Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Taky myslím. Ale na druhou stranu je mi takových lidí líto, musí být ubíjející, myslet si o každém, koho potkám, že je to bezcharakterní křivák. S takovým vnitřním nastavením, bych žít nechtěla. Radši budu ta „naivní“ a budu lidem kolem sebe důvěřovatVšak se taky říká, že člověk dostává jen to, co očekává
@Sonarka píše:
Jasně, že se o tom ví, to jen oni si myslí, že nevíAle nikdo jim tam přece nepřijde říct : „víme o vás“
Lidi si tohle mezi sebou jen šuškaj
Tak když myslíte, zřejmě o tom víte víc než já, no… ![]()
Přijde mi směšné, že se tady obouváte do holky, která řekla svůj (nešťastný) názor, že VŠICHNI muži, tedy i těch žen, co tvrdí, že ne, jsou nevěrní, apod., přitom teď děláte to samé, když VY tvrdíte MNĚ, že o NÁS NAŠI sousedi věděli…
Já vím na 99,9% že ne, ale nebudu plevelit diskuzi tím, abych vám dokazovala proč jsem si tím tak jistá.
Ale to je jedno, nepřišla jsem se dohadovat, pouze říct, že opravdu minimálně těch 60% mužů bylo ženatých (a pohledných) a podle fotek, co mi ukazovali měli doma opravdu nádherné ženy, sexu doma údajně měli dost i všechno ostatní klapalo, jen orostě chtěli občas vyzkoušet něco jiného no, výjimkou nebylo ani když se pohledný 40 letý podnikatel, mající doma štíhlou blondýnu objednal k poměrně silné a celkově ne moc hezké kolegyni… Žádné neříkám, že ji její manžel podvádí, pouze konstatuji, že stejně tak jako tuto „práci“ dělají děvčata, do kterých byste to neřekly, tak stejně tak jim za to platí lidé, do kterých byste to taktéž neřekly a opravdu jich není málo.
@Anonymní píše:
Tak když myslíte, zřejmě o tom víte víc než já, no…
Přijde mi směšné, že se tady obouváte do holky, která řekla svůj (nešťastný) názor, že VŠICHNI muži, tedy i těch žen, co tvrdí, že ne, jsou nevěrní, apod., přitom teď děláte to samé, když VY tvrdíte MNĚ, že o NÁS NAŠI sousedi věděli…
Já vím na 99,9% že ne, ale nebudu plevelit diskuzi tím, abych vám dokazovala proč jsem si tím tak jistá.
Ale to je jedno, nepřišla jsem se dohadovat, pouze říct, že opravdu minimálně těch 60% mužů bylo ženatých (a pohledných) a podle fotek, co mi ukazovali měli doma opravdu nádherné ženy, sexu doma údajně měli dost i všechno ostatní klapalo, jen orostě chtěli občas vyzkoušet něco jiného no, výjimkou nebylo ani když se pohledný 40 letý podnikatel, mající doma štíhlou blondýnu objednal k poměrně silné a celkově ne moc hezké kolegyni… Žádné neříkám, že ji její manžel podvádí, pouze konstatuji, že stejně tak jako tuto „práci“ dělají děvčata, do kterých byste to neřekly, tak stejně tak jim za to platí lidé, do kterých byste to taktéž neřekly a opravdu jich není málo.
Musím souhlasit
Ale jim to nevysvětlíš nemají žádné zkušenosti
Necháme je přitom že jsme hříšnice a nemáme sebeuctu a jsme ty nejhorší na světě
Však oni si na nás jednou vzpomenou
@Anonymní píše:
Souhlasím.
Krásné a mladé studentky (hlavně v Praze) jsou toho dokladem.
Po vystudování budou pracovat na úřadech, v bankách, atd.
![]()
Kolik stojí české prostitutky? Sex za tři stovky i sto tisíc!
http://www.ahaonline.cz/…o-tisic.html
Kolik si vydělá česká prostitutka? Ty částky vás šokují!
@Anonymní píše:
Ale o čem to vypovídá, že tam chodí i ženatí muži. My nejsme naivní, aby jsme si mysleli, že to tak není, ale není to každej chlap. Nebo mi chceš říct, že jsi spala s celým městem a se všema chlapama z okolních vesnic? A dělej si co chceš, když tě to uspokojuje že jsi matrací.
Mně by taková práce neuspokojovala, ba naopak bych se styděla.
Slavní, které načapali s prostitutkou.
@tanker píše:
Slavní, které načapali s prostitutkou.http://www.blesk.cz/…itutkou.html
http://www.blesk.cz/…-hudler.html
Taky budeš partnerce tolerovat milence?
@mowla Já prostitutky ráda nemám ale pokud někoho sex uspokojuje proč hned matrace?
Všichni sex berete něco jako smrtelný hřích nebo já nevim ![]()
@mowla píše:
Ale o čem to vypovídá, že tam chodí i ženatí muži. My nejsme naivní, aby jsme si mysleli, že to tak není, ale není to každej chlap. Nebo mi chceš říct, že jsi spala s celým městem a se všema chlapama z okolních vesnic? A dělej si co chceš, když tě to uspokojuje že jsi matrací.![]()
![]()
![]()
Mně by taková práce neuspokojovala, ba naopak bych se styděla.
Vypovídá to o tom, že tam chodí víc lidí, než si většina zde diskutujících myslí a také o tom, že to v 90% nejsou žádní zoufalci, jak tu také párkrát padlo, nic víc, nic míň, jen jsem chtěla určité věci objasnit, nemám ráda, když se lidé (ještě ke všemu se skoro 100% jistotou) vyjadřují k něčemu, čemu nerozumí a o čem nic neví, ať už se jedná o mikrobiologii, vaření nebo prostituci.
A že to dělá každý jsem nikdy neřekla, pouze že je takových opravdu dost.
Chápu, že diskuze je od slova diskutovat, ale každého slova se snad chytat nemusíme, ne?
A to, co mně vyhovuje nebo ne a jak se cítím, si myslím, že sem také nepatří. ![]()
@mowla píše:
Taky budeš partnerce tolerovat milence?
Ať si jednou za čas užije, když se o tom nikdy nedozvím.
Pochybuju, že by na to měla pomyšlení, když má se mnou sexu velmi moc - až až… ![]()
@Kitty88 píše:
Musím souhlasitAle jim to nevysvětlíš nemají žádné zkušenosti
Necháme je přitom že jsme hříšnice a nemáme sebeuctu a jsme ty nejhorší na světě
Však oni si na nás jednou vzpomenou
Zkušenosti s čím? Dělat matračku ženatým chlapům? Ne tak takovou zkušenost opravdu nemám a nemyslím si, že bych tím o něco přicházela
![]()
@Dundee2 tak soude dle tve grafomanie bys mel medikaci zmenit spis ty. A taky nesoudit svet podle sveho omezeneho vyhledu. Mam radu znamych, pracuju v kolektivu prevazne samostatnych a celkem uspesnych chlapu, a naprosta vetsina, naprosta, vyhledava obcas sluzby placeneho sexu. A to i slusnaci tatkove od rodin, do kterych bych to take nerekl, az jsem sam cumel, kdyz jsem se to dozvedel. Jak? Na jednom firemnim vyjdezdu se do toho kluci pustili. A ano, ti chlapi to berou tak, jak tu zaznelo - mam hlad= jsu do hospody, potrebuju ostrihat=jdu k holici, potrebuju si vrznout=jdu za lehkou holcinou. Proste sluzba za uplatu, svedomi ani nic podobneho je netizi. A fakt to neni o tom, jak hezkou maji doma babu nebo jestli maji do a sex. S odkazem na znamy citat Paula Newmana-ony se ty steaky nedaj zrat furt, obcas chce clovek (teda chlap no) treba koprovku… Takze, vis jak, to ze jsi neco nevidel jeste neznamena, ze to neexistuje.
@tanker píše:
Ať si jednou za čas užije, když se o tom nikdy nedozvím.
Pochybuju, že by na to měla pomyšlení,když má se mnou sexu velmi moc - až až...
@Kitty88 píše:
@mowla Já prostitutky ráda nemám ale pokud někoho sex uspokojuje proč hned matrace?Všichni sex berete něco jako smrtelný hřích nebo já nevim
Prostě to tak je, pokud někoho nezajímám jinak, ale chce si jen vypráznit pytlík a je mu jedno s kým, tak je to pro něj jen matrace. Tohle bych nikdy nedopustila, abych takhle byla pro chlapa. A to mi věř, že k sexu mám velice pozitivní vztah, ale taky mi k tomu nechybí mozek.
Má me na to každý jiný pohled. Já si dovolila napsat že jsem měla ženáče tak už mě kamenují ženy i v jiné diskuzi kde mě napráskala jedna dáma co četla tuto diskuzi
Prostě jsou naštvané ale nikdy neví co je v životě ještě potká tady každej píše jak by nikdy nepodvedl partnera ale nikdo nikdy neví co se stane! Tady mi dámy píšou jak nemám k sobě uctu jak jsem ubohá jak nemám na žádného chlapa než na ženatého atd. a zrovna ony za pár let se třeba se ženáčem vyspí nemám ráda lidi co hned urážej a jsou vulgární
Já si ráda vyměním názor snesu i kritiku ale trochu na urovni
A to si jako myslíš, že je morální a správné jo? Ale hezky si to umíš obhájit, to zas jo. Tak pojď. Tuli, tuli, tuli.