Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WERISKA píše:
mám je docela ráda, tak se nezlob, ale ne..![]()
![]()
Chápu, asi by ve zdraví nepřežily moji velkou vášeň…
![]()
@Sonarka píše:
A proč by měla být naivní? Já svému partnerovi taky věřím, že v bordelu nikdy nebyl a ani to nemá v nejbližší době v plánu. Každej chlap takovej neníTakže každá ženská, co věří svému partnerovi, je naivka?
To máš zvláštní přístup.
Souhlas.
Každej chlap opravdu nechodí do bordelu. ![]()
Někteří mají milenku (milenky)… ![]()
@tanker píše:
Chápu, asi by ve zdraví nepřežily moji velkou vášeň…![]()
@Inaris píše:
No, vidím, že jsem Ti šlápla na kuří oko; jsi na to téma evidentně citlivá a vlastně teď přiznáváš, že to, co jsi napsala, není výsledkem solidního „průzkumu v terénu“, ale Tvých zbožných přání.
A jestli si myslíš, že kdo v 50ti už zná o lidech pravdu, že nemá štěstí, tak jsi úplně mimo. Samozřejmě ž každý je jiný, ale kdo má sexuální apetit a doma se mu ho nedostává, prostě jde do hampejzu nebo má milenku.
Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:21
Já osobně jsem radši, že mi partner kdysi řekl, že v případě nedostatku sexu by si tam zašel, než když Tobě doma chlap nalhává něco o věrnosti až za hrob a kdoví kde právě je, že.
Otevři oči.Jestli máš ovšem odvahu.
Aha, no to se tedy velice pleteš, jen nesnáším takové slepice, které chlap podvádí a budou tu psát, že to tak mají všechny. A mimo jsi ty, že ty máš takovou zkušenost, za to já fakt nemůžu. A nepsala jsem vůbec o manželovi, ten mě to určitě neříkal.
A já bych se ani neptala.
Ale za svůj život jsem měla spoustu chlapů, jak v posteli, tak jako kamarádů.
@tanker píše:
Souhlas.Každej chlap opravdu nechodí do bordelu.
Někteří mají milenku (milenky)…
ne každý a to má finance a žaludek ![]()
@WERISKA píše:
ne každý a to má finance a žaludek
Tak hlavně kdyby tam chodil každej, tak si dokážu spočítat, kolik by takových bordelů muselo být že?
A u nás není ani jeden, hmmm, tak asi někde jinde bude narváno.
![]()
@mowla píše:
Tak hlavně kdyby tam chodil každej, tak si dokážu spočítat, kolik by takových bordelů muselo být že?![]()
![]()
![]()
A u nás není ani jeden, hmmm, tak asi někde jinde bude narváno.
![]()
![]()
![]()
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická).
Můj chlap není nadržený, to spíš já.
![]()
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Spočítej si, kolik chlapů denně ta prostitutka obslouží. A že tam samozřejmě chlap nejezdí z finančních důvodů obden. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická).Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:33
Když si vezmeš kalkulačku a spočítáš si, kolik je chlapů a kolik bordelů, tak by musely být takové fronty jako za komoušů na banány. Schválně si to spočítej, za jak dlouho by na toho tvýho přišla řada.
@Inaris píše:
Nepředpokládám, že bydlíš na kraji světa. A nějakých 50 km není pro nadrženého chlapa žádná překážka, probůh. Spočítej si, kolik chlapů denně ta prostitutka obslouží. A že tam samozřejmě chlap nejezdí z finančních důvodů obden. Kolik Ti je? (to byla jen řečnická).Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:33
ty počítáš chlapovi kilometry?? Kolik toho jinam ujede? ![]()
Já ho nehlídám, a každá rozumná taky ne..
se bojíš, že ho tak hlídáš, vid??
neboj, to přejde
![]()
@Inaris píše:No tak jednak o tom slyším doma, partner je hodně upřímný a dělá mezi téměř samými chlapy (můj ex o tom naopak nikdy nemluvil, byl rozený diplomat, ten zas pracoval výhradně v ženském kolektivu), a jednak mám dobrou tisícovku chlapů kolem sebe denně a za sebou v mých letech bezpočet akcí, kdy se povídalo a ženatí sváděli, a mnozí se mi hodně svěřují s těmi názory na sex. Ne že by se mi to poslouchalo dobře. Akorát za těch dvacet let mezi nim mi začalo být líto těch holek, které tak vehementně bojují za to, že ten jejich by fakt nešel.. Holt jsem přišla o iluze, ale jedno pozitivum to má: beru to dnes už velmi zlehka. Prostě život je takový, no.
![]()
V život by mě nenapadlo hlídat v kolika km. je nějaká prostitutka
![]()