Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meha píše:
@Dirndljager Nevšimla jsem si, že by tady někdo kamenoval milenky zadaných chlapů.
Mně osobně jen vadí, když to tyto slečny a paní vydávají za ideální styl života a nadřazují to klasickému partnerskému životu. A ještě k tomu tvrdí, že úplně všichni chlapi musí být nutně nevěrní.
A to, že většina Tvých kolegů na služebních cestách využívá placených erotických služeb, spíše vypovídá něco o nich a možná i něco o vaší firemní kultuře, nevypovídá to nic o většině chlapů obecně.
Dám ruku do ohně, že mí kolegové takových služeb nevyužívají a pokud ano, tak určitě ne nijak většinově.
@Sonarka píše:
Ale nikdo ji tu nekamenuje za to, že je milenkou ženatého, když jí to vyhovuje, proč ne. Já jen nesouhlasím s tím tvrzením -„že všichni“, protože mi přijde celkem krátkozraké tohle tvrdit, to by musela napřed všechny chlapy znát a se všema spát
Jasne, slova jako „vsichni“ a „vetsina“ apod. jsou mimo, kdyz se opiraji jen o osobni pocity pramenici u nejake zkusenosti. Ja bych si byl taky myslel, ze vyuzivani techhle sluzeb neni zdaleka tak caste, jak se mi jevi na zaklade zkusenosti. Nejde o „nasi“ firemni kulturu. Jde o to, ze v ramci svoji prace obcas neco vykladam skupinam lidi z nejake instituce. Jednou jsou to zastupci dcerinek jednoho velkeho zemedelskeho podniku, jednou ministerstvo, jindy komercni firma. A prakticky bez vyjimky se s pokrocujicom vecer zacne vyznamne procento poohlizet po nejake zabave tohoto druhu. Nevedu si zadne statistiky, tak se nechci poustet do uvah jak velke. Ale prekvapilo me to. A jsou to panove, kteri by se s tim nesverili asi ani best kamarodovi a celkem jsem presvedceny, ze jejich zenusky, co sedi zatim doma, by taky do ohne skakaly s tim, ze jejich tatka by nikdy nikdy.
@Kitty88 píše:
@mowla Dej mi jeho facebook nebo číslo a uvidíme jak tě milujeSamozřejmě tě určitě miluje pokud s tebou žije ale neznamená když si užije jinde že už tě nemiluje můj názor
Ale on si nikde jinde neužívá, ty to prostě pořád neumíš pochopit, že existují chlapi, co tohle nemají zapotřebí
Ty jsi ztracenej případ ![]()
@mowla
tak někde nějakou rychlovku popelnic
. Já taky přesně vim kde manžel je a co tam asi tak dělá
. Jít do vztahu že mě chlap bude zahýbat je teda adrenalin
![]()
@Markéta80 píše:
@mowla![]()
tak někde nějakou rychlovku popelnic
. Já taky přesně vim kde manžel je a co tam asi tak dělá
![]()
. Jít do vztahu že mě chlap bude zahýbat je teda adrenalin
![]()
Vítej do klubu naivek
![]()
@Sonarka
mě je jasný že často chlap zahne ale nemusí každej, manžel nemá moc kdy, nemá finance a hlavně má dost náročné požadavky takže to by žádná šlápota neprošla
![]()
@Dirndljager Za mého muže bych tu ruku do ohně klidně dala a je mi jedno, že Ty nebo kdokoli jiný mě bude označovat za naivní ženušku.
Každý, ať si žije život, jaký mu vyhovuje.
To je vec, ktera me na tehle debate fascinuje a ktera me zajima. Uz tady zaznelo- kdyz vim, kolik manzel vydelava, tak bych zjistila, ze chodi za prostitutkami a to bych mu teda dala. A ted zase - vim presne kde manzel je atd… To jako fakt kontrolujete chĺapǔ kazdou korunu co utrati? A sledujeze kazdy jejich krok a volnou vterinu? A to nekdo pripusti? Co pripusti, zvladne bez toho, aby mu hrablo? Ja tedy myslel, ze vztah je dobrovolne souziti dvou svobodnych dospelych lidi. Ne? Nebo je to tak, ze vam chlap rekne, ze jede na vikend s partou, co ja vim, lezt po horach, a vy tomu jednoduse verite? Tomu bych i rozumel…
@Kitty88 píše:
@mowla Dej mi jeho facebook nebo číslo a uvidíme jak tě milujeSamozřejmě tě určitě miluje pokud s tebou žije ale neznamená když si užije jinde že už tě nemiluje můj názor
Podívej se FB nemá, nekomunikuje moc ani s ženskýma, takže já věřím, že by tě poslal do prdele. O takových fuchtlí si myslí svý.
@Meha píše:
@Dirndljager Za mého muže bych tu ruku do ohně klidně dala a je mi jedno, že Ty nebo kdokoli jiný mě bude označovat za naivní ženušku.
@Dirndljager je to jednoduché, vim od kolika do kolika pracuje a ano dáváme si o sobě vědět kde kdo je. Výplatu má manžel zítra a vim kolik vydělává a kolik mě dává a co vše platí a kolik mu zůstává. Nikam přes noc nejezdí, jen do práce když má noční
. manžel taky ví kde jsem
na tom nevidim nic špatného vědět o sobě navzájem. a bez dostatku financí si těžko nějakou štětku zaplatí
![]()
@mowla píše:
Podívej se FB nemá, nekomunikuje moc ani s ženskýma, takže já věřím, že by tě poslal do prdele. O takových fuchtlí si myslí svý.
@Meha píše:
Taky se připojuji a dávám ruku do ohně ![]()
@Dirndljager píše:
To je vec, ktera me na tehle debate fascinuje a ktera me zajima. Uz tady zaznelo- kdyz vim, kolik manzel vydelava, tak bych zjistila, ze chodi za prostitutkami a to bych mu teda dala. A ted zase - vim presne kde manzel je atd… To jako fakt kontrolujete chĺapǔ kazdou korunu co utrati? A sledujeze kazdy jejich krok a volnou vterinu? A to nekdo pripusti? Co pripusti, zvladne bez toho, aby mu hrablo? Ja tedy myslel, ze vztah je dobrovolne souziti dvou svobodnych dospelych lidi. Ne? Nebo je to tak, ze vam chlap rekne, ze jede na vikend s partou, co ja vim, lezt po horach, a vy tomu jednoduse verite? Tomu bych i rozumel…
Proč si myslíš, že by jsme někoho kontrolovali? Tohle nemáme zapotřebí, ale komunikujeme, normálně spolu žijeme. Můj muž prostě nikam nechodí a ne proto, že bych ho nepustila, ale proto, že nechce.
@Markéta80 píše:
@Dirndljager je to jednoduché, vim od kolika do kolika pracuje a ano dáváme si o sobě vědět kde kdo je. Výplatu má manžel zítra a vim kolik vydělává a kolik mě dává a co vše platí a kolik mu zůstává. Nikam přes noc nejezdí, jen do práce když má noční. manžel taky ví kde jsem
na tom nevidim nic špatného vědět o sobě navzájem. a bez dostatku financí si těžko nějakou štětku zaplatí
![]()
Ti co jsou spolu rádi, tomu říkají zájem, ti, co chtějí zahýbat, tomu říkají kontrola.