Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hradnipani píše:
Ja netvrdim, ze vim jak to funguje..jen jsem se nad tim tak zamyslela. Co se toho uzivani tyce, tak s gigolem tam asi take musi fungovat nejaka chemie, tak jako u muzu, vyberou si asi tu co se jim libi a ne kazdou. Pro mne by dlouhodobe asi bylo ponizujici byt tou milenkou cekankou (je vseobecne znamo, nekolik orgasmu a zenska je zamilovana
), takhle je to alespon na ferovku, oba vi o co se jedna.
Ale tohle funguje i u milenců. Že ví na čem jsou.. A proč by žena měla být čekanka když si chce jen užít? ![]()
@Honza 12 píše:
Ale tohle funguje i u milenců. Že ví na čem jsou.. A proč by žena měla být čekanka když si chce jen užít?
@Anonymní píše:
Já jsem bisexuálka a ocenila bych erotické služby od žen pro ženy, anonym, je to citlivé.
Je spousta žen (holek) na privátech, co Ti rády vyhoví - placené. Na seznamkách je hodně inzerátů : žena bi hledá ženu bi, pak to bude bez placení, nebo na dohodě. Jestli chceš vyloženě placenou erotickou službu - tak napiš do vyhledávače a vyber si na privátě. Hodně štěstí!
![]()
Kdybych se dozvěděla, že můj přítel měl cokoliv s nějakou z bordelu, okamžitě bych to s ním ukončila. Netolerovala bych to v žádném případě!!! ![]()
@Niki278 píše:
Kdybych se dozvěděla, že můj přítel měl cokoliv s nějakou z bordelu, okamžitě bych to s ním ukončila. Netolerovala bych to v žádném případě!!!
Toť otázka, jestli by ses to vůbec dozvěděla a on tam chodil v klidu dál ![]()
@Lima69 píše:
Toť otázka, jestli by ses to vůbec dozvěděla a on tam chodil v klidu dál
Limo, správně
Od toho jsou Bordely, aby se to ženy nikdy nedozvěděly…
![]()
@tanker píše:
Limo, správněOd toho jsou Bordely, aby se to ženy nikdy nedozvěděly…
![]()
pravidelný návštěvník to musí dobře vědět že
![]()
@Lima69 píše:
pravidelný návštěvník to musí dobře vědět že![]()
Hlavně, aby nebyl manžílek tím pravidelným…
![]()
@tanker píše:
Hlavně, aby nebyl manžílek tím pravidelným…![]()
![]()
ať si odskočí
![]()
@Lima69 píše:
ať si odskočí![]()
![]()
Ano, velmi tolerantní! Správná manželka a votom to je…
![]()
@tanker píše:
Ano, velmi tolerantní! Správná manželka a votom to je…![]()
snad mu nebudu bránit
ještě mu přidám nějaké prašule do kapsy, aby si chlapec pořádně užil ![]()
@Lima69 píše:
snad mu nebudu bránitještě mu přidám nějaké prašule do kapsy, aby si chlapec pořádně užil
Tebe bych chtěl mít doma = sen každého chlapa, jít do bordelu a mít to zaplacený…
![]()
@tanker píše:
Tebe bych chtěl mít doma = sen každého chlapa, jít do bordelu a mít to zaplacený…![]()
![]()
neříkej 2×
![]()
Tak i s milencem to může být na férovku, když si oba řeknou, že je to jen o sexu..samozřejmě se to může zvrtnout, ale to už je na jiné povídání. A ženská přeci nemusí být za žádnou čekanku, když to bere taky jen jako zpestření.