Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
9.5.15 11:56
@hradnipani píše:
Ja netvrdim, ze vim jak to funguje.. :) jen jsem se nad tim tak zamyslela. Co se toho uzivani tyce, tak s gigolem tam asi take musi fungovat nejaka chemie, tak jako u muzu, vyberou si asi tu co se jim libi a ne kazdou. Pro mne by dlouhodobe asi bylo ponizujici byt tou milenkou cekankou (je vseobecne znamo, nekolik orgasmu a zenska je zamilovana :o), takhle je to alespon na ferovku, oba vi o co se jedna.

Tak i s milencem to může být na férovku, když si oba řeknou, že je to jen o sexu..samozřejmě se to může zvrtnout, ale to už je na jiné povídání. A ženská přeci nemusí být za žádnou čekanku, když to bere taky jen jako zpestření.

• Citovat
  • Upravit
30194
9.5.15 12:17
@hradnipani píše:
Ja netvrdim, ze vim jak to funguje.. :) jen jsem se nad tim tak zamyslela. Co se toho uzivani tyce, tak s gigolem tam asi take musi fungovat nejaka chemie, tak jako u muzu, vyberou si asi tu co se jim libi a ne kazdou. Pro mne by dlouhodobe asi bylo ponizujici byt tou milenkou cekankou (je vseobecne znamo, nekolik orgasmu a zenska je zamilovana :o), takhle je to alespon na ferovku, oba vi o co se jedna.

Ale tohle funguje i u milenců. Že ví na čem jsou.. A proč by žena měla být čekanka když si chce jen užít? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.5.15 15:43
@Honza 12 píše:
Ale tohle funguje i u milenců. Že ví na čem jsou.. A proč by žena měla být čekanka když si chce jen užít? :mavam:
:palec: Přesně
  • Citovat
  • Upravit
3522
10.5.15 09:30
@Anonymní píše:
Já jsem bisexuálka a ocenila bych erotické služby od žen pro ženy, anonym, je to citlivé.

Je spousta žen (holek) na privátech, co Ti rády vyhoví - placené. Na seznamkách je hodně inzerátů : žena bi hledá ženu bi, pak to bude bez placení, nebo na dohodě. Jestli chceš vyloženě placenou erotickou službu - tak napiš do vyhledávače a vyber si na privátě. Hodně štěstí! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki278
10.5.15 14:08

Kdybych se dozvěděla, že můj přítel měl cokoliv s nějakou z bordelu, okamžitě bych to s ním ukončila. Netolerovala bych to v žádném případě!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
10.5.15 14:57
@Niki278 píše:
Kdybych se dozvěděla, že můj přítel měl cokoliv s nějakou z bordelu, okamžitě bych to s ním ukončila. Netolerovala bych to v žádném případě!!! :zed:

Toť otázka, jestli by ses to vůbec dozvěděla a on tam chodil v klidu dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3522
10.5.15 15:43
@Lima69 píše:
Toť otázka, jestli by ses to vůbec dozvěděla a on tam chodil v klidu dál :nevim:

Limo, správně :mrgreen: Od toho jsou Bordely, aby se to ženy nikdy nedozvěděly… :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
10.5.15 15:45
@tanker píše:
Limo, správně :mrgreen: Od toho jsou Bordely, aby se to ženy nikdy nedozvěděly… :potlesk: :lol:

pravidelný návštěvník to musí dobře vědět že :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3522
10.5.15 15:48
@Lima69 píše:
pravidelný návštěvník to musí dobře vědět že :mrgreen: :mrgreen:

Hlavně, aby nebyl manžílek tím pravidelným… :mrgreen: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
10.5.15 15:52
@tanker píše:
Hlavně, aby nebyl manžílek tím pravidelným… :mrgreen: :jazyk: :lol:

ať si odskočí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3522
10.5.15 15:57
@Lima69 píše:

Ano, velmi tolerantní! Správná manželka a votom to je… :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
10.5.15 16:00
@tanker píše:
Ano, velmi tolerantní! Správná manželka a votom to je… :palec: :potlesk:

snad mu nebudu bránit :nevim: ještě mu přidám nějaké prašule do kapsy, aby si chlapec pořádně užil ;)

• Citovat
  • Upravit
3522
10.5.15 16:05
@Lima69 píše:
snad mu nebudu bránit :nevim: ještě mu přidám nějaké prašule do kapsy, aby si chlapec pořádně užil ;)

Tebe bych chtěl mít doma = sen každého chlapa, jít do bordelu a mít to zaplacený… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.5.15 16:07
@Lima69 píše:
:mrgreen: :mrgreen: A doma mají myši prééé :jazyk: :jazyk:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
10.5.15 16:08
@tanker píše:
Tebe bych chtěl mít doma = sen každého chlapa, jít do bordelu a mít to zaplacený… :palec: :palec: :palec:

neříkej 2× :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí