Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Po cvičení se najím, přecpu-protože vím že ta trocha pohybu mi nepomůže.Řekla bych, že tohle je základní kámen problému, ta trocha pohybu ti pomůže, ale nebude to vidět za hodinu, možná ani za měsíc, ale za dva, tři měsíce, když u toho vydržíš tak to bude znát a hlavně, neměř se podle váhy, ale podle centimetrů, protože při cvičení ti nabyde svalová hmota a ubyte tuk a to může způsobit, že něco „přibereš“
@Elilen
Nesmířila, pracuju na tom
ale nehroutím se, když mám jít mezi lidi.
Koupáku se vyhýbám jak čert kříži, ale když vidím co tam chodí…
![]()
@Katchus píše:
@Elilen
Nesmířila, pracuju na tomale nehroutím se, když mám jít mezi lidi.
Koupáku se vyhýbám jak čert kříži, ale když vidím co tam chodí…![]()
![]()
@janeee2 -Děkuji,doufám, že to zvládnu také. Ale zatím vůbec nevím jak. ![]()
@Elilen
Jsem myslela dámy co mají těžkou obezitu
a nee děvčicu co má navrch 4 kila a ještě k tomu v přední části hrudníku
![]()
A já mám navíc 15 kg…tak neprovokuj, jo ![]()
@Katchus píše:
@Elilen
Jsem myslela dámy co mají těžkou obezitua nee děvčicu co má navrch 4 kila a ještě k tomu v přední části hrudníku
![]()
![]()
A já mám navíc 15 kg…tak neprovokuj, jo
ty mě znáš?
Mám to všechno na břiše. Jsem širší, než vyšší. Skoro. ![]()
Já mám nahoře 10 a nejvíc mě na tom štve, že si hodně dlouho nedám čokošku páč s tím musím něco udělat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tlustá. Od porodu uběhlo už skoro 8 měsíců a já jen neustále přibírám. Poslední dobou odmítám i sex. Hádáme se kvůli tomu.Jsem na všechny dost podrážděná, křičím. atd..Skoro jsem přestala chodit ven, cesta do poradny je pro mě trpením. Ve všem přetékám. Pak to odnáší lidi, kteří za to ani nemohou. Čím víc myslím na to, že jsem přibrala, tím víc jím. Už mám asi-raději se nevážím 70kg.-z mých klasických 56kg. Jít si v létě zaplavat?? Budu nadávat příteli že tu jsme jen aby viděl jak jsou ostatní hubenější.
Prosím, prošel si tím také někdo? Nejsem náctiletá, ale trápí mě to. Když mi nekdo něco pochválí, ihned vyjedu, že si dělá srandu, jsem jak hroch.
Někdy cvičím do padnutí a ihned se najím a trpím. Co s tím???
Nejsem po porodu, zatím se jen snažíme, už skoro 3 roky… měřím 160 cm a vážím 80kg a promiň, rozhodně si nepřipadám tlustá nebo hnusná…nauč se mít sama sebe ráda, pak to jistě půjde… ![]()
Já si prostě říkám, že jsem teď taková pěkná, je to v hlavě
a pak, jak by to vypadalo, kdyby všechny ženské byly jen hubené? ![]()
@Anonymní píše:
Nejsem po porodu, zatím se jen snažíme, už skoro 3 roky… měřím 160 cm a vážím 80kg a promiň, rozhodně si nepřipadám tlustá nebo hnusná…nauč se mít sama sebe ráda, pak to jistě půjde…Já si prostě říkám, že jsem teď taková pěkná, je to v hlavě
a pak, jak by to vypadalo, kdyby všechny ženské byly jen hubené?
no tohle mi připadá jako divná útěcha…budu asi hnusně upřímná, ale to snažení 3 roky může souviset právě s tvou nadváhou
.
@Katchus píše:
@Elilen
Takže je tě lepší přeskočit než obejít???![]()
@Anonymní píše:Já si prostě říkám, že jsem teď taková pěkná, je to v hlavěa pak, jak by to vypadalo, kdyby všechny ženské byly jen hubené?
To je hezké.
jdu si dát čoko kuličky s mlékem. ![]()
@mařenkaa
Přesně tak. ![]()
Zakladatelko nezoufej, hlavně že partner tě má rád a nic ti nevyčítá, děti jsou v pohodě.
Obecně se nese dost stupidní názor, že tlustý člověk, protože nedokáže nic udělat se svojí váhou je celkově neschopný ![]()
Ty si to uvědomuješ, cvičíš a všechno nejde hned, uvidíš, že se to hne ![]()
@nepř. G12 píše:
no tohle mi připadá jako divná útěcha…budu asi hnusně upřímná, ale to snažení 3 roky může souviset právě s tvou nadváhou.
Třeba to, že je snažení velmi psychicky náročné.
@Elilen
i tak to může být, ale psát že je to vlastně normální hezká váha je podle mě lhaní si do vlastní kapsy. Co třeba ta zátěž na klouby?
Holky.mooc vám děkuji. Všem.
Musím se jen nějak zbavit pocitu, že to nedokážu, že je vše zbytečné..