Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak, zakladatelko. takhle to funguje u nás ze zákona
Podle zákona je matka Matka a otec nula, která musí platit. Ubozí muži, měli by více používat kondomy, když jdou do toho s nějakou nánou.
@PaníBovaryová když on malího chtěl a to že je nána zjistil v půl roku syna když přišla s tím že neví zda je jeho že ho podváděla když se dohodli že si pořídí rodinu. My kluka máme rádi a záleží nám na něm proto to řeším ale asi nevyřeším ![]()
Prostě v tomhle státě je matka a děti jejich majetek. ![]()
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová když on malího chtěl a to že je nána zjistil v půl roku syna když přišla s tím že neví zda je jeho že ho podváděla když se dohodli že si pořídí rodinu. My kluka máme rádi a záleží nám na něm proto to řeším ale asi nevyřeším
Prostě v tomhle státě je matka a děti jejich majetek.
Hlavně je řešení na tvém příteli, ne na tobě
@PaníBovaryová jo to já vim, jen to proněj zjištuji načem vůbec je a jak to má řešit. I když tohle se moc řešit nedá.
Ahojky i kdyby jste syna nedostali do péče tak ona se může naštvat jak chce o tom jak ho budete vídat rozhodne soud a to by jeho táta musel být alkoholik aby mu zakázali kontakt úplně a když soud rozhodne že jednou za 14 dní bude u táty tak to tak být musí. Jinak mám podobný problém s bývalým dceru mám dva roky ve své péči jsem pořád s jedním chlapem stěhovala jsem se jednou a to do vlastního bytu, dceru mohl mít kdy chtěl ale to co dcera předvádí když je u něj je šílený. U nich chodí spát klidně v půlnoci, dostane všechno na co ukáže může si na něj otevírat pusu, jsou jí 3 roky a 4 měsíce a on jí vozí v kočárku nebo nosí na ruce a spí s ním v jedné posteli. u nás chodí spát nejpozději v půl deváté kočár je už půl roku ve sklepě a už rok spí sama v pokojíčku. takže když přijede je to u nás šílený nikdy jsem mu nedělala naschvály ale s tímhle už si nevím rady a sociálku to nezajímá ![]()
Jestli se teď stěhuje o 120km dál a nastupuje do školy, tak je sice tahle rada asi na nic, ale co se nejdříve pokusit o střídavou péči? Možná, by to vyhovovalo i té matce ne? Pokud má malý u vás daleko lepší zázemí, zkus se zeptat na sociálce, co s tím. Co tak člověk občas slyší, tak dnešní soudy jsou asi už otevřenější střídavé péči, nebo rovnou svěření dítěte do péče otce. Držím palce, je od tebe skvělé, že ti na malém tak záleží ![]()
@Kirbisek střídavka právě není reálná ani teť už teť bydlí 60km odnás. A za takovích podmínek není reálná. Zázemí unás má dost dobré dokonce jsme mu i nově vymalovali a zařizujem lepší pokojík když teď bude školák
. U mamky má jen zahradní plastový nábytek a postele s pár plakáty aby to nebylo tak prázdné.
@ PaníBovaryová
přítelkyni nemá když měl přítelkyni nejevil o dceru zájem ale jakmile zůstal sám tak si dceru začal brát a jen jí rozmazluje a dovoluje jí to co má doma zakázaný. Už jsem byla i na sociálce ale prý se s tím nedá nic dělat
@terynka006 Tak by si měl nějakou najít a vyburcovat si ego na ní a nekazit dceru
Však jemu zas klesne hřebínek, až si nějakou najde. Ale která by ho chtěla s takovým přístupem k dítěti?
@PaníBovaryová no my už se doma modlíme aby si někoho našel, jenže s žádnou nevydrží. když byl s tou poslední tak mě přestal terorizovat a když od něj utekla začlo to nanovo na sociálce to pořád zkouší s výmyslama jenže dnes už nemůže nic dělat dceru mám svěřenou do péče krajským soudem v Ústí a proti tomu už nemůže nic dělat
jediný co mě štve je že takhle kazí dceru a ona to pak odnáší ale nenechám svoje dítě aby si ze mě dělalo hračku
@terynka006 Tý jo, s tak rozumnou matkou jsem už dlouho nemluvila
Většinou tady touží po tom, aby bývalý zůstal navždy sám a aby dítě rozmazloval nejvíc na světě
@chelsea001 píše:
No já nevim, ale jestli se stěhuje nebo ne, tak je to snad její věc ne? Asi jí hodně nenávidíš co?
no to je vždycky keců ohledně střídavé péče, že pro dítě není vůbec dobré, když se má pořád stěhovat, ale když se neustále stěhuje matka, tak už je to pro dítě v pořádku
@PaníBovaryová naopak naprosto nesouhlasím s tím aby jí rozmazloval nesnáším když v obchodě potkám ženskou s dítětem a vidím jak se pokouší všechno si vyřvat a nejvíc mě dorazilo když přijela a šla mi jí plácnout-ač to dělám nerada tak jí hned měla zpět a to nejsem žádná tyranka
@RencaVlkova Pochází z rodiny kde otec mláti matku a alkohol je unich na denním pořádku pro oba. Koupelnu nemaj a teplou vodu ohřívaj na kamnech a topení jen kamna v jedné místnosti. Tam s dětma žila střídavě (slíchali jsme od syna že děda babičku mlátí nebo že chce aby mu kluci přinesli pivo, nerad k ním teď jezdí). Teď jsou v podnájmu v pěkném bytě a asi se stěhují zas do pěkného nebo normálního bytu. Matka je asi normální jo má tři kluky tak toho je na ní moždá dost tak nějaký pohlavek padne nebo zakřičí ale určitě je nijak netýrá dokonce i začali chodit kouřit na balkon nebo ven tak to děti nemusí čuchat doma. Jo je pro ní přednější obývací stěna nebo cigára než zařídit klukům pěkně pokoj ale tak hračky maj, lidi žijou různě ale kvuli tomu se jim děti neberou.
Kdyby tu byla aspoň šance 50:50 tak by jsme určitě o syna bojovali, ale bojíme se na jednu stranu toho že jí akorát rozdráždíme a nakonec ho ani neuvidíme jednou za 14dní.