Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Líbí se mi, jak tu vždycky jeden, mluví za všechny a ještě dodá - taková jsou faktaNe nejsou, to je jen tvůj pohled na věc, nikoho jiného
Máš pravdu, jsem jediný na světě, kdo ví, že chlapi si občas odskočí… ![]()
@tanker píše:
Máš pravdu, jsem jediný na světě, kdo ví, že chlapi si občas odskočí…
Ze by si nerad kacel jeden strom v manzelstvi
![]()
Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět?? ![]()
@tanker píše:
Podle průzkumů skáčou spíš ženy.
![]()
@a_n_d_y045 píše:
Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět??
Je nová, jiná… On si může vybrat z mnoha postav, prsů, zadků, očí - jak v obchodě. O prožívání nejde.
@šmoulinka71 píše:
Podle průzkumů skáčou spíš ženy.![]()
![]()
![]()
To je pravda, dneska je spousta milenek, které se rády vrhají na manžela, že? ![]()
@tanker píše:
To je pravda, dneska je spousta milenek, které se rády vrhají na manžela, že?
No to moc ne.
![]()
@a_n_d_y045 píše:Řekl bych, že je tam táhne „to závaží“ mezi nohama…
Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět??
@tanker píše: Řekl bych, že je tam táhne „to závaží“ mezi nohama…Ty holky udělají vše bez reptání, dle přání zákazníka a votom to je…
To udělá i lecjaká flundra z ulice. A nemusí za to platit.
Spíš to chtějí mít bez závazků.
Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí.
On se vždycky nějaký trouba najde.
![]()
@šmoulinka71 píše:
Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí.![]()
![]()
![]()
![]()
@šmoulinka71 píše:
Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí.![]()
![]()
![]()
![]()
Naprosto souhlasím
Je to tak ![]()
@tanker píše:
Tak za prvé nejen chlapi
a za druhé, né každej chlap ![]()
@Sonarka píše:
Tak za prvé nejen chlapia za druhé, né každej chlap
Správně, ještě bych zmínil, že také existují gigolové a ženy je vyhledávají ze stejných důvodů, jako muži holky na privátech. Gigolo je profesionál a také nereptá a votom to je… ![]()
@tanker píše:
Správně, ještě bych zmínil, že také existují gigolové a ženy je vyhledávají ze stejných důvodů, jako muži holky na privátech. Gigolo je profesionál a také nereptá a votom to je…
Tak ale je i plno obyčejných chlapů, kteří odvedou svou práci bez reptání
Nemusí to být nutně gigolo ![]()