Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3522
5.5.15 19:42
@Sonarka píše:
Tak ale je i plno obyčejných chlapů, kteří odvedou svou práci bez reptání :P Nemusí to být nutně gigolo ;)

Máš částečně pravdu, pokud je žena atraktivní tak ano, je dost vytížených podnikatelek (např. méně atraktivních apd.) a Ty pravidelně a velmi intenzivně Gigola navštěvují, mám kamaráda a on dělá Gigola, věř, že je to tak… Ty ženy jsou velmi velmi náročné… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 21:03
@Kobliha51 píše:
Je nová, jiná… On si může vybrat z mnoha postav, prsů, zadků, očí - jak v obchodě. O prožívání nejde.

Nojono, asi prostě přijde, zaplatí a má, co potřebuje. A taky bude hodně na tom co říkala @šmoulinka, že chlapi to nemají stejné jako ženské s příležitostí. I když, už je hodně seznamek na netu, tak to přeci jde i tak. Zas to není pro zadané. No, je taky myslím dobré, že se lidi neberou už ve 20 jako dřív a mají třeba několik vztahů. Trochu se vybouří, než najdou toho pravého (tu pravou). A nemusí to dohánět později s gigolem/v podnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.5.15 07:33
@a_n_d_y045 píše:
Nojono, asi prostě přijde, zaplatí a má, co potřebuje. A taky bude hodně na tom co říkala @šmoulinka, že chlapi to nemají stejné jako ženské s příležitostí. I když, už je hodně seznamek na netu, tak to přeci jde i tak. Zas to není pro zadané. No, je taky myslím dobré, že se lidi neberou už ve 20 jako dřív a mají třeba několik vztahů. Trochu se vybouří, než najdou toho pravého (tu pravou). A nemusí to dohánět později s gigolem/v podnicích.

A nebo si zvyknou, že je jim vlastně fajn a už si nechtějí na nikoho a nic zvykat a i ve vztahu chtějí být svobodní.

• Citovat
  • Upravit
6.5.15 15:09

@Kobliha51 taky možnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
6.5.15 15:20

Nechtěla bych o tom vědět, protože bych to tolerovat nedokázala. Částečně rozumím tomu, že chlapy to táhne prozkoumat neprobádané, ale když už se tak rozhodne, měl by být natolik opatrný, aby to ta ženská doma nezjistila. To samé naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 15:26

Přesně tak. Sice jsem zjišťovala co a jak, ale taky bych se nad to v žádném případě neuměla přenést. Ani při předávání plného kufru bych se ho nemohla dotknout ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.5.15 13:11
@tanker píše:
Máš částečně pravdu, pokud je žena atraktivní tak ano, je dost vytížených podnikatelek (např. méně atraktivních apd.) a Ty pravidelně a velmi intenzivně Gigola navštěvují, mám kamaráda a on dělá Gigola, věř, že je to tak… Ty ženy jsou velmi velmi náročné… :mrgreen:

Tak možné to je, ale je spousta žen, co jsou náročné a dokážou si najít milence, co plně uspokojí jejich potřeby a platit nemusí. Ale pokud chce žena hned a chce kvalitu a třeba je i zoufalá a nikdo není po ruce, tak je asi gigolo jistá alternativa :D. Já si to tedy neumím představit platit za to chlapovi :D Ale já to zatím nemám zapotřebí naštěstí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.15 14:15

Já jsem bisexuálka a ocenila bych erotické služby od žen pro ženy, anonym, je to citlivé.

• Citovat
  • Upravit
411
8.5.15 15:05
@Sonarka píše:
Tak možné to je, ale je spousta žen, co jsou náročné a dokážou si najít milence, co plně uspokojí jejich potřeby a platit nemusí. Ale pokud chce žena hned a chce kvalitu a třeba je i zoufalá a nikdo není po ruce, tak je asi gigolo jistá alternativa :D. Já si to tedy neumím představit platit za to chlapovi :D Ale já to zatím nemám zapotřebí naštěstí ;)

tady to mozna neni o tom zda to clovek ma zapotrebi nebo ne, ale tak jako u muzu, jedna se o sluzbu, tak nemusis mit strach, ze te gigolo nebude chtit uspokojit (bude chtit, aby jsi byla vracejici se zakaznik) nebo, ze te bude chtit na vic tzv. na vztah. jen je to tak nejak bez citu, coz by mne delalo problem. Na druhe strane, u milencu je to asi stejne, ty jen delaji, ze ano a pri tom jde asi jen take o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.5.15 18:40
@hradnipani píše:
tady to mozna neni o tom zda to clovek ma zapotrebi nebo ne, ale tak jako u muzu, jedna se o sluzbu, tak nemusis mit strach, ze te gigolo nebude chtit uspokojit (bude chtit, aby jsi byla vracejici se zakaznik) nebo, ze te bude chtit na vic tzv. na vztah. jen je to tak nejak bez citu, coz by mne delalo problem. Na druhe strane, u milencu je to asi stejne, ty jen delaji, ze ano a pri tom jde asi jen take o sex.

No mně by to přišlo ponižující, platit za to chlapovi a ani bych si to neužila, vlastně mě to nikdy nenapadlo, abych pravdu řekla. A milence si člověk vybírá sám, musí tam být nějaká chemie a jiskra, třeba se i déle znát a tím pádem je tam i jakási důvěra, to by mi s nějakým cizím chlápkem dost chybělo, no neumim si to představit..

• Citovat
  • Upravit
411
8.5.15 21:42

Ja netvrdim, ze vim jak to funguje.. :) jen jsem se nad tim tak zamyslela. Co se toho uzivani tyce, tak s gigolem tam asi take musi fungovat nejaka chemie, tak jako u muzu, vyberou si asi tu co se jim libi a ne kazdou. Pro mne by dlouhodobe asi bylo ponizujici byt tou milenkou cekankou (je vseobecne znamo, nekolik orgasmu a zenska je zamilovana :o), takhle je to alespon na ferovku, oba vi o co se jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.5.15 22:13
@hradnipani píše:
je vseobecne znamo, nekolik orgasmu a zenska je zamilovana

tak podle této tvé teorie jsou úplně v pohodě ženské, co nemají orgasmus

a pak je teda průšvih mít orgasmus s gigolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.5.15 22:33

;o) No dobra, ja uz toho uvazovani necham… nemam totiz protiargument ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
8.5.15 22:56

Nečetla jsem celou diskuzi, nevím, jestli to tu někdo nezmínil, ale i kdyby chlap použil s tou prostitutkou kondom, tak zvyšuje riziko nakažení HPV viry. Představa, že kvůli nevěrnýmu partnerovi budu muset na konizaci nebo rovnou na odebrání dělohy, je strašná. Za mě tedy ne - netolerovala bych to nikomu.

„Způsob přenosu papilomavirů •Kondom nemusí chránit před jeho přenosem, ale omezuje riziko přenosu infekce (ať již z partnera na partnerku nebo naopak). Je nutné zamezit přenosu HPV ještě před jeho použitím.“
 http://hpvinfo.cz/prenos-HPV-viru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
8.5.15 23:08
@enyf píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, nevím, jestli to tu někdo nezmínil, ale i kdyby chlap použil s tou prostitutkou kondom, tak zvyšuje riziko nakažení HPV viry. Představa, že kvůli nevěrnýmu partnerovi budu muset na konizaci nebo rovnou na odebrání dělohy, je strašná. Za mě tedy ne - netolerovala bych to nikomu.„Způsob přenosu papilomavirů •Kondom nemusí chránit před jeho přenosem, ale omezuje riziko přenosu infekce (ať již z partnera na partnerku nebo naopak). Je nutné zamezit přenosu HPV ještě před jeho použitím.“
http://hpvinfo.cz/prenos-HPV-viru

a nejhorsi na tom je, ze ta zena se nikdy nedopatra od koho to vlastne chytla, protoze ten HPV virus muze byt v tele neaktivni az 20 let. Vetsina zen melo vice jak jednoho partnera a tim nemyslim jen na sex jako takovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí