Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kitty88 píše:
Tak prostitutky chodí běžně bez gumy ale rozhodně neee za pětikiloTo možná bylo jen ve filmu… hoši Gutentag
Ve skutečnosti za to chtějí okolo 6tisíc
Se koukněte na googlu na eskortní služby tam mají prostitutky profily a píšou tam svojí výšku váhu a služby které poskytují
Jen málokterá tam má napsaná že chce sex pouze s ochranou
Například Silva (Slečinka co se hlásila do reality Vyvolení ale nedostala se)tam má profil pod přezdívkou Pamela a poskytuje služby bez gumy a prosí pány co jsou na hotelu sami aby jí zavolali že jim to za 6000kč udělá
Tyhle prostitutky si potom na facebooku hrajou na velké bohaté dámy a fotěj se s kabelkami za 30 000kč atd. Ale k té kabelce mají i filcky a H. i. V na krku
tý jo, zírám
![]()
já jsem muž, ale takovýhle informace tedy nemám
běžně bez gumy???
![]()
a ta cena
![]()
asi jsem z jinýho století
![]()
aneb pokud je tohle pravda, jsem rád, že jsem s prostitutkou ještě nebyl (ani v bordelu)
(než dát tuhle cenu, tak ho radši strčím do drtičky
)
@Inaris píše:
Přidávám se. Až po letech mi exmanžel řekl, že si běžně chlapi volali eskortholky na pokoje, když firemně někam po republice vyjeli. Tedy on prý ne.
Ale na otázku v nadpisu: nedá se říct, že by mi ten pocit nevadil (že třeba byl s prostitutkou), ale na druhé straně bohužel jeho stálá milenka za celé roky udělala naší rodině daleko víc svinstva, než nějaká noční dvouhodinová návštěva holky, která si na něho dnes už ani nevzpomene.
A ještě dodatek - zaznívá tu přesně to, co říkávám: ženský jsou neuvěřitelně naivní. Když si myslí, že ten jejich NE.
s
asi jsem tedy jediná výjimka v týhle republice. Ale já v bordelu nikdy nebyl (ani na drinku
) a na šlapku nikdy ani nešáhl. A to ani nyní, když jsem delší dobu bez partnerky.
Nebudu generalizovat, ale určitě nejsem jediný ![]()
@Dundee2 píše:
tý jo, zírám![]()
![]()
![]()
já jsem muž, ale takovýhle informace tedy nemám
běžně bez gumy???![]()
![]()
![]()
a ta cena![]()
![]()
![]()
![]()
asi jsem z jinýho století
aneb pokud je tohle pravda, jsem rád, že jsem s prostitutkou ještě nebyl (ani v bordelu)![]()
![]()
(než dát tuhle cenu, tak ho radši strčím do drtičky![]()
![]()
)
Ty jsi tam nikdy nebyl jo? Vždyť tam přeci chodí každý, nevšiml sis těch front před bordelem?
@Dundee2 píše:
s
asi jsem tedy jediná výjimka v týhle republice. Ale já v bordelu nikdy nebyl (ani na drinku) a na šlapku nikdy ani nešáhl. A to ani nyní, když jsem delší dobu bez partnerky.
Nebudu generalizovat, ale určitě nejsem jediný
Neboj nejsi jediný.
Já myslím, že tam nechodí ani polovina.
@Inaris píše:
No, oni to tahle neberou, Sonarko. U nich je to prý potřeba stejně jako když mají hlad. Nepociťují nic kolem svědomí.
Pro mě je zvláštní, když jsem se pár chlapů zeptala, co by na to řekli, kdby jejich sestra, máti, dcera dělaly tuto profesi. Nééé, to néééé!!! Ale lehnout na cizí jako na spotřební zboží, to jim nevadí.
Ostatně - uznávám, že je to asi jenom stejné pokrytectví, jako když já neublížím zvířeti, ale maso jím.
za sebe rovnou říkám že nesouhlasím. Mě by svědomí tedy žralo. Asi jsem tedy blbě vychován - vynadám tedy své matce za blbou výchovu
![]()
@mowla píše:
Tak to se mýlíš, většina neměla partnerky. A i ti, kteří je měli, tak já je neznala. Asi se každá pohybujeme v jiné společnosti.
souhlas. jsem chlap a žiju v jiné společnosti než @Inaris
@Inaris píše:
Ježiš, Ty jsi úplně mimo. Ženy jsou možná majetnější, co se týká manželů a hlídání hnízda. Ale chlapi jsou o 100 % majetnější v tom, že by jim někdo oš. kal partnerku. Ty jsi nic nečetla o průzkumech, že jim daleko víc vadí, jestli jejich ženská s někým spala nebo ne? Je jim jedno, jestli cizímu chlapovi vaříš, ale není jim jedno, jestli se Tě dotýkají.
tvl - co je tohle za blábol. život se nežije podle průzkumů. Jestli jsou vaše názory přepisem toho, co píšou v Blesku, tak chápu proč jsou vaše názory úplně mimo reálný život. Nebo každý z nás žije v úplně jiném paralelním světě.
@Inaris píše:
No, vidím, že jsem Ti šlápla na kuří oko; jsi na to téma evidentně citlivá a vlastně teď přiznáváš, že to, co jsi napsala, není výsledkem solidního „průzkumu v terénu“, ale Tvých zbožných přání.
A jestli si myslíš, že kdo v 50ti už zná o lidech pravdu, že nemá štěstí, tak jsi úplně mimo. Samozřejmě ž každý je jiný, ale kdo má sexuální apetit a doma se mu ho nedostává, prostě jde do hampejzu nebo má milenku.
Příspěvek upraven 10.10.15 v 16:21
Já osobně jsem radši, že mi partner kdysi řekl, že v případě nedostatku sexu by si tam zašel, než když Tobě doma chlap nalhává něco o věrnosti až za hrob a kdoví kde právě je, že.
Otevři oči.Jestli máš ovšem odvahu.
protože nechci být hulvát - tak odpovím slušně. Měla byste změnit léky neb alepsoň doktora. ![]()
@mowla píše:
Tak hlavně kdyby tam chodil každej, tak si dokážu spočítat, kolik by takových bordelů muselo být že?![]()
![]()
![]()
A u nás není ani jeden, hmmm, tak asi někde jinde bude narváno.
![]()
![]()
![]()
přesně - u nás byl jen jeden a už ho dávno zavřeli - finančně zkrachoval (a to jsme město o 75tis. obyv.). Kde je tedy ten bordel, kde si chlap musí vystát několikahodinovou frontu, aby přišel na řadu???
.
Matematicky to vůbec nevychází.
A (já tedy nevím, kolik chlapů ta osoba u červených lampiček denně zvládne) kde by ty ženské vzali? Ty co jsou doma, sex neprovozují (proto jejich chlapi chodí do bordelu) - takže tyto to nebudou, milenky to taky nebudou (ty mají jiné partnery), ty co jsou v pracovní době v zaměstnání to taky asi nejsou, ty na RD/MD také ne.
Takže drtivá většina z nich - musí být „dovezena“ z venku.
. Myslíte, že tu u náš žije 100.000 až 500tis. žen z ciziny co provozují jen prostituci? V tomhle počtu by se to nedalo utajit, takže jsou tu legálně.
Když nic jiného, matematicky to vůbec nevychází ![]()
@Sonarka píše:
1000 chlapů denně a všichni se ti svěřují o svých sex. fantaziích, jasně![]()
A neděláš náhodou v tom hampejzu ty sama?
Že máš tolik špatných zkušeností a potkáváš samé ku*evníky
![]()
napadlo mne to samé, ale nechtěl jsem to psát. druhou možností je, že pracuje v nějaké sexuální poradně či manželské poradně a projevuje se u ní profesionální deformace
![]()
@Katy 7 píše:
Ty jsi vtipná. Ty nám u toho vaříš kafe, že to víš tak jistě?![]()
ne, @Inaris ona vás u toho přímo sleduje
a stopuje vám to. a za základě toho udělá celorepublikový závěr
![]()
@Kitty88 mě stačí jen to že jsi schopná jít se ženáčem
, to vypovídá víc než dost ![]()
@Inaris píše:
Holčičko zlatá, Ty ještě víš tak málo o životě. Skoro mě děsí, že tuším, že jednou taky budeš potřebovat obejmout…
Nevyhýbá se to totiž nikomu. Čím víc se člověk něčemu vysmívá, tím rychleji ho to dožene. Možná je u mládí zdrojem optimismu to, že o tom zatím neví.
tak tohle už je na skotské střiky a zavřít do Beřkovic. @Inaris doporučuji navštívit psychiatra a nafasovat tunu léků. Tohle už je hodně nenormálmí.