Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3522
5.5.15 12:43
@Sonarka píše:
Líbí se mi, jak tu vždycky jeden, mluví za všechny a ještě dodá - taková jsou fakta :palec: Ne nejsou, to je jen tvůj pohled na věc, nikoho jiného ;)

Máš pravdu, jsem jediný na světě, kdo ví, že chlapi si občas odskočí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
5.5.15 13:07
@tanker píše:
Máš pravdu, jsem jediný na světě, kdo ví, že chlapi si občas odskočí… :mrgreen:

Ze by si nerad kacel jeden strom v manzelstvi :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5.5.15 17:04

Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.5.15 17:59
@tanker píše:

Podle průzkumů skáčou spíš ženy. :think: :think: :think:  :think:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
5.5.15 18:03
@a_n_d_y045 píše:
Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět?? :think:

Je nová, jiná… On si může vybrat z mnoha postav, prsů, zadků, očí - jak v obchodě. O prožívání nejde.

• Citovat
  • Upravit
3522
5.5.15 18:11
@šmoulinka71 píše:
Podle průzkumů skáčou spíš ženy. :think: :think: :think: :think:

To je pravda, dneska je spousta milenek, které se rády vrhají na manžela, že? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.5.15 18:12
@tanker píše:
To je pravda, dneska je spousta milenek, které se rády vrhají na manžela, že? :P

No to moc ne. ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
3522
5.5.15 18:15
@a_n_d_y045 píše:
Rikam si, ze to tam chlapi tahne, jako ze to bude „slecna zkusena“ umet skvele, lip nez manzelka. Je to tak?? Zas to přece nemůže nijak prožívat, má jen dalšího z mnoha. Tak to by mě zajímalo jak to je. Nebo to radši nevědět?? :think:
Řekl bych, že je tam táhne „to závaží“ mezi nohama… :mrgreen: Ty holky udělají vše bez reptání, dle přání zákazníka a votom to je… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
5.5.15 18:46
@tanker píše: Řekl bych, že je tam táhne „to závaží“ mezi nohama… :mrgreen: Ty holky udělají vše bez reptání, dle přání zákazníka a votom to je… :mrgreen:

To udělá i lecjaká flundra z ulice. A nemusí za to platit. :lol: :lol: :lol: Spíš to chtějí mít bez závazků.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.5.15 18:49

Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí. ;) ;) ;) On se vždycky nějaký trouba najde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.5.15 19:17
@šmoulinka71 píše:
Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí. ;) ;) ;) On se vždycky nějaký trouba najde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: Jj máme to v tomhle jednodušší, vlastně je mi těch chlapů tak trochu líto, když si chtějí vrznout, musejí za to zaplatit, ať už milence nebo šlapce :mrgreen: A nám stačí mrknout a je to :P
  • Citovat
  • Upravit
3522
5.5.15 19:17
@šmoulinka71 píše:
Oni to maj chlapi v tomhle horší, ženská když si chce pořádně zašuškat, tak si najde borce, který ji ještě zahrne dárečkama, ženská za to platit nemusí. ;) ;) ;) On se vždycky nějaký trouba najde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naprosto souhlasím :palec: :palec: Je to tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.5.15 19:20
@tanker píše:

Tak za prvé nejen chlapi ;) a za druhé, né každej chlap ;)

• Citovat
  • Upravit
3522
5.5.15 19:32
@Sonarka píše:
Tak za prvé nejen chlapi ;) a za druhé, né každej chlap ;)

Správně, ještě bych zmínil, že také existují gigolové a ženy je vyhledávají ze stejných důvodů, jako muži holky na privátech. Gigolo je profesionál a také nereptá a votom to je… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.5.15 19:34
@tanker píše:
Správně, ještě bych zmínil, že také existují gigolové a ženy je vyhledávají ze stejných důvodů, jako muži holky na privátech. Gigolo je profesionál a také nereptá a votom to je… :mrgreen:

Tak ale je i plno obyčejných chlapů, kteří odvedou svou práci bez reptání :P Nemusí to být nutně gigolo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky