního rytmu, to že jsi doma s dítkem (dětmi) a nerealizuješ se třeba v práci, že máš jiný rytmus dne…vím, že tě momentálně trápí ta mírná nadváha, ale ta musela z něčeho vzniknout. Zkus si uvědomit, co se stane dřív, než začneš jíst. Nejsou to opakující se podněty? Stres, nevyspání, únava, nepravidelná strava, hlad, obava z něčeho…docela dobře o tom píší na stob.cz Neříkám, že to budeš moci hned změnit, ale někdy stačí si to jenom uvědomit a vědomě se to snažit upravit/omezovat, nebo se situaci vyhýbat. Např. jíst pravidelněji, odpočívat, říct si to hezké, co mě na aktuálním životě baví atd. Držím palce, ať to zlomíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.5.13 14:17

Ahoj, taky bych to viděla na poradu s psychologem. Jinak by mě taky zajímalo kolik měříš- já mám okolo 72kg, ale měřím 176cm, není to taky žádná sláva, ale špatné taky ne.
Prostě si to musíš srovnat v hlavě, buď s pomocí, nebo sama. To už je na Tobě, ale určitě se s tím začni snažit něco udělat. Pokud né bude to horší a horší, věř mi, taky jsem se musela trochu srovnat, a konečně jdou i kila dolů. S lítáním kolem dětí to znám, mám tři, avěř mi i ta pravidelná strava se s nima dá dodržet.
Pokud by tě zajímalo- koukni na tenhle blog : http://mojetelo.blogspot.cz/…abel/recenze . Tahle holčina je mou velkou inspirací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.5.13 14:18

Můžu se jen zeptat, jak si vysoká? 70Kg neni tak hrozný, líčíš to, jak kdybys byla stejně vysoká i široká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396

A kolik měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tlustá. Od porodu uběhlo už skoro 8 měsíců a já jen neustále přibírám. Poslední dobou odmítám i sex. Hádáme se kvůli tomu.Jsem na všechny dost podrážděná, křičím. atd..Skoro jsem přestala chodit ven, cesta do poradny je pro mě trpením. Ve všem přetékám. Pak to odnáší lidi, kteří za to ani nemohou. Čím víc myslím na to, že jsem přibrala, tím víc jím. Už mám asi-raději se nevážím 70kg.-z mých klasických 56kg. Jít si v létě zaplavat?? Budu nadávat příteli že tu jsme jen aby viděl jak jsou ostatní hubenější.
Prosím, prošel si tím také někdo? Nejsem náctiletá, ale trápí mě to. Když mi nekdo něco pochválí, ihned vyjedu, že si dělá srandu, jsem jak hroch.
Někdy cvičím do padnutí a ihned se najím a trpím. Co s tím??? :,(

jediná rada- psycholog nebo psychoterapeut nebo někdo takový :) A neváhej :) Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.5.13 14:19

@Katchus Ty jsi se s tím smířila? Jde to? Mám o 4 kila víc. V neděli jdeme na koupaliště a už teď z toho mám hrůzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 14:20

Moc děkuji, já totiž vůbec nechápu co se to děje. Taková jsem nikdy nebyla. Vůbec si nevěřím, ale vůbec. Někdy bych jen brečela jak jsem neschopná s tím něco dělat.
Děkuji moc všem

• Citovat
  • Upravit
310
10.5.13 14:21

Musíš chtít

Moc dobře tě chápu, taky jsem to jednu dobu měla s váhou podobně, i když ne po porodu. Prostě jsem rezignovala, měla jsem pocit, že to nemá cenu - jít si jednou zaběhat, dát si jednou místo čokolády jablko. Nevěřila jsem sama sobě, že to zvládnu, a podle toho jsem se chovala. Řešení je jediné - musíš prostě OPRAVDU CHTÍT to změnit. Jak už ti tady holky radily, řešením je například odborná pomoc. Pokud se ti k odborníkovi nechce (což chápu, já bych asi taky k nikomu nešla), tak musíš zatnout zuby a pustit se do toho sama. Sepiš si své cíle a zásady, které chceš dodržovat. Pokud kojíš, tak to s dietami určitě nehroť - podle mě stačí 5× denně jíst pestrou stravu, hodně zeleniny, minimum sladkostí. Plus běhání kolem dětí, procházky a musí to prostě jít, pokud tedy nemáš nějaký zdravotní problém. Vím, že to bude těžké, ale zkus si říkat, jak to bude fajn, až to dokážeš, jak budeš zase normálně žít, užívat si, netrápit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 14:21

1.62cm

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat